Τόσο εύκολα μπορούν να αλλάξουν οι αριθμοί όμως ; Από 1030 που είπανε χθες, μετα απο μερικές ώρες να το κάνουν 1300;Player7 έγραψε:1030 θεσεις ειναι η αυξηση των οργανικων για την οππι.Αμα υπαρχουν και αλλες κενες οργανικες απο το 2019, μπορει να βγαλει μεγαλυτερη προκηρυξη αμα θελει!
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Player7 έγραψε:1030 θεσεις ειναι η αυξηση των οργανικων για την οππι.Αμα υπαρχουν και αλλες κενες οργανικες απο το 2019, μπορει να βγαλει μεγαλυτερη προκηρυξη αμα θελει!
Από το 19 υπήρξαν πολλά κενά παιδιά!
Gpap95 έγραψε:Τόσο εύκολα μπορούν να αλλάξουν οι αριθμοί όμως ; Από 1030 που είπανε χθες, μετα απο μερικές ώρες να το κάνουν 1300;Player7 έγραψε:1030 θεσεις ειναι η αυξηση των οργανικων για την οππι.Αμα υπαρχουν και αλλες κενες οργανικες απο το 2019, μπορει να βγαλει μεγαλυτερη προκηρυξη αμα θελει!
Όλα γίνονται θέληση να υπάρχει!
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 16
Παιδιά ξέρουμε ποτέ θα βγει η προκυρηξη;
όντως. Ρώτησα τώρα έναν που έχει γνώσεις πάνω στη πολιτική και μου λέει ότι από τη στιγμή που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, μπορεί να πάρει όσους θέλει. Όμως μου είπε επίσης, ότι πρέπει να περάσει και στο υπουργείο Οικονομικών. Αν θυμάστε είχε βγει μια έκθεση που έλεγε ότι υπέγραψε ο Σταικούρας και η Κεραμέως για 1030. Λογικά τώρα πρέπει να βγει καινούργια για 1300. Αυτο όμως μου λέει δεν είναι κάτι δύσκολο στο να αλλάξει Επίσης το είπε έγκυρο σάιτ και το είπε και κανάλι.BilD έγραψε:Gpap95 έγραψε:Τόσο εύκολα μπορούν να αλλάξουν οι αριθμοί όμως ; Από 1030 που είπανε χθες, μετα απο μερικές ώρες να το κάνουν 1300;Player7 έγραψε:1030 θεσεις ειναι η αυξηση των οργανικων για την οππι.Αμα υπαρχουν και αλλες κενες οργανικες απο το 2019, μπορει να βγαλει μεγαλυτερη προκηρυξη αμα θελει!
Όλα γίνονται θέληση να υπάρχει!
Gpap95 έγραψε:όντως. Ρώτησα τώρα έναν που έχει γνώσεις πάνω στη πολιτική και μου λέει ότι από τη στιγμή που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, μπορεί να πάρει όσους θέλει. Όμως μου είπε επίσης, ότι πρέπει να περάσει και στο υπουργείο Οικονομικών. Αν θυμάστε είχε βγει μια έκθεση που έλεγε ότι υπέγραψε ο Σταικούρας και η Κεραμέως για 1030. Λογικά τώρα πρέπει να βγει καινούργια για 1300. Αυτο όμως μου λέει δεν είναι κάτι δύσκολο στο να αλλάξει Επίσης το είπε έγκυρο σάιτ και το είπε και κανάλι.
Ακριβώς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Φεβ 19, 2021 4:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Τελικα το Πρωτο Θεμα επιβεβαιωθηκε απο τον τηλεοπτικο σταθμο Star.
Όποιος έχει γνωστό ή τηλέφωνο από σεφεαα, ας κάνει μια ερώτηση. Πιστεύω πως κάτι θα ξέρουν !
Απο το Σεφεαα λενε δε ξερουν ακριβη αριθμο, αρα σημαινει πως δε θα ειναι αυτο το "1000" που ακουγεται τοσο καιρο!
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
Παιδιά 1300 είναι μαζί με τα άτομα για τις φυλακές
Ρισπεκτ από εμένα goulea!
Καλά ρε παιδιά, το σεφεαα πρώτους από όλους έπρεπε να ξέρει. Δε ξέρουν αυτοί και ξέρουν τα κανάλια ; Το ότι δε ξέρουν ακριβή αριθμό είναι και καλό και κακο. Ή θα αυξηθούν ή θα πανε ξανα 1030. Περίεργο όμως να μη γνωρίζουν αυτοί και να γνωρίζουν τα κανάλια.
Ωχχχχχ... Τσάμπα η χαρά μάγκες. Που το ξέρεις αυτό ;GUNS ROSES έγραψε:Παιδιά 1300 είναι μαζί με τα άτομα για τις φυλακές
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες