Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Αποθηκευσα κ εγω τα αποτεσματα μου αλλα αλλο 8 αλλο 46! επρεπε απο την αρχη! ευτυχως που αλλαξε η κυβερνηση κ επικρατει αξιοκρατεια κ διαφανεια! ελευθερια μου μην εισαι τοσο αθωα, επεσαν πολλα κεφαλια κ μαζι κ τα δικα μας! πονταρισαν στο οτι μερικοι μπορει να μην εχουν δει απο το πρωι τα μορια τους οποτε που το προβλημα να μην μας αλλαξουν θσεη... οτι θελουν κανουν!
Παιδιά ξέρει κανένας εάν για στρατολογία, μετρούσαν οι ξένες γλώσσες, πτυχίο η/υ κλπ; Γιατί από ότι είδα μονό απολυτήριο λυκείου έγραφε... :(
εμενα δεν μου εκανε κανενας εξυπηρετηση δεν εχω βυσμα, εξυπηρετηση εκαναν σε αυτους που δεν ηταν επιτυχων το πρωι Κ τωρα ειναιΕλευθερία έγραψε:Δηλ για να καταλάβω εσένα που λες ότι σου έκανε εξυπηρέτηση σου άλλαξε την σειρα; Αν ναι μαγκιά σου!
Αλλά ρε συ Κώστα είναι λίγο δύσκολο να πειραχτούν τα μόρια νομίζω στα αθλήματ ή στις δοκιμασίες το καταλαβένω αλλά τώρα στα μόρια τι να πω; Εγώ πάντως δεν έχω βίσμα.
Είπα και εγώ μου χαμογέλασε μία φορά και σε εμένα η τύχη; Αποκλείεται!
Ακριβως μαρακι αυτο εγινε σου λενε ειναι στις δουλειες τους οι περισσοτεροι μας παιρνει να αλλαξουμε τα αποτελεσματαΜΑΡΑΚΙ 23 έγραψε: Αποθηκευσα κ εγω τα αποτεσματα μου αλλα αλλο 8 αλλο 46! Επρεπε απο την αρχη! Ευτυχως που αλλαξε η κυβερνηση κ επικρατει αξιοκρατεια κ διαφανεια! Ελευθερια μου μην εισαι τοσο αθωα, επεσαν πολλα κεφαλια κ μαζι κ τα δικα μας! Πονταρισαν στο οτι μερικοι μπορει να μην εχουν δει απο το πρωι τα μορια τους οποτε που το προβλημα να μην μας αλλαξουν θσεη... Οτι θελουν κανουν!
geopoli313 μην μας τρελαινεισ... τοσους μηνες τι εκαναν; Σημερα στην ανακοινωση επρεπε να αλλαζουν διαρκως οι θεσεις; Αν δεν ηταν ετοιμα γιατι τα εβγαλαν... ελα τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Και σε μενα :mh συμμετεχων/ουσα στις προκαταρκτικες εξετασεις επιλογησ
ΜΑΡΑΚΙ 23 έγραψε:geopoli313 μην μας τρελαινεισ... Τοσους μηνες τι εκαναν; Σημερα στην ανακοινωση επρεπε να αλλαζουν διαρκως οι θεσεις; Αν δεν ηταν ετοιμα γιατι τα εβγαλαν... Ελα τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
μαρακι εχω κοπει εδω και ωρες
απλα ψαχνω μια δικαιολογια και για τον εαυτο μου!
Απλά αυτό που νοιώθω αυτή την στιγμή είναι σαν να μου έχουν τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια μαρινάκι μου! Είμαι 2η επιλαχόν αν δεν αλλάξει πάλι κατι) και ξέρω ότι θα τραβήξω τα πάνδηνα απο προπονήσεις (τρέχω με τραυματισμένο πόδι) έξοδα μα πάνω απο όλο αγωνία και στο τέλος τίποτα!
Ήταν αυτό που δεν ήθελα από την αρχή να είμαι επιλαχόν ήθελα ή επιτυχόν ή αποτυχόν. Είμαι πολύ χάλια γιατί είναι κάτι που ήθελα από πιτσιράκα.
2η επιλαχόν δηλαδή θα φτάσω στην πηγή και δεν θα ποιο νερό!(δεδομένου ότι δεν θα ξανα αλλάξουν τις σειρές για να μας κάνουν πάλι τα νεύρα κρόσια)
Ήταν αυτό που δεν ήθελα από την αρχή να είμαι επιλαχόν ήθελα ή επιτυχόν ή αποτυχόν. Είμαι πολύ χάλια γιατί είναι κάτι που ήθελα από πιτσιράκα.
2η επιλαχόν δηλαδή θα φτάσω στην πηγή και δεν θα ποιο νερό!(δεδομένου ότι δεν θα ξανα αλλάξουν τις σειρές για να μας κάνουν πάλι τα νεύρα κρόσια)
Οκ κώστα τώρα ξανα διάβασα τι έγραφες πριν το κατάλαβα!
Καλησπερα αν μπορει καπιος να μου πει οταν αναγραφετε μησυμετεχων δεν προχωραει δηλαδη κοπικα; Ευχαριστω
Ρε παιδια, εμενα δεν μου μετρησαν στα μορια, την βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης σε τει (350 μορια) Για πιο λογο μπορει να εχει γινει αυτο; Αλλο 200 μορια και αλλο 500+ (εαν ειχε μετρηθει η βεβαιωση) Μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να εχει συμβει; Μπορω να κανω κατι?
PUG-LXIAS έγραψε:Καλησπερα αν μπορει καπιος να μου πει οταν αναγραφετε μησυμετεχων δεν προχωραει δηλαδη κοπικα; Ευχαριστω
Άν σου γράφει ΜΗ Συμμετέχων αδερφέ μου, τότε ναι σημαίνει ότι έχεις κοπεί δυστυχώς.
Μην παραμυθιαζεις τον εαυτο σου, δεν υπαρχει λογος geopolis313. σ'αυτην την Ελλάδα ζουμε! ελευθερια μου εσυ τουλαχιστον εχεις ελπιδες ακομα κ αξιζει να προσπαθησεις, εγω απο την προπονηση εχω χτυπημενα κ τα 2 μου τα ποδια εδω κ 10 μερες! γιατι; Για να μην ειμαι ουτε καν επιλαχων... κ να χαιρονται τα βισματακια η" μαλλον οι βισματαρες!
Ρε παιδιά οι πίνακες υπάρχουν πουθενα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
ΜΑΡΑΚΙ 23 έγραψε:Μην παραμυθιαζεις τον εαυτο σου, δεν υπαρχει λογος geopolis313. Σ'αυτην την Ελλάδα ζουμε! Ελευθερια μου εσυ τουλαχιστον εχεις ελπιδες ακομα κ αξιζει να προσπαθησεις, εγω απο την προπονηση εχω χτυπημενα κ τα 2 μου τα ποδια εδω κ 10 μερες! Γιατι; Για να μην ειμαι ουτε καν επιλαχων... Κ να χαιρονται τα βισματακια η" μαλλον οι βισματαρες!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora και 6 επισκέπτες