Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
Καλησπέρα! Με μόρια γύρω στα 610 και ειδικότητα τεχνίτης οχημάτων πιστεύεται υπάρχει ελπίδα;
Στην ειδικότητα του Τραπεζοκομου θα πάρει 7 άτομα δύσκολα γενικά τα πράγματα αν αναλογιστεί κανεις ποσα άτομα έχουν τελειώσει τουριστικά στην Ελλάδα σίγουρα δεν είναι μια σέιφ επιλογή να θεώρησε επιτυχών .Τα μόρια εννοείται πως θα κινηθούν ψιλά από 600+
Ποσα μόρια συγκεντρώνεται ;
Ποσα μόρια συγκεντρώνεται ;
Επίσης όσο χρονια προϋπηρεσίας και να έχεις και όχι εσυ μόνο ο καθένας απλά παίρνει την μέγιστη προϋπηρεσία ενώ των 12 μηνών που είναι 250 μόρια και πρέπει να έχεις βεβαίωση από εφκα και βεβαίωση από το ξενοδοχείο που δούλευες επίσης, απλά δε ξέρω κατά ποσο μπορείς να καταθέσεις ας πούμε 3 βεβαιώσεις από 3 διαφορετικά ξενοδοχεία πχ αν δούλευες σεζόν κάθε φορά σε διαφορετικό είναι μια ιδιαίτερη ειδικότητα όπως και να χει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Αν πιαστεί το πτυχιο (πραγμα το οποίο σχεδον αποκλείουμε) έχω 750 μορια! Έχω βεβαίωση δουλευα 2 χρόνια σε ξενοδοχείο πολης! Δυστυχώς, για στρατό ξηράς με το απολυτήριο μου συγκεντρώνω πολυ λίγα μόρια
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 25
Παιδιά είμαι Δόκιμος του εμπορικού ναυτικού μπορώ να δηλώσω την υπηρεσία μου που έχω κάνει σε ταξίδι να μοριοδοτηθει στο πολεμικό ναυτικό όπως σε ειδικότητες του αρμενιστη πχ ;
33Μκ πως το ξέρεις ότι θα πάρει 7 άτομα μιλάς βάση τα περσινά;
- TRK
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
NΑι κανονικα Fγξγθκ
Όσοι θεωρείτε ότι έχετε λίγα μόρια μην χάνετε την ελπίδα σας. Μην ξεχνάτε ότι κόβονται πολλοί στα αθλήματα και επίσης δεν παρουσιάζονται αρκετοί γενικώς στις ΠΚΕ. Φαντάζομαι ότι είδατε τι έγινε στην προηγούμενη προκήρυξη. Κάντε την προσπάθεια σας και ότι γίνει στην τελική. Από εκεί και πέρα, μην ρωτάτε τι ειδικότητα να επιλέξετε. Δεν επιλέγουμε εδώ πορτοκάλια ή αχλάδια. Πρόκειται για απόφαση ζωής που θα σας ακολουθεί για όλη σας την σταδιοδρομία. Δεν θα αποφασίσει άλλος για εσάς. Εσείς θα το κρίνετε αυτό. Πληροφορίες για ειδικότητες μπορούν να δοθούν αλλά ως εκεί. Η απόφαση δική σας. Δεδομένες καταστάσεις δεν υφίστανται.
ΥΓ: Για τα ΙΕΚ απαιτείται πιστοποίηση. Η βεβαίωση από μόνη της δεν αναγνωρίζεται πουθενά γενικώς.
ΥΓ: Για τα ΙΕΚ απαιτείται πιστοποίηση. Η βεβαίωση από μόνη της δεν αναγνωρίζεται πουθενά γενικώς.
ΔΥΚ αυτό που λες δε ξέρω κατά ποσο ισχύει όμως, ποιος ο λόγος να μοριοδοτείται ο τουλάχιστον ένας χρόνος παρακολούθησης ΙΕΚ σε μια συγκεκριμένη ειδικότητα με 250 μόρια και να μην μετριέται στην ουσία το πτυχίο που έχει ο καθένας από το ΙΕΚ και να μη παίρνει τα 300 μόρια και να θέλει πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ δε ξέρω κάτι δε μου κολλάει γενικότερα
DYK, καλημέρα. Στο τωρινό ΦΕΚ του ΠΝ έχουν βάλει και τη βεβαίωση. Δεν ξέρω κατά ποσο θα ισχύσει στην επίσημη προκηρυξη.D.Y.K έγραψε:Όσοι θεωρείτε ότι έχετε λίγα μόρια μην χάνετε την ελπίδα σας. Μην ξεχνάτε ότι κόβονται πολλοί στα αθλήματα και επίσης δεν παρουσιάζονται αρκετοί γενικώς στις ΠΚΕ. Φαντάζομαι ότι είδατε τι έγινε στην προηγούμενη προκήρυξη. Κάντε την προσπάθεια σας και ότι γίνει στην τελική. Από εκεί και πέρα, μην ρωτάτε τι ειδικότητα να επιλέξετε. Δεν επιλέγουμε εδώ πορτοκάλια ή αχλάδια. Πρόκειται για απόφαση ζωής που θα σας ακολουθεί για όλη σας την σταδιοδρομία. Δεν θα αποφασίσει άλλος για εσάς. Εσείς θα το κρίνετε αυτό. Πληροφορίες για ειδικότητες μπορούν να δοθούν αλλά ως εκεί. Η απόφαση δική σας. Δεδομένες καταστάσεις δεν υφίστανται.
Δεν έχω διαβάσει το τροποποιημένο ΦΕΚ του ΠΝ. Θα το τσεκάρω και θα σας πω.
Να'σαι καλά που μας βοηθάς!D.Y.K έγραψε:Δεν έχω διαβάσει το τροποποιημένο ΦΕΚ του ΠΝ. Θα το τσεκάρω και θα σας πω.
Καλησπέρα αμα εχω τελειώσει ιεκ και δν εχω πιστοποίηση περνω 250μορια;
Όχι πέρσι τους έκοβαν έβγαινε άκυρη η αίτηση δεν ισχύει αυτό με τα 250 και όποιος δεν 3ιχε την πιστοποίηση
Ευχαριστώ για την απάντηση σου.D.Y.K έγραψε:Hulk1999 έγραψε:Σε ειδικότητα οδηγού στον ς. Ξ. Με 400 μόρια πιστεύεται ότι μπορεί να μπω;
Πολύ δύσκολα και μόνο ως επιλαχών κατά τη δική μου άποψη. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Κάνε εσύ την προσπάθειά σου φυσικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες