Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
https://www.google.com/amp/s/www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/247228/asep-vgikan-ta-apotelesmata-gia-tin-6k-2018-gia-557-proslipseis-stis-fylakes/amp
Παίδες εδώ έχει ανεβασμένο το zip αρχείο.
Φύλακας μουσείων κ αρχαιολογικών χώρων. ΠιστοποιημένοςARN έγραψε:ml έγραψε:Δυστυχώς στη στήλη διοριστέος αναφέρεται μόνο του όνομα σου και τίποτα παραπάνω.alex7 έγραψε:Εαν εχεις κατεβασει το αρχειο, μπορεις να το στειλεις σε παρακαλω μεσω email; Γιατι το σαιτ δεν ανοιγει.alexis_kon7@hotmail.comml έγραψε: Παιδιά μια χαρά είναι τα αποτελέσματα. Εγώ με Α Επικουρία μπήκα στην πρώτη επιλογή. Εξωτερικός φρουρός στη Νεάπολη. Στην αναζήτηση αποτελεσμάτων να μην μπαίνετε στην κατάταξη, αλλά στους διοριστέους. Έχει ακριβώς τη θέση που έχεις επιλεγεί. Τα άλλα βγάζουν γενική κατάταξη συνολικά.
Φίλε εσύ που μπήκες α επικουρια τι βεβαίωση είχες κ μπήκες σε αυτή την κατηγορία;
x_x έγραψε:https://www.google.com/amp/s/www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/247228/asep-vgikan-ta-apotelesmata-gia-tin-6k-2018-gia-557-proslipseis-stis-fylakes/amp
Εκεί που λέει δείτε τα αποτελεσματα εδώ και εδώ. Πατήστε το δεύτερο και "εδω"
Φίλος με εοππεπ προϋπηρεσία 3 χρόνια ασφάλεια και υποδομών και έχει 1200 θέση είναι λογικό αυτό ρε μάγκες; Για αυτό σε ρώτησα, δεν έχει το κύριο προσόν αλλά μπαίνει α επικουρια γιατί είναι τόσο πίσω στις θέσεις
Εγώ που είμαι ΠΕ να δω ποτέ θα βγουν τα δικά μας
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Εγώ με 151 θέση, Β επικουρικό και 1058 μορια είμαι διοριστεος στα Χανιά σαν σωφρον. ΥΕΦΚΚ μάλλον μπήκαν μόνο άτομα με ιεκ, καλύτερη θέση 132 για Νεάπολη Λασιθίου.
Στην Νιγρίτα Σερρών τι παίχτηκε; Έχω 403 θέση, είναι δυνατόν ολα τα ιεκ και όλοι με απολυτηριο 19+ να δηλωσαν Σέρρες;
Στην Νιγρίτα Σερρών τι παίχτηκε; Έχω 403 θέση, είναι δυνατόν ολα τα ιεκ και όλοι με απολυτηριο 19+ να δηλωσαν Σέρρες;
Καλησπερα κυριοι ειμαι απο β επικουρια εχω βαθμλογια 1051.5 ειχα κανει λαθος και ειχα δηλωσει μοναχα μια θεση Δε Φυλαξεις στα χανια και με βρισκω μονο στον πινακα καταταξης σειρα θεσης 241 αυτο σημενει οτι ειμαι επιλαχων και 241 ατομα ειναι μπροστα απο μενα?; Ευχαριστω!!!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Διασωστης31 έγραψε:Εγώ με 151 θέση, Β επικουρικό και 1058 μορια είμαι διοριστεος στα Χανιά σαν σωφρον. ΥΕΦΚΚ μάλλον μπήκαν μόνο άτομα με ιεκ, καλύτερη θέση 132 για Νεάπολη Λασιθίου.
Ναι γιατί δυστυχως στην Ελλάδα έχουνε πάει πολλοί ΕΠΑΛ επας κλπ και όλοι έχουνε υψηλούς βαθμούς ενώ κάποιος από Ενιαίο που έχει χαμηλότερο βαθμό μένει από έξω λόγο το ότι κανονικά έπρεπε να μετριέται αλλιώς ο βαθμός απολυτηρίου του ΕΠΑΛ επας κλπ
Διασώστη 31, Συγχαρητήρια.
Το workenter μου είπε πως άνοιξαν τους φακέλους.
Εγώ είμαι δύσπιστος...18 Απολυτήριο + Αγγλικά = 1020 μόρια, όλους τους κωδικούς, εκτός των γυναικείων φυλακών).
Το Παράβολο δεν δεσμεύτηκε.
Μυρίζομαι φασαρίες, όπως η 3Κ!
Το workenter μου είπε πως άνοιξαν τους φακέλους.
Εγώ είμαι δύσπιστος...18 Απολυτήριο + Αγγλικά = 1020 μόρια, όλους τους κωδικούς, εκτός των γυναικείων φυλακών).
Το Παράβολο δεν δεσμεύτηκε.
Μυρίζομαι φασαρίες, όπως η 3Κ!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Ειμαι στον πινακα των διοριστεων τι σημαινει αυτο?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Σε πήρανεserresgeo έγραψε:Ειμαι στον πινακα των διοριστεων τι σημαινει αυτο?
Ερώτημα σε αναζήτησή στα αποτελέσματα με τους κωδικούς μου στους διοριστέους με έχει εκεί που θέλω αλλά γράφει σειρα θέσης 66 Τι σημαίνει αυτό; Δεν έχω πρόσβαση στους πίνακες με όλα τα ονόματα
Φιλε πετρο οταν λες οτι εισαι 151 θεση αλλα εισαι διοριστεως στα χανια σαν σωφρ. δηλαδι στους διοριστεους γραφει το ονομα σου συγγνωμη που σε ρωταω απλα εγω εχω 241 θεση με βαθμολογια 1051.5 αλλα με γραφει μονο στην καταταξη. και εχω δηλωσει μονο χαναι δε φυλαξη. ευχαριστω
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Υπάρχει πίνακας διοριστέων παιδιά σε xls
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Petros_Gnou έγραψε:Σε πήρανεserresgeo έγραψε:Ειμαι στον πινακα των διοριστεων τι σημαινει αυτο;
πως το βλεπω σε αλλους πινακες δεν με βρισκω μονο στο διοριστεων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες