Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giwrgossk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Giwrgossk »

Καλησπέρα! Με μόρια γύρω στα 610 και ειδικότητα τεχνίτης οχημάτων πιστεύεται υπάρχει ελπίδα;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Στην ειδικότητα του Τραπεζοκομου θα πάρει 7 άτομα δύσκολα γενικά τα πράγματα αν αναλογιστεί κανεις ποσα άτομα έχουν τελειώσει τουριστικά στην Ελλάδα σίγουρα δεν είναι μια σέιφ επιλογή να θεώρησε επιτυχών .Τα μόρια εννοείται πως θα κινηθούν ψιλά από 600+

Ποσα μόρια συγκεντρώνεται ;

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Επίσης όσο χρονια προϋπηρεσίας και να έχεις και όχι εσυ μόνο ο καθένας απλά παίρνει την μέγιστη προϋπηρεσία ενώ των 12 μηνών που είναι 250 μόρια και πρέπει να έχεις βεβαίωση από εφκα και βεβαίωση από το ξενοδοχείο που δούλευες επίσης, απλά δε ξέρω κατά ποσο μπορείς να καταθέσεις ας πούμε 3 βεβαιώσεις από 3 διαφορετικά ξενοδοχεία πχ αν δούλευες σεζόν κάθε φορά σε διαφορετικό είναι μια ιδιαίτερη ειδικότητα όπως και να χει
Anastasia-despoina
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Anastasia-despoina »

Αν πιαστεί το πτυχιο (πραγμα το οποίο σχεδον αποκλείουμε) έχω 750 μορια! Έχω βεβαίωση δουλευα 2 χρόνια σε ξενοδοχείο πολης! Δυστυχώς, για στρατό ξηράς με το απολυτήριο μου συγκεντρώνω πολυ λίγα μόρια

Fγξγθκ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Fγξγθκ »

Παιδιά είμαι Δόκιμος του εμπορικού ναυτικού μπορώ να δηλώσω την υπηρεσία μου που έχω κάνει σε ταξίδι να μοριοδοτηθει στο πολεμικό ναυτικό όπως σε ειδικότητες του αρμενιστη πχ ;
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Rafale122 »

33Μκ πως το ξέρεις ότι θα πάρει 7 άτομα μιλάς βάση τα περσινά;
Άβαταρ μέλους
TRK
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από TRK »

NΑι κανονικα Fγξγθκ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όσοι θεωρείτε ότι έχετε λίγα μόρια μην χάνετε την ελπίδα σας. Μην ξεχνάτε ότι κόβονται πολλοί στα αθλήματα και επίσης δεν παρουσιάζονται αρκετοί γενικώς στις ΠΚΕ. Φαντάζομαι ότι είδατε τι έγινε στην προηγούμενη προκήρυξη. Κάντε την προσπάθεια σας και ότι γίνει στην τελική. Από εκεί και πέρα, μην ρωτάτε τι ειδικότητα να επιλέξετε. Δεν επιλέγουμε εδώ πορτοκάλια ή αχλάδια. Πρόκειται για απόφαση ζωής που θα σας ακολουθεί για όλη σας την σταδιοδρομία. Δεν θα αποφασίσει άλλος για εσάς. Εσείς θα το κρίνετε αυτό. Πληροφορίες για ειδικότητες μπορούν να δοθούν αλλά ως εκεί. Η απόφαση δική σας. Δεδομένες καταστάσεις δεν υφίστανται.

ΥΓ: Για τα ΙΕΚ απαιτείται πιστοποίηση. Η βεβαίωση από μόνη της δεν αναγνωρίζεται πουθενά γενικώς.

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

ΔΥΚ αυτό που λες δε ξέρω κατά ποσο ισχύει όμως, ποιος ο λόγος να μοριοδοτείται ο τουλάχιστον ένας χρόνος παρακολούθησης ΙΕΚ σε μια συγκεκριμένη ειδικότητα με 250 μόρια και να μην μετριέται στην ουσία το πτυχίο που έχει ο καθένας από το ΙΕΚ και να μη παίρνει τα 300 μόρια και να θέλει πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ δε ξέρω κάτι δε μου κολλάει γενικότερα
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Navy »

D.Y.K έγραψε:Όσοι θεωρείτε ότι έχετε λίγα μόρια μην χάνετε την ελπίδα σας. Μην ξεχνάτε ότι κόβονται πολλοί στα αθλήματα και επίσης δεν παρουσιάζονται αρκετοί γενικώς στις ΠΚΕ. Φαντάζομαι ότι είδατε τι έγινε στην προηγούμενη προκήρυξη. Κάντε την προσπάθεια σας και ότι γίνει στην τελική. Από εκεί και πέρα, μην ρωτάτε τι ειδικότητα να επιλέξετε. Δεν επιλέγουμε εδώ πορτοκάλια ή αχλάδια. Πρόκειται για απόφαση ζωής που θα σας ακολουθεί για όλη σας την σταδιοδρομία. Δεν θα αποφασίσει άλλος για εσάς. Εσείς θα το κρίνετε αυτό. Πληροφορίες για ειδικότητες μπορούν να δοθούν αλλά ως εκεί. Η απόφαση δική σας. Δεδομένες καταστάσεις δεν υφίστανται.

ΥΓ: Για τα ΙΕΚ απαιτείται πιστοποίηση. Η βεβαίωση από μόνη της δεν αναγνωρίζεται πουθενά γενικώς.

DYK, καλημέρα. Στο τωρινό ΦΕΚ του ΠΝ έχουν βάλει και τη βεβαίωση. Δεν ξέρω κατά ποσο θα ισχύσει στην επίσημη προκηρυξη.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν έχω διαβάσει το τροποποιημένο ΦΕΚ του ΠΝ. Θα το τσεκάρω και θα σας πω.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Navy »

D.Y.K έγραψε:Δεν έχω διαβάσει το τροποποιημένο ΦΕΚ του ΠΝ. Θα το τσεκάρω και θα σας πω.
Να'σαι καλά που μας βοηθάς!
Epop22
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Epop22 »

Καλησπέρα αμα εχω τελειώσει ιεκ και δν εχω πιστοποίηση περνω 250μορια;
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Rafale122 »

Όχι πέρσι τους έκοβαν έβγαινε άκυρη η αίτηση δεν ισχύει αυτό με τα 250 και όποιος δεν 3ιχε την πιστοποίηση
Άβαταρ μέλους
Hulk1999
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Hulk1999 »

D.Y.K έγραψε:
Hulk1999 έγραψε:Σε ειδικότητα οδηγού στον ς. Ξ. Με 400 μόρια πιστεύεται ότι μπορεί να μπω;

Πολύ δύσκολα και μόνο ως επιλαχών κατά τη δική μου άποψη. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Κάνε εσύ την προσπάθειά σου φυσικά.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες