Sailor123 έγραψε:Κανένα καλό περιοδικό σχετικά με το εμπορικό ναυτικό που να πουλάνε στα περίπτερα ξέρετε;
Ναυτικά Χρονικά
Το πιο ενημερωμένο αυτή τη στιγμή!
Sailor123 έγραψε:Κανένα καλό περιοδικό σχετικά με το εμπορικό ναυτικό που να πουλάνε στα περίπτερα ξέρετε;
Στέλιος έγραψε:Φιλε dn24 τωρα το ειδα το μηνυμα σου. Θα ρωτησω για τις ιδιωτικες σχολες αφου συμβουλευτω το ΔΟΑΤΑΠ γιατι τα 3+2+0,5 χρονια μεσω ΕΠΑΛ (και αν δεν βρεις συνεχομενα 2 χρονια σε καραβι, αρα παραπανω πραγατικα χρονια) ειναι αρκετα.
Γινεται να μπω αεν με κατατακτηριες απο τη σχολη μου (γεωπονικο) αν υποθεσουμε οτι παρω πτυχιο;
Giorgos61 έγραψε:Για ποιο λογο καποιος δεν πρεπει να εχει μυωπια για να παει πλοίαρχος. Σε τι θα του χρησιμευσει στο να μην εχει μυωπια;
dn24 έγραψε:Giorgos61 έγραψε:Για ποιο λογο καποιος δεν πρεπει να εχει μυωπια για να παει πλοίαρχος. Σε τι θα του χρησιμευσει στο να μην εχει μυωπια;
Διόπτευση/παρατήρηση από τη γέφυρα-παρατηρητήριο αλλά και τις οθονες ραντάρ Διερχόμενων πλοίων ή άλλων φυσικών εμποδίων κυρίως τη νύχτα, προς αποτροπή συγκρούσεων, και τοποθέτηση στιγμάτων με απόλυτη ακρίβεια πάνω στους χάρτες κάτι που απαιτεί να βλέπεις καλά.
Giorgos61 έγραψε:Συμφωνω απολυτα φιλε μιυ μαζι σου και εγω αυτό σκεφτομουν. Εγω εχω 3.75 και με βλεπω να κανω λειζερ για να γινω πλοίαρχος. Μακαρι να το αλλαξουν αυτό καποια στιγμη
Sailor123 έγραψε:
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι κάποιος που έχει μυωπία δε μπορεί να κάνει αυτά που λες. Όποιος έχει μυωπία βλέπει κανονικοτατα με τα γυαλιά του η με φακούς επαφής. Δεν έχει καμία διαφορά με κάποιον που δεν έχει μυωπία είτε είναι μέρα είτε νύχτα ή δεν ξέρω εγώ τι. Βεβαίως συζήτηση κάνουμε δεν θα αλλάξουμε εμείς τα κριτήρια εισαγωγής στην εμποροπλοιάρχων προφανώς.
Με τα γυαλια θα κοιτας με τα κυαλια φιλε; Φακους επαφης δεν φορανε ολοι ουτε ξερει ο αλλος που σε ελεγχει αν θα τους φορας. Καλως η κακως ειναι μια θεση οπου η οραση παιζει παρα πολυ σημαντικο ρολο.Sailor123 έγραψε:
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι κάποιος που έχει μυωπία δε μπορεί να κάνει αυτά που λες. Όποιος έχει μυωπία βλέπει κανονικοτατα με τα γυαλιά του η με φακούς επαφής. Δεν έχει καμία διαφορά με κάποιον που δεν έχει μυωπία είτε είναι μέρα είτε νύχτα ή δεν ξέρω εγώ τι. Βεβαίως συζήτηση κάνουμε δεν θα αλλάξουμε εμείς τα κριτήρια εισαγωγής στην εμποροπλοιάρχων προφανώς.
mattypocket έγραψε:Με τα γυαλια θα κοιτας με τα κυαλια φιλε; Φακους επαφης δεν φορανε ολοι ουτε ξερει ο αλλος που σε ελεγχει αν θα τους φορας. Καλως η κακως ειναι μια θεση οπου η οραση παιζει παρα πολυ σημαντικο ρολο.Sailor123 έγραψε:
Giorgos61 έγραψε:Σαν κυπριος μπορω αμα θελω να δουλεψω στην ελληνικη ακτοπλοια;
ΑΝΝΑ έγραψε:Μέχρι ποια ηλικία μπορείς να βρεις δουλειά ως δόκιμος;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης