Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Αγορίνες μεχρι 10 του μηνος μέχρι Παρασκευή θα έχει βγει μακαρι να βγάλει για 1500 ! Παντός δυστηχος παντου ακουω οτι όλοι θα κάνουν τα χαρτιά τους απο το νοσοκομείο που δουλευω μέχρι το γυμναστήριο δυστηχος θα γίνει σφαγή
Πάντα σε όλες τις προκ... κάνανε πολλα άτομα Τ χαρτιά τους δεν σημαίνει κάτι.. κάποιοι είναι άσχετοι ακούν απλά προκ γ αστυνομία κ θέλουν. Να κάνουν χαρτιά πχ με 1800 μόρια χωρίς να έχουν ιδέα.. πχ για το φόρουμ εδώ .. η προηγούμενες προκ για να συγκρίνουν..Θανος2468 έγραψε: Αγορίνες μεχρι 10 του μηνος μέχρι Παρασκευή θα έχει βγει μακαρι να βγάλει για 1500 ! Παντός δυστηχος παντου ακουω οτι όλοι θα κάνουν τα χαρτιά τους απο το νοσοκομείο που δουλευω μέχρι το γυμναστήριο δυστηχος θα γίνει σφαγή
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-4676-monimoi-nees-theseis-me-6-prokiryxeis?amp
Ο. Π. Κ. Ε
Το ότι θα κάνουν όλοι τα χαρτιά δεν σημαίνει ότι έχουν και πολλά μόρια.. ηρεμία. Νομίζεις είναι πολλοί αυτοί που βγάζανε διπλώματα κλπ ; Οι περισσότεροι άκουσαν θέση στο δημόσιο και θα κάνουν αίτηση. Ποιοι έχουν τα μόρια είναι άλλο θέμα
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-4676-monimoi-nees-theseis-me-6-prokiryxeis ... απλά το παραθέτω... δεν λέω πως ισχύει
Το θεμα δεν ειναι μονο τα μορια ειναι κ το αν μπορουν να ανταπεξελθουν.. και αν αντεξουν κ τα καλα που εχει το σωμα αλλα κ τα κακα!! κ 50.000 αιτησεις να δουμε δεν σημαινει οτι θα εχουν ολοι μορια τρελα.. θα ειναι αρκετοι αλλα κ οχι ολες οι θεσεις πιασμενες απο αυτους!!! αν κ τα μορια οπως ειδαμε κ το 2011 δεν λενε κ πολλα... αυτα θα τα δουμε στις πκε.. κ μεχρι να κλεισει ο τιτλος των ειδικων φρουρων του 2019.. για να τελειωσουν εννοω κ το θεμα τον επιλαχων.. ειναι πολλες οι αιτησεις αλλα κ πολλα τα σταδια.. καθαρη εικονα δεν θα εχεις ουτε καν οταν βγουν οι πινακες με το ποιος θα ειναι μεσα... σιγουρο θα το εχουμε κ θα το εχετε μονο οταν πατησετε το ποδι σας κ ποδι μας στη σχολη..
Ο. Π. Κ. Ε
Προσωπική άποψη πάντα το θεωρώ λίγο κουλό το 1115 ... ίσως μα υπάρχουν είδη κενές οργανικές κ γ αυτό να είναι αυτό το νούμερο προς συμπλήρωση
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Να μας πει κάποιος που υπηρετεί τώρα, αν οι οργανικες θέσεις τους σαν ΕΦ μεταφέρονται στους αστυφύλακες μετά την 8ετια. Αν ναι, η προκήρυξη θα είναι για 1.115 εκτός και αν υπάρχουν 385 παραιτήσεις από την τελευταία σειρά.
Μεταφέρονται διασώστη. Είχα διαβάσει ένα ΦΕΚ μονιμοποίησης και έλεγε ότι καταργούνται 1900 θέσεις ειδικών φρουρών οι οποίοι εντάσσονται στο αστυνομικό προσωπικό γενικών καθηκόντων. Αλλά και πάλι η τελευταία σειρά θα γίνουν αστυφύλακες τον Νοέμβριο εάν δεν κάνω λάθος. Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση το 1115.
Διασωστης31 έγραψε:Να μας πει κάποιος που υπηρετεί τώρα, αν οι οργανικες θέσεις τους σαν ΕΦ μεταφέρονται στους αστυφύλακες μετά την 8ετια.Αν ναι, η προκήρυξη θα είναι για 1.115 εκτός και αν υπάρχουν 385 παραιτήσεις από την τελευταία σειρά.
Μεταφέρονται.
Μακαρι παιδια να ειναι 1500
Παιδιά μήπως ξέρει κανένας να μου απαντήσει αν εγω που υπηρετώ τώρα στις Ειδικές Δυνάμεις μπορώ να πάρω μέρος στην προκήρυξη ως πολίτης, δηλαδή να μην λάβω τα μόρια των Ειδικών Δυνάμεων; Γιάτι έχω απολυτήριο 19,7, έχω δίπλωμα αυτοκινήτου, έχω πτυχία ξένων γλωσσών, πτυχία πληροφορικής, κλπ.
Λετε να κάνω τα χαρτιά μου;27 χρόνων με ειδικές δυνάμεις απολυτήριο λυκείου 15 και διπλώματα μηχανής αυτοκινήτου. Αλλα δεν θέλει γερό βύσμα ρε παιδιά;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ειναι δυνατον τοσο καιρο να φωναζουν για 1500 και τωρα να σκαει ενα κουλο νουμερο 1115; Μαλλον δεν βγαινουν τα κουκια για να παρουν 1500!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες