Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ασε χθες πηγα στην στρατολογια για να μαθω κανενα νεο και το οκταβια χτυπησε μηχανη. τελικα δεν θα περασω. μνμ απο τον θεο
Φιλε κωστα δεν ειπα εγω οτι θα καταργηθη. και ουτε ***** ειμαι. αλλος το ειπε. απλως εγω ειπα οτι ολα παιζονται. δεν πιστευω τιποτα αν δεν δω με τα ματια μου.
Δεν ακυρωνετε τιποτα, τα αποτελεσματα θα βγουν Εως 20 του μηνος. Καντε λιγh υπομονη... Και οι εποπ ανοικουν στην ασθαλεια...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 53
νικη εισαι απο λαμια; Ασχετο αλλα ηθελα να το πω.
δεν ανηκουμε στην ασφαλεια. Ενοπλες δυναμεις. Ασφαλεια ειναι μονο ειδικοι φρουροι, συνοριοφυλακες και πυροσβεστες. Το εχω ρωτησει γι αυτο σου λεω
Και αποσπασμα απο τα νεα:Η αναστολή των προσλήψεων το 2010 (εκτός από Παιδεία, Υγεία και Σώματα Ασφαλείας),
Παιδια θα βγαλουμε καρκινο; που σημαινει τι αυτο βρε ελενη; επισημα ξερει κανεις να πει κανεις; ολοι λεμε την γνωμη μας και ολοι ρωταμε τα μεγαλα κεφαλια!
Καλησπερα. Αν και εχω πολυ καιρο να γραψω βαρεθηκα να διαβαζω σαχλαμαρες αμορφωτων ανθρωπων! Να ρωτησω τωρα
Αν ο στρατος δεν ανηκει στην ασφαλεια μιας χωρας Τοτε τι ειναι ρε ελενη; Νταβατζιλικι!
Μην γραφεις σαχλαμαρες αν δεν γνωριζεις κατι τοτε αστο! Εκτιθεσαι με τις βλακειες που λες! Ενημερωνετε πολυς κοσμος απο δω και δημιουργεις προβληματα που δεν υπαρχουν. Μακαρι η ποπιτσα να βγει αληθινη γιατι πραγματικα κουραστηκαμε. Καλη συνεχεια και καλη δυναμη
Αν ο στρατος δεν ανηκει στην ασφαλεια μιας χωρας Τοτε τι ειναι ρε ελενη; Νταβατζιλικι!
Μην γραφεις σαχλαμαρες αν δεν γνωριζεις κατι τοτε αστο! Εκτιθεσαι με τις βλακειες που λες! Ενημερωνετε πολυς κοσμος απο δω και δημιουργεις προβληματα που δεν υπαρχουν. Μακαρι η ποπιτσα να βγει αληθινη γιατι πραγματικα κουραστηκαμε. Καλη συνεχεια και καλη δυναμη
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Τζαμπα ανγωνεστε αφου το ειπε και η τσαπανιδου μεχρι τελους του μηνα τα αποτελεσματα ουτε ακυρωση ουτε τιποτα!
Εχει ενα δικιο ομως η ελενη! ο στρατος δεν ειναι σωματα ασφαλειας! ολα αοριστα στον αερα κρεμονται!
Οι ειδικοι φρουροι, αστυνομια πυροσβεστες ανηκουν στο υπουργειο εσωτερικων και απο εκει βγαινουν οι προκυρηξεις. Εμεις ανηκουμε στο αμυνης. Ετσι νομιζω πως ειναι.
Αντε καλη επιτυχια! Δεν ακυρωνεται τιποτα φυσικα.

ο στρατος δεν ειναι σωμα ασφαλειας. Ο ορος αυτος σου ειπα για που ειναι. Για τον στρατο υπαρχει ο ορος ενοπλη δυναμη. Και στο συνταγμα αν διαβασεις τα ξεχωριζει. Τωρα ποιος λεει βλακειες και εκτιθεται ειναι αλλος και οχι εγω... Συνταγμα Ελληνικης Δημοκρατιας... Αν ξερεις αναγνωση δες το...Eleos έγραψε:Καλησπερα. Αν και εχω πολυ καιρο να γραψω βαρεθηκα να διαβαζω σαχλαμαρες αμορφωτων ανθρωπων! Να ρωτησω τωρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες