Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Παιδια δεν ειναι οτι λεω να μπει ο ντουμας στ φορουμ απλα λεω οτι υπαρχουν τοσες σελιδες που θα μπορουσαν να κατατοπισουν τους υποψηφιους!
Μαγκες καλα ολα αυτα που λετε για βασεις αλλα καποιος παιζει να μας πει ποτε θα ανακοινωθουνε επισημα να δουμε εγκυρα;
Αμα περιμενεις τον τυπο απο το f/b για να ενημερωθουμε καηκαμε. Ο τυπος ειναι ο ορισμος του ακαταληλου.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ειλικρινα δεν ξερω παιδια ας ελπιζουμε οτι θα μαθουμε σημερα!
Τι να πω δεν ξερω τον καθενα τι ειναι... Επειδη΄ανεφερε πως για οτιδηποτε νεοτερο θα σας ενημερωσω εγω η ο διαχειριστης...
Μακαρι να ειναι ακατάλληλος μπας και βγουν πιο νωρις απο οτι λεει!
Καλη επιτυχια σε ολους!
Μακαρι να ειναι ακατάλληλος μπας και βγουν πιο νωρις απο οτι λεει!
Καλη επιτυχια σε ολους!
Ρε φιλε, δεν αμφισβητω κανεναν. Ομως πολλα απο τα γραφομενα τις τελευταιες 2 μερες ειναι τελειως μα τελειως αντικρουομενα! Αρα καποιος γραφει οτι να'ναι για να σπασει πλακα με την αγωνια μας. Μακαρι να ειναι οπως τα λες και να περασες! 

Ρε παιδια εσεισ ολοι που μιλησατε με τα πολιτικα γραφεια. Δεν ρωτησατε ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα να τα μαθουμε και εμεισ ο απλοσ κοσμακησ;
Ρε παιδια ακουω για κατι βασεισ που λετε και τρελενομαι 2390 2500 εγω δλδ που εχω 2200 να παω να πνιγω; !
Ακριβώς.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Λελε ενα σου λεω μην ακους κανεναν αμα δεν δεις με τα δικα σου ματια τα μορια. Μερικοι μπορει εδω μεσα να σπερνουν καλαμποκι (λαικιστι να λενε ψεμματα)
Ακριβώς.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Να μην τρελενεται κανενας μεχρι ν βγουν επισημα τα αποτελεσματα κανενας μας δεν ειναι μεσα κανενας δεν ειναι εξω!
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Λελε ενα σου λεω μην ακους κανεναν αμα δεν δεις με τα δικα σου ματια τα μορια. Μερικοι μπορει εδω μεσα να σπερνουν καλαμποκι (λαικιστι να λενε ψεμματα)
2355 στην α' και 2630 στην β'μου το ειπε ο Παπουτσης
Ρε αλανια εγω εχω 2600 μορια οποτε δεν πολυ καιγομαι να δω τα αποτελεσματα. καταλαβαινω την αγωνια ολων που προσπαθουμε να μαθουμε το οτιδηποτε για να χαλαρωσουμε λιγο αλλα πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι καποιοι παιζουν το χαλασμενο τηεφωνο με θειους βουλευτες και νομαρχες και παιζουν με την αγωνια μας. σαν συμβουλη σε ολους μην εμπιστευεστε τιποτα παρα μονο τα αποτελεσματα απο το αστυνομια.gr... καλα αποτελεσματα σε ολους σας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες