Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Καλά αποτελέσματα τερμιναιτορ. μια ερώτηση εσείς τελειώσατε με τις εξετάσεις εχθές ή θα σας φωνάξουν και άλλη μέρα;
Δε με αφορα το θεμα γιατι δεν ειμαι υποψηφιος, αλλα Teeminator εισαι για πολλες κλωτσιες χαχα! Εχεις κοπει στανταρ απο τη πρωτη μερα και απλα γραφεις οτι να ναι, ουτε για καθαριστρια δε θα σε επαιρναν στην Ευπ!
Καλημέρα και καλά αποτελέσματα σε όσους εξετάστηκαν! ¨Ηθελα να ρωτήσω για τα Αγγλικά γιατί αγχώθηκα λίγο, εγώ είμαι επίπεδο Β2 και το έχω δηλώσει όταν έκανα τα χαρτιά μου, υπάρχει περίπτωση να εξεταστώ σε θέματα proficiency;
Παιδιά οι γραπτες εξετάσεις περιλαμβάνουν 50 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στα ελληνικά κ 50 στα αγγλικά. Ο χρόνος είναι πολύς για τόσες ερωτήσεις. Τα θέματα στην κατηγορία ΠΕ2 δεν ήταν δύσκολα στα ελληνικά (υπήρχαν κάποιες παγίδες) και στα αγγλικά οι ερωτησεισ ήταν επίπεδο proficiency. Θεωρώ ότι τα θέματα στα ελληνικά έπρεπε να είναι πιο δύσκολα για να φανούν αυτοί που είχαν διαβάσει μέρος της ογκώδους βιβλιογραφίας που προτάθηκε. Καλή επιτυχία σε όλους μας!
Εχει παρει κανεις μηνυμα για ημερομηνια εξετασεων ΠΕ 7 ;
Καλησπέρα σε όλου!
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι τα παιδιά που ήδη έσωσαν. Τι εννοούν στην εξέταση όταν λένε θέματα γενικού ενδιαφέροντος και γενικής παιδείας;
Τι περίπου έβαλαν;
Ευχαριστώ!
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι τα παιδιά που ήδη έσωσαν. Τι εννοούν στην εξέταση όταν λένε θέματα γενικού ενδιαφέροντος και γενικής παιδείας;
Τι περίπου έβαλαν;
Ευχαριστώ!
Καλημερα και καλα χριστουγεννα σε ολους! Θελω να ρωτησω γιατι εχει σπασει το κεφαλι μου. Στο κλαδο ΠΕ7 δεν εχει συγκεκριμενη υλη ενω σε ολα τα αλλους εχει. Γνωριζετε κατι; Μηπως ειναι η ιδια υλη με το ΔΕ7; Ευχαριστω
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Όχι όσοι είναι στην ΠΕ7 δεν έχουν ύλη.
Νομίζω είμαστε στο μόνο κλάδο που δεν έχει προσδιορισμένη ύλη.
Μήπως ξέρει κανείς ανέστη μετάφραση της εκάστοτε γλώσσας θα μας επιτρέψουν λεξικά?
Ευχαριστώ πολύ!
Όχι όσοι είναι στην ΠΕ7 δεν έχουν ύλη.
Νομίζω είμαστε στο μόνο κλάδο που δεν έχει προσδιορισμένη ύλη.
Μήπως ξέρει κανείς ανέστη μετάφραση της εκάστοτε γλώσσας θα μας επιτρέψουν λεξικά?
Ευχαριστώ πολύ!
Δεν νομιζω να επιτρεψουν λεξικα ή κατι αλλο γιατι μεσα στην προκυρηξη λεει ξεκαθαρα πως πριν μπουμε στην εξεταση παραδιδουμε οτι σημειωσεις εχουμε. Μονο ταυτοτητα
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους σας και στις οικογενειές σας!!!
Για τουρκικά είναι κανένας άλλος από εδώ μέσα; ΠΕ7
Ποτε θα βγουν αποτελεσματα για μας που δώσαμε; Έχω φαει ολα μου τα νυχια..

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες