Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Και εγώ έτσι έμαθα ανθσγε ωραίος. Καλή επιτύχεια σε όλους
Anonymous

Ποσα τετοια εχουμε ακουσει... Καθε εβδομαδα βγαινουν εδω και 2 μηνες,by the way το name σου trampakoulas, μου θυμιζει Ανωριμους (ενα συγκροτημα)
Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Αγαπητε τραμπακουλα απο τι στιγμι που θεωρις οτι παραπλιροφορουμε τον κοσμο να μιν μπαινης εδω μεσα... Εδω λεμε τις αποψεις μας και οτι ξερει ο καθενας. Δεν εχω λογο να πω ψεμματα σε κανεναν και για τιποτα. Εγω ρωτισα μου ειπανε και το εγραψα εδω. Και ειπα οποιος θελει με πιστευει
Anonymous

Λογικα αυτο το μηνα δεν Θα εχουμε αποτελεσματα; Η εστω μια ανακοινωση κατι τελοσπαντον!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Ανθσγος έγραψε:Αγαπητε τραμπακουλα απο τι στιγμι που θεωρις οτι παραπλιροφορουμε τον κοσμο να μιν μπαινης εδω μεσα... Εδω λεμε τις αποψεις μας και οτι ξερει ο καθενας. Δεν εχω λογο να πω ψεμματα σε κανεναν και για τιποτα. Εγω ρωτισα μου ειπανε και το εγραψα εδω. Και ειπα οποιος θελει με πιστευει

και γω συμφωνω με τον τραμαπκουλα, νομιζω οτι ξαναπες κατι τετοιο. Φυσικα δεν εχει σημασια τι λεει ο καθενας μας εδ μεσα. Εξαλου πεταμε ενα ''αμα δε ς αρεσει μη μπαινεις '' αλλα υπαρχει και αλλο ''αμα δε ξερεις η αμα σε δουλευουν μη δουλευεις και μας και μη γρφεις ''
Anonymous

Και γω εγω πληροφορηθηκα χθες το ιδιο οτι παρασκευη με δευτερα αυτην που ερχτεται ανακοινωνοντε 100% αλλα δεν πιστευω πλεων τιποτα και κανεναν τοσες φορες που το χω ακουσει βγαινουν βγαινουν την δευτερα! ευχομαι να μην ειναι ακομη ενα ψεμα! σοβαρος ανθρωπος μου το πε για να δουμε

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Ε πες ποιος στ ειπε, τι θα κανουμε θα τον βγαλουμε στα καναλια μηπως;
Anonymous

Καλησπερα παιδια πηρα σημερα τηλ. Στο γραφειο ενημερωσης κοινου και μου ειπε απο βδομαδα να ξαναπαρω δηλαδη τα ιδια αν και το πιστευω Αυτη την φορα Οτι θα βγουν
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Αντε να δουμε. Ολο τα ιδια λενε. Εγω βαρεθηκα και δε τους παιρνω αλλο τηλ. Να πανε να πνιγουν και να τα βγαλουν οποτε θελουν. Αλλα συντομα. Μεσα στην αλλη εβδομαδα.
Anonymous

Μερα απο μερα θα βγουν ειναι σιγουρο αυτο μου το ειπε ενα πολυ μεγαλο κεφαλι απο μεσα...
αλλα δεν μου ειπε συγκεκριμενη μερα... Γιατι ουτε αυτοι ξερουν, απλα ειπε εχει ψηφίστει ο νομος και περιμενουν σημα για να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα που ειναι κλειδωμενα και ετοιμα στο συρταρι εδω και πολυ καιρο
Anonymous

ante na doume mas ta prhksan ta sukotia...oxou...olo auto akouo k den ta blepo ta apotelesmata
Anonymous

Καλημερα σε ολους. μολις ειπε παλι στην τσαπανιδου οτι θα βγουνε τα αποτελεσματα μεχρι τελος του μηνα. αντε παιδια τελειωνουν τα βασανα μας. καλη επυτηχια σε ολουσ... Εικόνα
Anonymous

ΜΑΡΙΑ. . . . έγραψε:Καλημερα σε ολους. Μολις ειπε παλι στην τσαπανιδου οτι θα βγουνε τα αποτελεσματα μεχρι τελος του μηνα. Αντε παιδια τελειωνουν τα βασανα μας. Καλη επυτηχια σε ολουσ... Εικόνα
το ξερουμε baby αντε να τελειωνουν τα βασανα μασ
Anonymous

Δεν ειπε για τα αποτελεσματα, ειπε για της ημερομηνιες για ψυχοτεχνικα, για αεροπορια στρατολογια, ναυτικο... πριν λιγο τα ειπε.
Anonymous

ΟΒΑ έγραψε:Δεν ειπε για τα αποτελεσματα, ειπε για της ημερομηνιες για ψυχοτεχνικα, για αεροπορια στρατολογια, ναυτικο... Πριν λιγο τα ειπε.
ειπε για τελους του μηνα τα αποτελεσαματα στρατου ξηρας και ξεκινανε οι διαδικασιες για αεροπορια ναυτικο και στρατολογια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Fepfep και 1 επισκέπτης