Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπέρα σας.επειδή έχω κολλήσει μια ερώτηση.
ήμουν φαντάρος στην πολεμική αεροπορία και έχω απολυθεί, εκεί που λέει έφεδρος η οπλίτης ποιο κουτάκι βάζω;
ευχαριστώ.
ήμουν φαντάρος στην πολεμική αεροπορία και έχω απολυθεί, εκεί που λέει έφεδρος η οπλίτης ποιο κουτάκι βάζω;
ευχαριστώ.
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 96
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Έφεδροςpapanikos123 έγραψε: Καλησπέρα σας.επειδή έχω κολλήσει μια ερώτηση.
ευχαριστώ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
4,5 σε καθε ματι τωρα αν εχεις λιγο παραπανω αναλογα και στον γιατρο που θα πεσεις η προκηρυξη πηρε παραταση μεχρι μεσα ιουνιου σημερα ανεβηκε ανακοινωση στο γεεθα οποτε ολα ειναι ρευστα για την ωρα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ρε παιδιά ... πόσοι νομίζετε ότι είναι ακόμα υποψήφιοι για την προκυρηξη; Από τους 206 που καλέσανε μέχρι στιγμής άντε να είναι ακόμα 200 και άλλοι 200 λέω μέχρι τέλος του μηνός. Γνώμη μου
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αναμενόμενο..ΕΜΚ/Δ έγραψε: 4,5 σε καθε ματι τωρα αν εχεις λιγο παραπανω αναλογα και στον γιατρο που θα πεσεις η προκηρυξη πηρε παραταση μεχρι μεσα ιουνιου σημερα ανεβηκε ανακοινωση στο γεεθα οποτε ολα ειναι ρευστα για την ωρα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει δεν έχει άτομα οποίος έχει πρόβλημα είτε με υγεία είτε με τα αθλήματα τα κοπεί και αυτό το ξέρω από φίλους που είναι οβα !
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αθλήματα περνάνε όλοι οι ΟΒΑ; Η μόνο αυτοί που είναι για ειδικές δυνάμεις.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Για ειδικές δυνάμεις 1000% που κόβουνε και αβερτα !! Για πεζικό νομίζω όχι αλλά και να έχει τα περνάτε και με ερπισι
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Για ειδικές δυνάμεις σίγουρα απλά ρώτησα γιατί είχα διαβάσει ότι δεν περνάνε όσοι είναι πουν ειδικών δυνάμεωνLok347 έγραψε: Για ειδικές δυνάμεις 1000% που κόβουνε και αβερτα !! Για πεζικό νομίζω όχι αλλά και να έχει τα περνάτε και με ερπισι
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Κατά 90% δεν περνάτε ναι έχεις δίκιο
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Όσοι πάνε ειδικές δυνάμεις τώρα ενώ υπηρετούσαν σε άλλο οπλο-σωμα σίγουρα θα περάσουν και Πεν για να πάρουν τον μπερέ εν ολίγοις από την αρχή πάλι
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Δεν νομίζω να πάρουν κανέναν για ειδικές δυνάμεις αν δεν ήταν ήδη αδερφέ !! Εδώ δεν νομίζω να πάρουν όλους αυτούς που δήλωσαν ήδη εγώ πιστεύω θα είναι πάνω από 600 οι αιτήσεις για εδ
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ότι θα είναι πολλές σίγουρα απλά εγώ πιστεύω κάτι θα γίνει διότι όπως έχουν αναφέρει υπάρχει έλλειψη στις Ειδικές δυνάμεις αλλά σίγουρα ΔΕΝ θα μπει και η Κουτσή ΜαρίαLok347 έγραψε: Δεν νομίζω να πάρουν κανέναν για ειδικές δυνάμεις αν δεν ήταν ήδη αδερφέ !! Εδώ δεν νομίζω να πάρουν όλους αυτούς που δήλωσαν ήδη εγώ πιστεύω θα είναι πάνω από 600 οι αιτήσεις για εδ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ΕΜΚ/Δ έγραψε:4,5 σε καθε ματι τωρα αν εχεις λιγο παραπανω αναλογα και στον γιατρο που θα πεσεις η προκηρυξη πηρε παραταση μεχρι μεσα ιουνιου σημερα ανεβηκε ανακοινωση στο γεεθα οποτε ολα ειναι ρευστα για την ωρα.
λογω ιου εδωσαν παραταση ή δεν ειχε ζητησει;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Lok347 έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει δεν έχει άτομα οποίος έχει πρόβλημα είτε με υγεία είτε με τα αθλήματα τα κοπεί και αυτό το ξέρω από φίλους που είναι οβα !
μπορει να αλλαξουν τα δεδομενα δεν ξερεις, αν εχεις καποιος λιγο παραπανω προβλημα με τα ματια δεν νομιζω να τον κοψουν
αλλα αν καποιος διξει δειγματα ψυχολογικα εκει σιγουρα θα τον κοψουν
αν σου αλλαξουν το Ι απο την επιτροπη επηρρεαζει στην μετεπειτα πορεια;
υγ πολλοι για ΕΔ δυναμεις ειναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες