Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ασε χθες πηγα στην στρατολογια για να μαθω κανενα νεο και το οκταβια χτυπησε μηχανη. τελικα δεν θα περασω. μνμ απο τον θεο
Anonymous

Φιλε κωστα δεν ειπα εγω οτι θα καταργηθη. και ουτε ***** ειμαι. αλλος το ειπε. απλως εγω ειπα οτι ολα παιζονται. δεν πιστευω τιποτα αν δεν δω με τα ματια μου.
Anonymous

Δεν ακυρωνετε τιποτα, τα αποτελεσματα θα βγουν Εως 20 του μηνος. Καντε λιγh υπομονη... Και οι εποπ ανοικουν στην ασθαλεια...
Anonymous

Ο βενιζελος μιλησε στο συμβουλιο ρε παιδια;
ELEANOYLA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από ELEANOYLA »

νικη εισαι απο λαμια; Ασχετο αλλα ηθελα να το πω.

Anonymous

δεν ανηκουμε στην ασφαλεια. Ενοπλες δυναμεις. Ασφαλεια ειναι μονο ειδικοι φρουροι, συνοριοφυλακες και πυροσβεστες. Το εχω ρωτησει γι αυτο σου λεω

Anonymous

Και αποσπασμα απο τα νεα:Η αναστολή των προσλήψεων το 2010 (εκτός από Παιδεία, Υγεία και Σώματα Ασφαλείας),

Anonymous

Παιδια θα βγαλουμε καρκινο; που σημαινει τι αυτο βρε ελενη; επισημα ξερει κανεις να πει κανεις; ολοι λεμε την γνωμη μας και ολοι ρωταμε τα μεγαλα κεφαλια!

Anonymous

Καλησπερα. Αν και εχω πολυ καιρο να γραψω βαρεθηκα να διαβαζω σαχλαμαρες αμορφωτων ανθρωπων! Να ρωτησω τωρα
Αν ο στρατος δεν ανηκει στην ασφαλεια μιας χωρας Τοτε τι ειναι ρε ελενη; Νταβατζιλικι!
Μην γραφεις σαχλαμαρες αν δεν γνωριζεις κατι τοτε αστο! Εκτιθεσαι με τις βλακειες που λες! Ενημερωνετε πολυς κοσμος απο δω και δημιουργεις προβληματα που δεν υπαρχουν. Μακαρι η ποπιτσα να βγει αληθινη γιατι πραγματικα κουραστηκαμε. Καλη συνεχεια και καλη δυναμη
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

Τζαμπα ανγωνεστε αφου το ειπε και η τσαπανιδου μεχρι τελους του μηνα τα αποτελεσματα ουτε ακυρωση ουτε τιποτα!
Anonymous

Εχει ενα δικιο ομως η ελενη! ο στρατος δεν ειναι σωματα ασφαλειας! ολα αοριστα στον αερα κρεμονται!

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Οι ειδικοι φρουροι, αστυνομια πυροσβεστες ανηκουν στο υπουργειο εσωτερικων και απο εκει βγαινουν οι προκυρηξεις. Εμεις ανηκουμε στο αμυνης. Ετσι νομιζω πως ειναι.
Anonymous

Μονο ο υπουργος γνωριζει παιδια...

Anonymous

Αντε καλη επιτυχια! Δεν ακυρωνεται τιποτα φυσικα.

Εικόνα

Anonymous

Eleos έγραψε:Καλησπερα. Αν και εχω πολυ καιρο να γραψω βαρεθηκα να διαβαζω σαχλαμαρες αμορφωτων ανθρωπων! Να ρωτησω τωρα
Αν ο στρατος δεν ανηκει στην ασφαλεια μιας χωρας Τοτε τι ειναι ρε ελενη; Νταβατζιλικι!
Μην γραφεις σαχλαμαρες αν δεν γνωριζεις κατι τοτε αστο! Εκτιθεσαι με τις βλακειες που λες! Ενημερωνετε πολυς κοσμος απο δω και δημιουργεις προβληματα που δεν υπαρχουν. Μακαρι η ποπιτσα να βγει αληθινη γιατι πραγματικα κουραστηκαμε. Καλη συνεχεια και καλη δυναμη
ο στρατος δεν ειναι σωμα ασφαλειας. Ο ορος αυτος σου ειπα για που ειναι. Για τον στρατο υπαρχει ο ορος ενοπλη δυναμη. Και στο συνταγμα αν διαβασεις τα ξεχωριζει. Τωρα ποιος λεει βλακειες και εκτιθεται ειναι αλλος και οχι εγω... Συνταγμα Ελληνικης Δημοκρατιας... Αν ξερεις αναγνωση δες το...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες