Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Καλημέρα Λεβέντες ας τελειώσει το θεμα με το αν πρόλαβε η όχι ο Πολίτης Πάμε παρακάτω. Είστε για άλλο σκοπό εδώ μέσα όλοι μας και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν κάντε ενέργειες στείλτε σε κανένα Στέλεχος (κ. Χαρελας. Κ. Μποζιαρης)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Εγω προσωπικα δεν ηθελα αστυνομια αλλα εδω είχα μορια να μπω και εδω μπηκα για ένα καλύτερο αύριο... Αν εβγαινε πυροσβεστική εννοειται εκει με κλειστα ματια ισως και ο πολιτης το ιδιο να θέλει...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγω δεν έχω πρόβλημα με το οριο ηλικίας αλλα κομπλε Πλεον μπαινεις κ λες τελος μπήκα δεν ασχολούμαι αλλο
Εγω προσωπικά ουτε αυτο με τις γυναίκες το βρίσκω αδικο... Ο μεσος ορος της ελλαδας των γυναικών στο ύψος 1.63 με 1.64 ειναι... Οποτε επρεπε να γινει ... Και στο κατω κατω οποιος το αξίζει και τα περάσει ολα αυτος θα ειναι που θα μπει κιολας... Το μονο αρνητικό ειναι ο ανταγωνισμός σε ολο αυτο
-
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Δε θα αυξηθει πολυ ο ανταγωνισμος. Θα δουμε βασεις ιδιες με τις περσινες αν οχι χαμηλοτερες. Μη ξεχναμε προκυρηξεις που εχουν προηγηθει οπως εποπ οππι εφ19' σφοχ 20' κλπ και εχουν "βγαλει απο τη μεση" αρκετο κοσμο και αρκετο ανταγωνισμο.
Καθίστε πρώτα να βγουν μάγκες τα αργούν όλα να φανταστείτε την οππι την ανακοίνωσε εδώ και παρά πολύ καιρό και πριν λίγες ημέρες μπήκαν τα παιδιά εκπαίδευση φανταστείτε αυτές εδώ κάνενα καλοκαίρι βλέπω να γίνετε η εκπαίδευση όπου πάρει
Μωρέ ας βγεί η προκήρυξη με τους πίνακες επιτυχόντων και ας μπούμε σε ένα χρόνο. Να μας φύγει το άγχος επιτέλους
-
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Στη συγκεκριμενη γνωριζουμε οτι εχει προθεσμια ως το τελος του 22 αλλα δε θα μου εκανε εντυπωση αν μπουν για εκπαιδευση μεσα με τελος καλοκαιριου.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
1.63 και γυναίκα φίλε μου δεν κάνει για αστυνομία. Φαντάσου έναν κομάντο άντρα 1.68 να κοπεί αφου για άνδρες είναι 1.70 και η γυναίκα 1.63 να μπει και απλα να κόβει τη κορδέλα στη παρέλαση... Ο κόσμος έχει αγριέψει εκεί έξω χρειάζεται πιο δυνατό δυναμικό. Υπάρχουν πολλές αδικίες.fnFAL έγραψε:Εγω προσωπικά ουτε αυτο με τις γυναίκες το βρίσκω αδικο... Ο μεσος ορος της ελλαδας των γυναικών στο ύψος 1.63 με 1.64 ειναι... Οποτε επρεπε να γινει ... Και στο κατω κατω οποιος το αξίζει και τα περάσει ολα αυτος θα ειναι που θα μπει κιολας... Το μονο αρνητικό ειναι ο ανταγωνισμός σε ολο αυτο
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Ρε πολιτη1994 φτανει η καραμελα με το υψος.Αμα εισαι ψηλος δε σημαινει οτι εισαι κομμαντο, τα Βρετανικα S.A.S που ειναι οι καλυτερες ειδικες δυναμεις του κοσμου, δε παιρνουν αντρες πανω απο 1.75 για τις ειδικες επιχειρησεις.
Εσυ δηλαδη επειδη εισαι ψηλος απο τι καταλαβαινω με αυτα που λες, τι σημαινει οτι εισαι πιο μαχιμος απο τον 1.65 η΄1.70; ! ΕΛΕΟΣ!
Εσυ δηλαδη επειδη εισαι ψηλος απο τι καταλαβαινω με αυτα που λες, τι σημαινει οτι εισαι πιο μαχιμος απο τον 1.65 η΄1.70; ! ΕΛΕΟΣ!
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
1.74 είμαι μόνο. Και εθελοντης πυροσβεστης 4 χρόνια. Έχουμε σε ολο το σταθμό μια γυναίκα μόνο. Ξέρεις που είναι; Στο φωτοτυπικό βγάζει φωτοτυπίες και καθαρίζει λιγο καμία φορα εκεί που καθόμαστε...BorderRanger έγραψε:Ρε πολιτη1994 φτανει η καραμελα με το υψος.Αμα εισαι ψηλος δε σημαινει οτι εισαι κομμαντο, τα Βρετανικα S.A.S που ειναι οι καλυτερες ειδικες δυναμεις του κοσμου, δε παιρνουν αντρες πανω απο 1.75 για τις ειδικες επιχειρησεις.
Εσυ δηλαδη επειδη εισαι ψηλος απο τι καταλαβαινω με αυτα που λες, τι σημαινει οτι εισαι πιο μαχιμος απο τον 1.65 η΄1.70; ΕΛΕΟΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Ιαν 23, 2022 6:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε συ πολίτη, ο μεσος ορος του υψους των ανδρών στη χωρα μας ειναι 1.77 και το οριο το ειχαν 1.70 στα σώματα ασφαλείας δλδ κατω απο τον μ. Ο. Στις γυναίκες ο μ. Ο. Οπως προανεφερα ειναι 1.63 το οποιο ειναι κατω απο το 1.70 ... Επισης οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ποιος ειπε οτι το μποϊ συνεπάγεται με τη δύναμη του ανθρώπου... Επισης λίγοι ειναι οι αντρες που ειναι ακαταλληλοι γιαυτη τη δουλειά; Ολα ειναι στον άνθρωπο φιλε...
Σε πκε κοπελες 1.75 λιγο να τις φυσούσες θα έπεφταν κατω
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Politis1994 έγραψε:1.74 είμαι μόνο. Και εθελοντης πυροσβεστης 4 χρόνια. Έχουμε σε ολο το σταθμό μια γυναίκα μόνο. Ξέρεις που είναι; Στο φωτοτυπικό βγάζει φωτοτυπίες και καθαρίζει λιγο καμία φορα εκεί που καθόμαστε...BorderRanger έγραψε:Ρε πολιτη1994 φτανει η καραμελα με το υψος.Αμα εισαι ψηλος δε σημαινει οτι εισαι κομμαντο, τα Βρετανικα S.A.S που ειναι οι καλυτερες ειδικες δυναμεις του κοσμου, δε παιρνουν αντρες πανω απο 1.75 για τις ειδικες επιχειρησεις.
Εσυ δηλαδη επειδη εισαι ψηλος απο τι καταλαβαινω με αυτα που λες, τι σημαινει οτι εισαι πιο μαχιμος απο τον 1.65 η΄1.70; ΕΛΕΟΣ!
Πολίτη θα σου πω κάτι τελείως φιλικά και ανθρώπινα το να κρινεις και να λες ποιος κάνει και αν κάνει και γιατί είναι μεγάλη αμαρτία κοίτα τι κάνεις εσύ πρώτα και μετά οι άλλοι και μην φεύγεις από το θέμα μας εδώ είναι Νήμα για την προκ πράγμα που ξεφεύγεις στείλε αν ενδιαφέρεσαι σε κανένα Ανώτερο και άσε τα υπόλοιπα για τους Υπουργούς. Φιλικά και όμορφα
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
ShadoW έστειλες εσύ κάνα μηνυμα σε στέλεχος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες