ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Τελικα η εκπαιδευση οδηγου θα γινει στη κυπρο, τη τριτη επιστρεφουμε αυλωνα μετα τη 5ημερη τιμητικη και φευγουμε για κυπρο σε γκρουπ με c-130 και πολιτικα αεροσκαφη
Ωρες μετραμε για να πεταξουμε... Αντε να δουμε...
35mk-324 ερχομαστεεεεεεεεε
- georgegr94
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα!
Με βάση αυτά που μου βγάζει το site stratologia.gr παρουσιάζομαι στις 20/03 στο (ΚΕΤΘ) Αυλώνα. Έχω επιλεγεί "Τεθωρακισμένα".
Είχα σκοπό να δηλώσω ΕΛΔΥΚ για διάφορους λόγους. Ένας κύριος λόγος είναι η χρηματική βοήθεια που σου παρέχουν, γνωρίζοντας μεν ότι δεν είναι πολλά τα λεφτά αλλά απ' την άλλη υπάρχει κάποιο σημαντικό οικονομικό πρόβλημα με την οικογένεια μου και κάποιο βοήθημα θα ήταν πολύ καλό στην κατάσταση που είμαστε.
Ψάχνοντας λοιπόν μετά, από περιέργεια, στο ίντερνετ πληροφορίες για ΕΛΔΥΚ και Τεθωρακισμένα, διάβασα αρκετά άσχημα χωρίς όμως ουσιώδεις περιγραφές. Παρά μόνο λόγια του στυλ (ΕΛΔΥΚ και μάυροι ο χειρότερος συνδυασμός κλπ κλπ)
Δεν έχω σκοπό να κάνω την θητεία μου σε κανένα ξενοδοχείο και το έχω εμπεδώσει Αυτό αλλά αν μου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξω να μην κάνω αρκετά δύσκολη θητεία, σίγουρα θα την αποφύγω.
Θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω την γνώμη από όποιον είναι πρόθυμος Να μου πει 2-3 πράγματα για το τι κατάσταση επικρατεί στο Νησί όσων αφορά τους Τεθωρακισμένους.
Ευχαριστώ πολύ!
Με βάση αυτά που μου βγάζει το site stratologia.gr παρουσιάζομαι στις 20/03 στο (ΚΕΤΘ) Αυλώνα. Έχω επιλεγεί "Τεθωρακισμένα".
Είχα σκοπό να δηλώσω ΕΛΔΥΚ για διάφορους λόγους. Ένας κύριος λόγος είναι η χρηματική βοήθεια που σου παρέχουν, γνωρίζοντας μεν ότι δεν είναι πολλά τα λεφτά αλλά απ' την άλλη υπάρχει κάποιο σημαντικό οικονομικό πρόβλημα με την οικογένεια μου και κάποιο βοήθημα θα ήταν πολύ καλό στην κατάσταση που είμαστε.
Ψάχνοντας λοιπόν μετά, από περιέργεια, στο ίντερνετ πληροφορίες για ΕΛΔΥΚ και Τεθωρακισμένα, διάβασα αρκετά άσχημα χωρίς όμως ουσιώδεις περιγραφές. Παρά μόνο λόγια του στυλ (ΕΛΔΥΚ και μάυροι ο χειρότερος συνδυασμός κλπ κλπ)
Δεν έχω σκοπό να κάνω την θητεία μου σε κανένα ξενοδοχείο και το έχω εμπεδώσει Αυτό αλλά αν μου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξω να μην κάνω αρκετά δύσκολη θητεία, σίγουρα θα την αποφύγω.
Θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω την γνώμη από όποιον είναι πρόθυμος Να μου πει 2-3 πράγματα για το τι κατάσταση επικρατεί στο Νησί όσων αφορά τους Τεθωρακισμένους.
Ευχαριστώ πολύ!
" Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες " ~Βολταίρος
- Ap.tsele
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Εγω μπαινω 21/3/2013 στρατος ξιρας πεζικο... Μπορω να δηλωσω κυπρο; Και θα κανω ενα μηνα στην τριπολη που με στελνουν πρωτα?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
- Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ
Ap.tsele έγραψε:Εγω μπαινω 21/3/2013 στρατος ξιρας πεζικο... Μπορω να δηλωσω κυπρο; Και θα κανω ενα μηνα στην τριπολη που με στελνουν πρωτα;
Κανε ενα κοπο και διαβασε τις προηγουμενες σελιδες. Ειναι 2 βασικες ερωτησεις που εχουν ηδη απαντηθει και καλο θα ηταν να μην ξαναγινονται, ωστε να μη γεμιζει το θεμα με τα ιδια και τα ιδια.
- Ap.tsele
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Οκ συγνωμη
-
- Επιλοχίας
Ap.tsele έγραψε:Οκ συγνωμη
Μη ζητας συγγνωμη, δε σε εκραξα, απλως μια μικρο-παρατηρηση εκανα. Μπορει στις αλλες σελιδες να βρεις απαντησεις και σε πολλα αλλα που θελεις να ρωτησεις.
Παιδιά ερώτηση αν υπάρχει κανάς παλιός ελδυκάριος. Με την φορολογική δήλωση αν καταθέσουμε το χαρτί που πήραμε για την επιστροφή φόρου, από όσα λεφτά παίρναμε, ξέρει κανείς τελικά τι ποσό παίρνουμε σαν επιστροφή;
-
- Επιλοχίας
318 Λοχίας. έγραψε:Παιδιά ερώτηση αν υπάρχει κανάς παλιός ελδυκάριος. Με την φορολογική δήλωση αν καταθέσουμε το χαρτί που πήραμε για την επιστροφή φόρου, από όσα λεφτά παίρναμε, ξέρει κανείς τελικά τι ποσό παίρνουμε σαν επιστροφή;
Πηρα 60κατι ? (τωρα ακριβως δεν θυμαμαι) στο πρωτο χαρτι που ειχα (Οκτωβριος - Δεκεμβριος 2011) και ειναι να παρω αλλα 140κατι (δευτερο χαρτι) για Ιανουαριος - Μάης 2012.
Για σας επιδη δεν πολυ καταλαβα και παρουσιαζομαι 20/3 Λαμια Πεζικο Βαρεων Οπλων και θελω να δηλωσω Ειδικες Δυναμεις εαν με παρουν μπορω να παω Κυπρο ΕΛΔΥΚ Σαμ Ειδικες Δυναμεις και οχι σαν πεζικο!
Μπορεί κάποιος που υπηρέτησε στη μεικτή ΕΛΔΥΚ 3/1 να γράψει καμιά εμπειρία; Είμαι πυροβολικό και αν δηλώσω Κύπρο απ ότι διαβάζω σε αυτή θα καταλήξω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Στην σελίδα 21 υπάρχουν 1-2 μηνύματα από παιδιά που υπηρέτησαν σαν πυροβολικάριοι στην Κύπρο, αν ψάξεις θα βρεις και άλλα.
Παιδια καποιος που υπηρετει τωρα ελδυκ μπορει να πει ποσο πληρωνεται γιατι τωρα με αυτα που γινονται στο νησι με μνημονια και δντ λογικα θα το μειωσουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες