KYNHGOS έγραψε: Σάβ Μαρ 04, 2023 11:44 pm
Καταρχην παρ ολη τη ανωνυμια σου (μας, ολων μας) εγω προσωπικα απ την πρωτη στιγμη σε «πιστεψα» και συνεχιζω οχι εσενα προσωπικα αλλα αυτα που γραφεις γτ εχουν βαση (με βαση τα οσα ψυθίρισε η πολιτικη ηγεσια, αν θυμαμαι καλα πριν τις γιορτες για ενα οριο 38,39 κ αυτο με το αλλοθι το συνταξιοδοτικο που μεχρι τοσο μαζι με την πλασματικη δεν θα υπαρχει προβλημα στο μελλον).
Το μονο που μενει οσο αναφορα τα λεγομενα σου να κανουμε υπομονη και να τα δουμε κατα ποσο θα ισχυσουν και στην πραξη.
εγώ μιλαω και γράφω πάντα με αποδείξεις, το είδα γραμμένο αυτό που ανέφερα σε επίσημο έγγραφο. Αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στο κόπο να γράψω!
και για μένα που έχω γράψει τόσα πολλά σε ένα site είναι πρωτοφανές!
εννοείται ότι μιλάμε ανώνυμα σε ένα ανεπίσημο site.
εννοείται πως δεν αναφέρουμε ονοματα και πήγες.
Καλή συνέχεια κύριοι και κυρίες! Θα τα ξανά πούμε όταν βγει το φεκ. Εγώ προσωπικά θα ξανά γράψω όταν βγει το φεκ! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Και καλή δύναμη στους εποχικούς πυροσβέστες για την αντιπυρική περίοδο.
Απο 1988 και ύστερα! Εντωμεταξύ έβγαλε και η Κύπρο προκυρηξη για πυροσβες κ όριο ηλικίας έχει 35! Δεν είναι καθόλου απίθανα αυτά π λέει ο φίλος. Και στέκουν κ όλας. Αντε να δουμε παιδιά.
Στην κύπρο ρε παιδιά έχει όριο 35 αλλά είναι βυσματικές με γραπτά κτλπ. Καλύτερα να είναι μέχρι 28 όπως παλιά για πολίτες και εποχικοί να είναι 35+ αντιπυρικές παρά να το κάνουν σαν κύπρο.
Γενικά να ξέρεις εσυ π είπες για το 36. Αρχικά είχαν πει ότι με τις αντιπυρικές θα πήγαινε η ηλικία μέχρι τα 37 …. Όποτε κάποιος που είχε μπει μετά τα 35 δεν τον πιάνουν…. Ναι δυστυχώς τώρα εφόσον μπήκες πάνω από τα 35 εποχικός δεν σε πιάνουν οι προκυρηξεις και στα 39 ν πάει το όριο από τα 37 μαζί με τις αντιπυρικές …
Δυστυχώς έτσι είναι για τους άνω των 35 που μπήκαν εποχικοί …. Αν μονιμοποιηθούν θα γίνει ύστερα από πολλά χρόνια … κ εννοείται σίγουρα 2η πενταετία εποχικοί
NFS13 έγραψε: Κυρ Μαρ 05, 2023 4:32 pm
Δυστυχώς έτσι είναι για τους άνω των 35 που μπήκαν εποχικοί …. Αν μονιμοποιηθούν θα γίνει ύστερα από πολλά χρόνια … κ εννοείται σίγουρα 2η πενταετία εποχικοί
δυστυχώς ναι πολύ δύσκολο και γενικα από 40 + δύσκολο βλέπω την μονιμότητα. Δεν έχω ρατσιστικους σκοπους αλλά δυστυχώς έτσι είναι, κ εγώ εποχικος είμαι.31 ετών μπορεί να φτάσω κ εγώ 40 και να μην έχω μονιμόποιηθει!
όταν μες φίλε για άλλη μια 5 αιτία. Κ καλά όπως είμαστε τώρα; Μεχρη τ 24;
Είχε ακουστεί πολύ πέρσι αυτό για δεύτερη πενταετία εποχικοί οι ήδη εποχικοί γιατί σκοπό μονιμοποιήσεων έτσι από το πουθενά χωρίς καλύτερα κριτήρια δν έχουν … όπως με τ όριο ηλικίας …. Ναι όπως υπόγραψαν για μέχρι το 24 έτσι κ μετά μπορεί πχ ν σ πει μέχρι το 28
NFS13 έγραψε: Κυρ Μαρ 05, 2023 5:55 pm
Είχε ακουστεί πολύ πέρσι αυτό για δεύτερη πενταετία εποχικοί οι ήδη εποχικοί γιατί σκοπό μονιμοποιήσεων έτσι από το πουθενά χωρίς καλύτερα κριτήρια δν έχουν … όπως με τ όριο ηλικίας …. Ναι όπως υπόγραψαν για μέχρι το 24 έτσι κ μετά μπορεί πχ ν σ πει μέχρι το 28
κατάλαβα! Εγώ έχω να πω το άλλο.
Όχι ότι θα ακουστεί αλλά τεςπα. Ενώ ξέρουν ότι όλοι εποχικοί πυροσβέστες μετά την λήξει τις αντιπυρικής τους ωθούν στην μαύρη εργασία γτ δεν θα υπάρχει εργοδότης που θα σε πάρει για 6 μήνες μόνο! Ας μας βγάλουν σε ένα ειδικό επίδομα για τούς εποχικούς η εξασφάλισε τούς με κάποιον τρόπο.
Σύμφωνοι από μεριά σου καλά λες αλλά… χωρίς να το λέω επιθετικά ξερατε τι υπογράψατε … ξέρετε από την αρχή ότι η δουλειά ήταν εξάμηνη με ανεργία το μισό χρόνο … το ότι ήρθαν κάποιοι καλομαθημένοι που σας είπαν θα γίνετε μόνιμοι επειδή έγιναν κ αυτοί ή και οι άλλοι δεν σημάνει ότι πρέπει να γίνει κιόλας παρόλο που είναι άτυπο κοινό μυστικό. Και οι εθελοντές πχ θέλουν μονιμότητα αλλά ξέρουν ότι είναι εθελοντές … με καταλαβαίνεις ; Βασικά οι εθελοντές π έχουν λίγο μυαλό στο κεφάλι τους. Στέκομαι εκεί …
ξερατε από πρώτο χέρι τι υπογράψατε
Το ότι οι πολιτικοί για ψήφους έκαναν ότι έκαναν για τους ψήφους δεν θα
πρέπει να το ξεχνάς ΟΛΟΙ μπήκατε για το μόνιμο που σας έταξαν ! Και μην το αρνηθείς από την πρώτη μέρα που μπήκατε μπήκατε γιατί σας είπαν θα γίνεται μόνιμοι ότι και να μου λέτε κ ότι και να λέτε στους άλλους ξέρετε πολύ καλά για ποιο λόγο μπήκατε και δν ήταν γιατί ξαφνικά σας έπιασε η καίλα να πρόσφερετε… σας βάζω κ στοίχημα ότι αν δεν έπαιζε μονιμότητα δεν θα ήταν κανένας σας μέσα που από την πρώτη μέρα που μπήκατε ρωτούσατε και πηγαίνατε δε συνδικαλιστές για να σας να οι. Κάποιους μόνιμους από τον πρώτο μήνα…. Φυσικά και ξερατε όλοι τι υπογράψατε και σε καμία προκήρυξη δεν έλεγε όπως προαναφέρθηκε κ από άλλους ότι μετά το πέρας της 5ετιας θα γίνει κάποιος μόνιμος. Κόβω τον @@ (που δεν έχω) οτι δεν θα πήγαινε κανένας σας για εποχικός αν δεν σας γλυκενανε με
μονιμότητα … όλοι θέλετε κ θελουμε το παραθυράκι του εποχικού
κάποτε θυμάμαι κιόλας τους κορόιδευαν τους εποχικούς κ τώρα όλοι λυσσαμε…. Όποτε θα σε παρακαλούσα
Mikeangel και τον καθένα σας ξεχωριστά από εδώ μέσα μην το παίζετε θιγμένοι και περνάτε στην επίθεση όταν σας λένε την αλήθεια. Όλοι τον κωλο μας κοιτάμε και την αποκατάσταση μας αλλά το γεγονός είναι ότι ξερατε ότι πάτε για εποχικοί 6 μήνες δουλειά και 6 μήνες ανεργία… κ οι περισσότεροι από εδώ μέσα το έχετε παραδεχτεί ότι έχετε τις δικές σας δουλειές έξω με καλά λεφτά και έχετε και μιλάτε κιόλας; Ρωτάτε εμάς που δν έχουμε καν σταθερή δουλειά και ούτε ξέρουμε αν τη σεζόν θα δουλέψουμε κ που γιατί εμάς
δεν μας έχει πάρει καμία
πυροσβεστική ! Εντάξει; Επιδοματακια 500€ τα πήρατε 6μηνο ταμείο το πήρατε που λυσσαξατε όλο τ δικό σας γιε τα κ έχετε κ μιλάτε; Το ξέρεις ότι σε εμάς τους εποχικούς υπαλλήλους ξενοδοχείων μας απόρριψαν την αίτηση για 6μηνο ή έστω 4μηνο ταμείο ανεργίας; Αλλά εμείς δν κλαιγόμαστε …. Αφού μπήκατε ξέρετε ότι για πάντα θ έχετε έστω την 6μηνη δουλειά κ ταμείο … γ αυτό σταματήστε ν κλαίγεστε και να βρίσκετε αφορμές να μας τη λέτε γιατί μας προσβάλετε όλη την ώρα ενώ τον κωλο σας τον έχετε καλυμμένο …. Αλί σε εμάς εδώ πέρα … τόσο καιρό σας βλέπω και λέω θεέ μου έλεος ξέρανε το υπογράψανε… μακάρι να μ έλεγαν και εμενα δούλεψε πάρε κ επιδόματα και βραδυνα π βγαίνει ένα 2000λιαρο τον δεκέμβρη κ επίδομα δασικό … εδώ δεν ξέρουμε αν θα δουλεύουμε τη σεζόν … έλεος δλδ