Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Γνωρίζει κανείς πόσος χρόνος χρειάζεται για να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα;
-
Goudi98
Λογικά θα βγούνε σε χρονικό διάστημα όπως στους ειδικούς φρουρούς μπορεί και πιο γρήγορα γιατί οι αιτήσεις θα είναι πιο λίγες
-
TAKHS
Συγνώμη που γράφω εδώ. Ξέρει κάποιος να μας πει , επειδή απολύθηκαν ειδικοί φρουροί πχ 18/1/2020 λόγω πλαστών Πτυχίων, εάν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε μήνυση για βλάβη επειδή οριακά μείναμε έξω, και σε περίπτωση που δεν κατέθεταν τα πλαστά, θα είμαστε επιτυχών;
Και στους εφ πόσες μέρες κάνανε
-
Goudi98
Περίπου 20 μέρες από την λήξη των αιτήσεων. Αρχές Μάρτη υπολογίζω εγώ
Τάκη φιλε ξέρεις τί γινόταν εδώ αστο καλύτερα... κάνω χαρτιά στι β κόβονται γιατί δεν ειχα ούτε διπλώματα ούτε τίποτα... με παίρνει ένας τιλ 11 το βράδυ λέει έφυγαν άτομα από τι σχολι ψάχνουμε δύο άτομα λέει αν ενδιαφερεσε ακομα αύριο εισαι μέσα χωρίς αθλήματα τίποτα... για να καλύψουν 8εσεις κατάλαβες;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 41
TAKHS έγραψε:Συγνώμη που γράφω εδώ. Ξέρει κάποιος να μας πει , επειδή απολύθηκαν ειδικοί φρουροί πχ 18/1/2020 λόγω πλαστών Πτυχίων, εάν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε μήνυση για βλάβη επειδή οριακά μείναμε έξω, και σε περίπτωση που δεν κατέθεταν τα πλαστά, θα είμαστε επιτυχών;
Αυτοι που απολύθηκαν 24/1 για πλαστά proficiency είχαν 3.000 μόρια.
Τσάμπα έχασαν την θέση, έμπαιναν έτσι και αλλιώς.
Diego έγραψε:Τάκη φιλε ξέρεις τί γινόταν εδώ αστο καλύτερα... κάνω χαρτιά στι β κόβονται γιατί δεν ειχα ούτε διπλώματα ούτε τίποτα... με παίρνει ένας τιλ 11 το βράδυ λέει έφυγαν άτομα από τι σχολι ψάχνουμε δύο άτομα λέει αν ενδιαφερεσε ακομα αύριο εισαι μέσα χωρίς αθλήματα τίποτα... για να καλύψουν 8εσεις κατάλαβες;
Κανείς πλάκα λογικα ε; χαχα τόσο χύμα στο κύμα;
Δεν υπαρχει αυτο που λες diego, νταξει ειπαμε πασοκος, λαμογιο αλλα δε γινεται αυτο! Ποιος σε πηρε εσενα τηλεφωνω χωρις να εισαι επιλαχων να μπεις χωρις αθληηματα, μη λετε πιπες! Κληθηκαν επιλαχοντες απο τη Β κατηγορια για να καλυφθουν τα κενα.
Εκτος αν σε πηρε ο ιδιος ο υπουργος τηλεφωνο!
Εκτος αν σε πηρε ο ιδιος ο υπουργος τηλεφωνο!
Μια χαρά υπάρχει ήξεραν ότι έκανα χαρτιά απο γνωστό σε γνωστό πήραν άτομα έφυγαν απο τι σχολει και για να μι μαθευτεί τό έκαναν έτσι πού είπα... αυτός πού με πειρε τιλ από αστυνομία μέσα είχε εντολές από ψηλά... καί ή δουλειά κρυφά... και αν δεν ακουγα άτομα από την οικογένεια μου μέσα θα ειμουνα... εγω εδωσα μετά όνομα καί πειραν... φίλο
Ειχε εντολες απο ψηλα να παρει εσενα συγκεκριμενα; Δηλαδη ειχες βυσμα και θες να μας πεις οτι δε μπηκες; Ρε μας δουλευετε?; Καλεσαν συγκεκριμενους επιλαχοντες απο τη β κατηγορια ονομαστικα με τη σειρα, τα ονοματα ανακοινωνονται και οι λιστες δε καλουν στη τυχη!
-
Loocoos95
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 15
Εμένα με έπαιρναν για το υπουργείο να μπω αλλά πήγα στο x factor τελικά γτ Μ έλεγαν ότι έχω ωραία φωνή αν είναι να λέει ο καθένας μια μαλακιά ας μη γράφει καθόλου εκτός κ αν έχει τπτ σοβαρό να πει π να έχει σχέση με το διαγωνισμό
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Φιλε 3200 στην β κατηγορια πως τα βλεπεις που φαινεται να εχεις ασχοληθει
Για πείτε ρε παιδιά για αυτούς που απολύθηκαν... τους λογους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες