Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Απο που το εχεις σιγουρο εχεις κανενα κονε στην κυβερνηση;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
τσακαλε την γνωμη μου σου ειπα δεν ειπα οτι μου το ειπε καποιος.TEO έγραψε: Απο που το εχεις σιγουρο εχεις κανενα κονε στην κυβερνηση;
Α δε το ήξερα. Άκουσα πως τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου θα βγεί η προκήρυξη ειδ. Φρουρών για 900 άτομα. Αυτό ξέρετε αν ισχυεί?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
katie έγραψε:Α δε το ήξερα. Άκουσα πως τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου θα βγεί η προκήρυξη ειδ. Φρουρών για 900 άτομα. Αυτό ξέρετε αν ισχυεί;
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει γιατί τίποτα δεν είναι σιγούρο. Και είναι νωρίς. Αν βγει θα βγει μετά τον Μαιο η προκήρυξη
-
- Στρατηγός
TEO έγραψε:Ποιος σου το ειπε αυτο φίλε;
Βάση λογικής το πηγαίνω φίλε. Δεν γίνεται να βγάλουνε άλλη προκήρυξη αν τα παιδιά απο την προηγούμενη δεν τελειώσουνε την πρακτική
Λαθος δεν αναφερομουν σ'ε εσενα γκρικ αλλα στον αλλον φιλο που ειπε για 900 ατομα
-
- Στρατηγός
Ε άκουσε κάτι και το είπε. Δεν φταίει η κοπέλα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Εγω ενα εχω να πω! Για εμας που θελουμε να μπουμε. Μεσα στον επομενο χρονο θα γινει σκωτομος στην αθηνα και γενικα στην ελλαδα! Θα τα βαλουν ολοι με την αστυνομια. Νομιζω οτι θα παρουν αρκετους στην αστυνομια γιατι δυσκολα τα πραγματα! Για 750 ευρο δεν ξερω αν θελω να βρεθω στην μεση!
Αφου δεν εισαι σιγουρος μη κανεις ποτε τα χαρτια σου, βρες κατι αλλο που να σου ταιριαζει. Τοσο το καλυτερο για τους υπολοιπους που μας ενδιαφερει πραγματικα να μπουμε, οσο λιγοτεροι τοσο και μικροτερος ο ανταγωνισμος.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
να εισαι συγουρος οτι εγω το θελω παρα πολυ εδω και πολλα χρονια που κανω τα χαρτια μου και ειμαι για 2 ατομα συνεχως εξω! Εχω 2740 μορια και ο κολος μου εχει γινει 'να' για να τα μαζεψω και να μπω καπια στιγμη! Απλα λεω πως εχουν γινει τα πραγματα στην αθηνα και πως θα γινουν σε λιγο καιρο. Που ξυπνισατε φετος και θελετε να μπειτε με την πρωτη και νομιζεται οτι θα ειναι ολα ροδινα. Παντα φιλικα μιλαωΣωτηρης έγραψε:Αφου δεν εισαι σιγουρος μη κανεις ποτε τα χαρτια σου, βρες κατι αλλο που να σου ταιριαζει. Τοσο το καλυτερο για τους υπολοιπους που μας ενδιαφερει πραγματικα να μπουμε, οσο λιγοτεροι τοσο και μικροτερος ο ανταγωνισμος.

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
Καλα φετος θα γινει πανικος. Αν θα βγαλει τελικα, γιατι μπορει να βγει το 2012. Μην το εχουμε και σιγουρο οτι θα βγει μην πεσουμε απτα συννεφα.
Φιλε βασιλη πως εισαι συνεχως εξω για 2 ατομα μονο το 2010 ηταν πολυ ψηλα τα μορια.
Γεία σας. Έχω κάποιες απορίες.
1 Μοτοποδήλατο θεωρείτε μέχρι 50cc;
2 Μοτοσυκλέτα πάνω απο 50cc; Δηλαδή αν έχεις δίπλωμα μέχρι 125cc πέρνεις μόρια για μοτοσυκλέτα; Δηλαδή 300;
Ευχαριστώ!
2 Μοτοσυκλέτα πάνω απο 50cc; Δηλαδή αν έχεις δίπλωμα μέχρι 125cc πέρνεις μόρια για μοτοσυκλέτα; Δηλαδή 300;
Ευχαριστώ!
Άκης έγραψε:Γεία σας. Έχω κάποιες απορίες.
Ευχαριστώ!
1 Ναι
2 Ναι παιρνεις 300 μορια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 7 επισκέπτες