Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
donkostas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από donkostas »

Όπου θες εσυ πας, συνήθως κοντα στο σπιτι σου Δεν υπάρχει θέμα
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από OTI NA NE »

Nikoseuamcs έγραψε:ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα κολύμβηση... Βαθμός πτυχίου 7.40 και βαθμός ειδικότητας 9.Προϋπηρεσία σε κολυμβητήρια και ξενοδοχεία για ως καθηγήτρια κολύμβηση -Ναυαγοσώτρια 16 μήνες συνολικά

Καλησπερα σου. Εχεις κανει τραγικο λαθος με τις ειδικοτητες που δηλωσες στο ΠΝ δεν εχουν καμια σχεση με τα ΤΕΦΑΑ και το πτυχιο σου

Κριμα βεβαια για σενα γιατι εχεις κανει πολυ καλη δουλεια για αυτο που εχεις διαλεξει να κανεις

Θα σε συμβουλευα στην επομενη προκηρυξη να πας σε καποιο γραφειο που αναλαμβανουν τετοιου ειδους προκηρυξης στης ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να σε βοηθεισουν στην επιλογη της ειδικοτητας βαση του πτυχιου που εχεις.

Ξερω εχει καποιο κοστος... Αλλα ειναι κριμα να γινονται τετοια λαθη και το λεω και για αλλα παιδια που θα ηθελαν να παρουν μερος ξανα στην επομενη προκηρυξη

Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GreekGod »

Εχει κανενας εικονα για τις ειδικοτητες ραδιοεντοπιστικων συστηματων και συννενοησεως; Με 333 μορια εχω ελπιδες;
The only easy day was yesterday.
Άβαταρ μέλους
Nikoseuamcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Nikoseuamcs »

OTI NA NE έγραψε:Καλησπερα σου. Εχεις κανει τραγικο λαθος με τις ειδικοτητες που δηλωσες στο ΠΝ δεν εχουν καμια σχεση με τα ΤΕΦΑΑ και το πτυχιο σου Κριμα βεβαια για σενα γιατι εχεις κανει πολυ καλη δουλεια για αυτο που εχεις διαλεξει να κανεις

Θα σε συμβουλευα στην επομενη προκηρυξη να πας σε καποιο γραφειο που αναλαμβανουν τετοιου ειδους προκηρυξης στης ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να σε βοηθεισουν στην επιλογη της ειδικοτητας βαση του πτυχιου που εχεις.

Ξερω εχει καποιο κοστος... Αλλα ειναι κριμα να γινονται τετοια λαθη και το λεω και για αλλα παιδια που θα ηθελαν να παρουν μερος ξανα στην επομενη προκηρυξη

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναι δυστυχώς έκανα τραγικό λάθος... Εύχομαι και του χρόνου να βγάλουν για να μπορέσω να μπω...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Αύγ 14, 2022 9:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
YDNEAS DSG
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από YDNEAS DSG »

Θα παει κανεις για αθληματα λαρισαα 12σεπτεμβρη με ιδικοτητα τεχνικος συνεργειου λεμβουργος ή τεχνικος οπλων?
tpk2022
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από tpk2022 »

YDNEAS DSG έγραψε:Θα παει κανεις για αθληματα λαρισαα 12σεπτεμβρη με ιδικοτητα τεχνικος συνεργειου λεμβουργος ή τεχνικος οπλων;

Φιλέ μου αν επιτρέπεται πόσα μόρια έχεις για λεμβουργος;

YDNEAS DSG
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

419
YDNEAS DSG
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Εγω εχω 419εβγαλα στις ιδιες ειδικοτητες και θα παω για αθληματα λαρισσα12 σεμπτεμβρη (τοπλων λεμβουργος) Ξερει κανεις τι κανεις σε αυτες τις ειδικοτητες δεν εχω ιδεα!
Kwstasves
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Kwstasves »

Καλημέρα σε όλους παιδιά εγώ δήλωσα αρμενιστης με κάλεσαν για πκε όμως δεν είμαι σίγουρος αν πάω. Ρώτησα και μου είπαν ότι είναι ειδικότητα καραβιού και ότι αρκετά χρόνια θα τα πέρασω πάνω σε ένα καράβι. Γενικά μου είπαν και από άτομα που μπήκαν πέρυσι ότι ειδικότητα και να διαλέξεις σίγουρα θα μπεις καράβι για κάποια χρόνια. Καλή επιτυχία σε αυτούς που δίνουν πκε τώρα και σκεφτείτε πολύ καλά αν όντως σας αρέσει να μπείτε πολεμικό ναυτικό και δεν το μετανιώσετε αργότερα. Εγώ δεν θα πάω για πκε γιατί δεν θα ήθελα να περάσω τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου κλεισμένος σε ένα καράβι
giorgos2419
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από giorgos2419 »

Πολλά άτομα είμαστε που δεν θα παρουσιαστούμε. Εγω δεν θα πάω γιατί δεν θελω να το ρισκάρω. Θα με στείλουν σε μια άλλη πόλη για πκε και εκτός από τα μεταφορικά θα πρέπει να πληρώσω και το ξενοδοχείο για μια βδομάδα. Και επειδή δεν ξέρω και τι θέση είμαι μπορεί εν τέλη να μη με καλέσουν καθόλου
Kwstasves
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Kwstasves »

Έτσι ακριβώς είναι φίλε αυτά σκέφτομαι και εγώ και εκτός από αυτό δεν θέλω να περάσω μια δεκαετία μέσα σε ένα καράβι. Έχει μπει φίλος μου εποπ πέρυσι και έφυγε δεν άντεξε όπως και πολλοί ακόμη ούτε εγώ θα το ρισκάρω ας πάνε άτομα που το αντέχουν και θέλουν πραγματικά να μπουν ναυτικο.
giorgos2419
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από giorgos2419 »

Τι ξέρω φίλε δυστυχώς έτσι είναι. Διαλεγεις μια ειδικότητα που πιστεύεις ότι είναι στην στεριά και σου λένε πήγαινε σε φρεγάτα για κάποια χρόνια και έτσι πολλά άτομα φεύγουν και με το δίκιο τους. Αν κάποιος θέλει να πάει σε φρεγάτα θα διαλέξει Αρμενιστής και όχι ξυλουργός για παράδειγμα
Άβαταρ μέλους
Nikoseuamcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Nikoseuamcs »

Εικόνα😢😢😢😢
donkostas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από donkostas »

Μάγκες καλημέρα, όταν λένε θα είσαι στα καράβια δεν εννοούν ότι θα είσαι ταξίδι κάθε μέρα.
Για παράδειγμα θα ανήκεις σε μια φρεγάτα και θα μπαίνεις μέσα το ωράριο σου και θα κάθεσαι το βράδυ μόνο όταν έχεις υπηρεσία. Φυσικα και θα έχει ταξίδια 2,3 ημερών ή και παραπάνω μέρες αλλα αυτά θα είναι και έξτρα χρήματα.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Η προσωπική μ άποψη είναι μην αφήνετε θέσεις όπως αυτές ανεκμετάλλευτες άλλοι παρακαλάνε να μπουν προσπαθήστε το και ότι βγεί
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες