Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Λογικα αναμενεται μεσα ιανουαριου η προκηρυξη με αρχες καπου εκει θεωρω εγω θα τα μαθουμε ολα εκει μακαρι να μπουμε ολοι αλλα πιστευω πρωτα θα χωθουν τα μέσα
Και εγω αυτο πιστευω θάλασσα εχουν καταθέσει ηδη τα χαρτιά και ξεκινάνε να ετοιμάζουν
Ναι και εγω αυτο εχω καταλάβει τα μέσα και οι οβα
Thalassa φίλε μου όπως είπες μακάρι να έχουμε εκπλήξεις... Και μακάρι να μπούνε όλοι του 91-92-93
Rambo No8 έγραψε:Thalassa φίλε μου όπως είπες μακάρι να έχουμε εκπλήξεις... Και μακάρι να μπούνε όλοι του 91-92-93
Φίλη εννοείς!
Και εσύ ομοιοπαθης;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Pztl έγραψε:Ναι και εγω αυτο εχω καταλάβει τα μέσα και οι οβα
Οι ΟΒΑ θα κανουν στις ειδικοτητες που εχουν ηδη στην θητεια τους μεσα.
Υπαρχουν και ειδικοτητες που δεν πανε ουτε στρατιωτες, ουτε ΟΒΑ παρα μονο στελεχη.
Δεν θα καλυφθουν τα παντα απο ΟΒΑ, οποτε μη σε αγχωνει αυτο.
Εχει κανεις γνωμη για ειδικοτητες πληροφορικης τι κανουν πως ειναι και ετσι;
-
- Αντιστράτηγος
Sven1926 έγραψε:Εχει κανεις γνωμη για ειδικοτητες πληροφορικης τι κανουν πως ειναι και ετσι;
Σε γραφεια ειναι, διοικητικες θεσεις προφανως.
Ναι ισχύει αυτό αλλά για τις υπόλοιπες ειδικότητες από ότι έχω διαβάσει πρέπει να έχεις αντίστοιχο πτυχίο εγώ έχω μόνο Αγγλικά και απολυτήριο λυκείου όποτε ανταγωνίζομαι ένα Οβα που δεν Νομίζω να το φτάνω
Εγω συγκεκριμενα στο τομεα της κυβερνοασφαλειας θα μπορουσα να βοηθησω τον στρατο και τα συστηματα μας εχω γνωσεις αν μπω κ ειδικα στον συγκεκριμενο τομεα. Ανεκαθεν ηθελα στρατιωτικες σχολες αλλα οι πανελληνιες ηταν δυσκολα
-
- Αντιστράτηγος
Pztl έγραψε:Ναι ισχύει αυτό αλλά για τις υπόλοιπες ειδικότητες από ότι έχω διαβάσει πρέπει να έχεις αντίστοιχο πτυχίο εγώ έχω μόνο Αγγλικά και απολυτήριο λυκείου όποτε ανταγωνίζομαι ένα Οβα που δεν Νομίζω να το φτάνω
Αυτοι που εχουν πτυχια θα κανουν στις θεσεις με τα αντιστοιχα πτυχια που ζητανε οι ειδικοτητες.
Αυτοι που δεν εχουν πτυχια και εχουν μονο το απολ. Λυκειου θα κανουν σε ειδικοτητες που ζηταει μονο το απολ. Λυκειου.
Δυστυχως, μονο με αγγλικα και απολ. Λυκειου ειναι μικρες οι πιθανοτητες, αλλα μη ξεχνας πως το 2009 υπαρχαν ειδικοτητες που ο τελευταιος μπηκε με 55 μορια.
Αλλαξαν βεβαια οι εποχες, αλλα θελω να σου πω πως η ελπιδα παντα πεθαινει τελευταια.

- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 46
Προς Πζτλ, Θάλασσα, Ράμπο και κάθε ενδιαφερόμενο για τους 91,92 και 93... Καλά πηγαίνει το πράγμα, αλλά χρειάζεται ενημέρωση και πίεση στους Βουλευτές, τον Υπουργό και τον Πρωθυπουργό. Μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στα γραφεία τους ή να τους ενημερώσετε με email. Κινητοποιηθείτε, όμως, για να φανεί η δυσαρέσκεια του κόσμου. Αυτά τα παιδιά δικαιούνται την ευκαιρία τους και πρέπει να την πάρουν. Μη σταματάτε να προσπαθείτε, αλλά με το σωστό τρόπο.
Stavros EPOP έγραψε:Προς Πζτλ, Θάλασσα, Ράμπο και κάθε ενδιαφερόμενο για τους 91,92 και 93... Καλά πηγαίνει το πράγμα, αλλά χρειάζεται ενημέρωση και πίεση στους Βουλευτές, τον Υπουργό και τον Πρωθυπουργό. Μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στα γραφεία τους ή να τους ενημερώσετε με email. Κινητοποιηθείτε, όμως, για να φανεί η δυσαρέσκεια του κόσμου. Αυτά τα παιδιά δικαιούνται την ευκαιρία τους και πρέπει να την πάρουν. Μη σταματάτε να προσπαθείτε, αλλά με το σωστό τρόπο.
Σταύρο πως ξέρεις ότι πάει καλά το πράγμα; Έχεις κάποια ενημέρωση;
Ας προσπαθήσει ο κάθε θιγομενος από τα ηλικιακά όρια οσω μπορεί. Ελπίζω να έχουμε θετικά αποτελέσματα αλλά είμαι λίγο δύσπιστος γιατί οι περισσότεροι είναι κάθετοι στο όριο ηλικίας
Θεωρώ αδύνατο να αλλάξει κάτι, ψηφίστηκε και το νομοσχέδιο σήμερα και όλα καλά! Αυτό ήταν, μονη ελπίδα μήπως βγει το 2020 και προλάβουμε τελευταία στιγμή οι του 93
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης