Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Α και οσοι ανδρες εχουν δηλωσει τ, θ να ξερετε οτι 90% ειστε μεσα
Αυτοι που λενε οτι θα ακυρωθει ο διαγωνισμος εχουν ηδη κοπει στα αθλητικα ή ιατρικα ή δε ξρω και εγω τι αλλο και το μονο που θελουν ειναι να δημιουργησουν πανικο.
πεστα φιλαρακι πεστα. Μας τα εχουν πρηξειmimis25 έγραψε:Αυτοι που λενε οτι θα ακυρωθει ο διαγωνισμος εχουν ηδη κοπει στα αθλητικα ή ιατρικα ή δε ξρω και εγω τι αλλο και το μονο που θελουν ειναι να δημιουργησουν πανικο.
βρε βλακα εχθες το ειπε. Εμας που μας ενδιαφερει το ακουσαμε. Εσυ που λες για ακυρωση και τετοιες παπαριες πρεπει να εχεις κοπει και προσπαθεις να διμιουργησεις πανικοKostas13 έγραψε:Η τσαπανιδου δεν ειπε τπτ.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
εχθες ειπε η τσαπανιδου οτι τα αποτελεσματα θα θγουν εντος του μηνα και καταταξη φεβρουαριο.kostas έγραψε:βρε βλακα εχθες το ειπε. Εμας που μας ενδιαφερει το ακουσαμε. Εσυ που λες για ακυρωση και τετοιες παπαριες πρεπει να εχεις κοπει και προσπαθεις να διμιουργησεις πανικοKostas13 έγραψε:Η τσαπανιδου δεν ειπε τπτ.
kostas έγραψε:πεστα φιλαρακι πεστα. Μας τα εχουν πρηξειmimis25 έγραψε:Αυτοι που λενε οτι θα ακυρωθει ο διαγωνισμος εχουν ηδη κοπει στα αθλητικα ή ιατρικα ή δε ξρω και εγω τι αλλο και το μονο που θελουν ειναι να δημιουργησουν πανικο.
Ετσι ετσι!
Στο αρμυ γρ επρεπε να βαλουν φωτο απο τους ευζωνους που παρεμειναν εκει και δεν εφυγαν οπως αναφερεται σε δημοσιευμα και οχι τα γαιδουρια με τις βολτες που κανουν απο δω και κει
Μην ακουω και βλεπω βλακειες δεν εχουμε καμια σχεση εμεις οι υποψηφιοι εποπ με τους στρατιωτες στους εφεδρους! τα αποτελεσματα θα αργησουν αρκετο καιρο ακομα! απλα θα περιμενουμε οπως καναμε καιρο τωρα!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
Ελα παιδια... Ολοι λεμε τα ιδια... Τοσο καιρο. Δεν λεμε τιποτα καινουργιο... Το μονο καινουργιο ειναι αυτο που ακουσαμε οτι θα βγουν μεσα στο γεναρη... Και ο καθενας βρισκει και απο κατι να πει... Ολοι εχουμε ξενερωσει και θελω να πω σε μια κοπελα που ειπε για τ. Θ οτι οι αντρες ειναι 90% μεσα. Κοπελια μην βιαζεσαι και το λες υπαρχουν καποια μορια δεν ειμαστε επιστημονες... Και απορω πως σου ηρθε αυτο και το ειπες...
Λέτε απο αύριο να αρχίσουμε να παίρνουμε όλοι τηλ. Να τους ζαλίσουμε όπως καναμε το νοέμβριο, γιατί σαν πολύ να τους αφήσαμε. Ίσως αν τους ζαλίσουμε να βγάλουν έστω και μια ανακοίνωση... Μια σκέψη έκανα... !
-
αυτοι ειναι τοσο ***** που ουτε θα τους νοιαξει τι θα του λεμε. Απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν...DiMiTrA P έγραψε: Λέτε απο αύριο να αρχίσουμε να παίρνουμε όλοι τηλ. Να τους ζαλίσουμε όπως καναμε το νοέμβριο, γιατί σαν πολύ να τους αφήσαμε. Ίσως αν τους ζαλίσουμε να βγάλουν έστω και μια ανακοίνωση... Μια σκέψη έκανα... !
το ξέρω. Αλλά λέω αν παίρνουμε συνέχεια θα τους σπάσουμε σίγουρα τα νέυρα... Εγώ πάντως λέω απο αύριο να αρχίσω τα τηλ!capo έγραψε:αυτοι ειναι τοσο ***** που ουτε θα τους νοιαξει τι θα του λεμε. Απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν...DiMiTrA P έγραψε: Λέτε απο αύριο να αρχίσουμε να παίρνουμε όλοι τηλ. Να τους ζαλίσουμε όπως καναμε το νοέμβριο, γιατί σαν πολύ να τους αφήσαμε. Ίσως αν τους ζαλίσουμε να βγάλουν έστω και μια ανακοίνωση... Μια σκέψη έκανα... !
-
τι να σου πω κανε μια αρχη κα ιαν δεις χαιρι πες μας να περνουμε κα ιεμεις. Αν και νομιζω θα σου πουν το πλεον κλασικο ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ... Οταν το ακουω αυτο μου αναβουν τα λαμπακια...DiMiTrA P έγραψε:το ξέρω. Αλλά λέω αν παίρνουμε συνέχεια θα τους σπάσουμε σίγουρα τα νέυρα... Εγώ πάντως λέω απο αύριο να αρχίσω τα τηλ!capo έγραψε:αυτοι ειναι τοσο ***** που ουτε θα τους νοιαξει τι θα του λεμε. Απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν...DiMiTrA P έγραψε: Λέτε απο αύριο να αρχίσουμε να παίρνουμε όλοι τηλ. Να τους ζαλίσουμε όπως καναμε το νοέμβριο, γιατί σαν πολύ να τους αφήσαμε. Ίσως αν τους ζαλίσουμε να βγάλουν έστω και μια ανακοίνωση... Μια σκέψη έκανα... !

χαχαχα... Δίκιο έχεις αυτό λένε. Θα πάρω τόσες φορές που θα τους ανάψω τα δικά τους τα λαμπάκια... :) :) :) :)capo έγραψε:τι να σου πω κανε μια αρχη κα ιαν δεις χαιρι πες μας να περνουμε κα ιεμεις. Αν και νομιζω θα σου πουν το πλεον κλασικο ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ... Οταν το ακουω αυτο μου αναβουν τα λαμπακια...DiMiTrA P έγραψε:το ξέρω. Αλλά λέω αν παίρνουμε συνέχεια θα τους σπάσουμε σίγουρα τα νέυρα... Εγώ πάντως λέω απο αύριο να αρχίσω τα τηλ!capo έγραψε:αυτοι ειναι τοσο ***** που ουτε θα τους νοιαξει τι θα του λεμε. Απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν...DiMiTrA P έγραψε: Λέτε απο αύριο να αρχίσουμε να παίρνουμε όλοι τηλ. Να τους ζαλίσουμε όπως καναμε το νοέμβριο, γιατί σαν πολύ να τους αφήσαμε. Ίσως αν τους ζαλίσουμε να βγάλουν έστω και μια ανακοίνωση... Μια σκέψη έκανα... !
-
καλο κουραγιο σου ευχομαι...DiMiTrA P έγραψε:χαχαχα... Δίκιο έχεις αυτό λένε. Θα πάρω τόσες φορές που θα τους ανάψω τα δικά τους τα λαμπάκια... :) :) :) :)capo έγραψε:τι να σου πω κανε μια αρχη κα ιαν δεις χαιρι πες μας να περνουμε κα ιεμεις. Αν και νομιζω θα σου πουν το πλεον κλασικο ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ... Οταν το ακουω αυτο μου αναβουν τα λαμπακια...DiMiTrA P έγραψε:το ξέρω. Αλλά λέω αν παίρνουμε συνέχεια θα τους σπάσουμε σίγουρα τα νέυρα... Εγώ πάντως λέω απο αύριο να αρχίσω τα τηλ!capo έγραψε:αυτοι ειναι τοσο ***** που ουτε θα τους νοιαξει τι θα του λεμε. Απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν...DiMiTrA P έγραψε: Λέτε απο αύριο να αρχίσουμε να παίρνουμε όλοι τηλ. Να τους ζαλίσουμε όπως καναμε το νοέμβριο, γιατί σαν πολύ να τους αφήσαμε. Ίσως αν τους ζαλίσουμε να βγάλουν έστω και μια ανακοίνωση... Μια σκέψη έκανα... !

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης