Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
- TB
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 90
Εγω που θελω να παω σφ διας με λαδι στολη;
Μεγάλα παιδιά είναι.Πλην λίγων που όντως θέλουν"χαιδεμα"νομίζω οι περισσότεροι είναι μια χαρά παιδιά.Ο καθένας μπορεί να ελπίζει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα αλλά καλό θα είναι να είναι και ρεαλιστές.Patriotis92 έγραψε:Αφού είναι παιδάκια όλοι τους, τι να τους κάνω ; Όλοι θέλουν να τους λεμε ''ναι θα μπειτε παιδακια μου, ναι θα μπειτε με 1200 μορια''Σωτηρης έγραψε:Ρε παιδιά ξεκολλατε επιτέλους! Έλεος! Έχει καταντήσει η κατάσταση για το στούντιο της Ανίτα Πάνια. Ο πατριώτης ανέφερε μια πληροφορία. Οππιος θέλει την κρατάει σε όποιον δεν αρέσει ας την αγνοήσει και μην του επιτίθεστε και εσύ ρε πατριώτη μιλάμε έχεις πολύ μεγάλο στόμα βρε αδερφέ. Παει σίγουρα θα κλείσει το νήμα αύριο πρωί!
- TB

Εγω ειμαι Μπαρτσελονα, εσεις καντε οτι θελετεΣωτηρης έγραψε:Μεγάλα παιδιά είναι. Πλην λίγων που όντως θέλουν"χαιδεμα"νομίζω οι περισσότεροι είναι μια χαρά παιδιά. Ο καθένας μπορεί να ελπίζει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα αλλά καλό θα είναι να είναι και ρεαλιστές.Patriotis92 έγραψε:Αφού είναι παιδάκια όλοι τους, τι να τους κάνω ; Όλοι θέλουν να τους λεμε ''ναι θα μπειτε παιδακια μου, ναι θα μπειτε με 1200 μορια''Σωτηρης έγραψε:Ρε παιδιά ξεκολλατε επιτέλους! Έλεος! Έχει καταντήσει η κατάσταση για το στούντιο της Ανίτα Πάνια. Ο πατριώτης ανέφερε μια πληροφορία. Οππιος θέλει την κρατάει σε όποιον δεν αρέσει ας την αγνοήσει και μην του επιτίθεστε και εσύ ρε πατριώτη μιλάμε έχεις πολύ μεγάλο στόμα βρε αδερφέ. Παει σίγουρα θα κλείσει το νήμα αύριο πρωί!
υπολόγισε κάνα 650αρι με συμπληρωμένα όλα τα νυχτερινά και τα πενθήμερα και θα είσαι μέσα.Nikos as έγραψε: Πατριώτη μην κάνεις έτσι ρε 8 κατοστάρικα θα παίρνεις και θα είσαι στου διαόλου τη μάνα χαλάρωσε λίγο δεν θα γίνεις και διοικητής
Αποδόσεις για την βάση Αττική και στα νησιά ByΟΠΑΠ.
1,4 3000 για Αττική
2,4 5000 για νησιά
Παίξτε υπεύθυνα!
1,4 3000 για Αττική
2,4 5000 για νησιά
Παίξτε υπεύθυνα!
-
Patriotis92

- Posts in topic: 149
TB έγραψε:Εγω ειμαι Μπαρτσελονα, εσεις καντε οτι θελετε
Δόκιμε. Κόψε τις εξυπνάδες σε παρακαλω... Εδώ μιλαμε σοβαρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 09, 2020 10:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μην τρελαίνεστε ρε μία προκήρυξη είναι και μία προκήρυξη που αφορά συνοριοφύλακες Δηλαδή ο τελευταίος Τροχός της αμάξης το παιδί για όλες τις δουλειές Μακάρι τα παιδιά που το γουστάρουν πολλοί να μπουν αλλά okay Μην τρελαίνεσαι
- TB

Δεν παιζεσαι ρε μλκ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαParios92 έγραψε:Αποδόσεις για την βάση Αττική και στα νησιά ByΟΠΑΠ.
1,4 3000 για Αττική
2,4 5000 για νησιά
Παίξτε υπεύθυνα!
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
αι πηγαινε πες εσυ τβρα σε αυτον που μπηκε με.9,5 απολυτηριο αν θα το πιστευε ππτε οτι θα μπει στην αστυνομια με 9,5 απολυτηριο και ιποτα αλλο... Ρεαλιστης θα ηταν και αυτος, αμα. Τον ρωτουσες θα σ ελεγε πρπεει να κατεβει ο Θεος απο τον ουρανο για να με παρουν, ε πρεπει να ειδε τον Θεο αυτο το παι και κανα δυο αλλοιΣωτηρης έγραψε:Μεγάλα παιδιά είναι. Πλην λίγων που όντως θέλουν"χαιδεμα"νομίζω οι περισσότεροι είναι μια χαρά παιδιά. Ο καθένας μπορεί να ελπίζει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα αλλά καλό θα είναι να είναι και ρεαλιστές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 09, 2020 10:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Antonio's
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 106
Εγω ρε παιδια από ότι ακούω έγιναν αιτήσεις καλύφθηκαν οι θέσεις αλλα οχι τόσες πολλές όσοι λένε μερικοί... !!!
Antonio τι άκουσες δηλαδή;
Το οικόσιτο πρόβατο (Ovis aries - Πρόβατον ο κριός), το πιο κοινό μέλος της οικογένειας των προβάτων (Πρόβατον - Ovis), είναι ένα μηρυκαστικό, τετράποδο Ζώο, που πιθανότατα κατάγεται από τα άγρια πρόβατα mouflon Της Νότιας και Νοτιοδυτικής Ασίας. Για την εξημέρωση των προβάτων υπάρχουν τεκμήρια στο Ιράκ Που χρονολογούνται από το 9.000 π. Χ. Τα πρόβατα συνδέθηκαν με πολλούς πολιτισμούς, κυρίως στη Βρετανία Και τη Μεσόγειο, όπου αποτελούν το πιο κοινό αντικείμενο της κτηνοτροφίας. Έχουν μεγάλη οικονομική σημασία, καθώς η απόδοση εισοδήματος που προσφέρουν σε σχέση με το κόστος της εκτροφής τους είναι γύρω στο 40%. Ο παγκόσμιος πληθυσμός των προβάτων υπολογίζεται γύρω στο ένα δισεκατομμύριο. Το πρόβατο μπορεί να λέγεται και αρνί Και στην καθαρεύουσα ή σε τεχνική ορολογία αμνός. Υπάρχουν άλλοι ειδικότεροι όροι για διάφορα στάδια ή μορφές του ζώου, όπως προβατίνα (θηλυκό), κριός ή κριάρι (αρσενικό), αμνάς (μικρό θηλυκό), ζυγούρι (ηλικίας περίπου ενός έτους) κ. Ά.
Όπως και κάθε προκήρυξη έτσι και φέτος υπάρχουν"χαβαλεδες"σαν τον ΤΒ.Patriotis92 έγραψε:Δόκιμε. Κόψε τις εξυπνάδες σε παρακαλω... Εδώ μιλαμε σοβαρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 09, 2020 10:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Antonio's
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 106
Border με 9.7 συγκεκριμένα μπήκε 😂😂😂 Για αυτό υπάρχουν ελπίδες για όλους
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
εγω το ξερω,λεω που λεει ο Σωτος να ειμαστε ρεαλιστες,και αυτος αμα.δεν το εβλεπε με τα ματια του δεν θα το πιστευεAntonio's έγραψε:Border με 9.7 συγκεκριμένα μπήκε 😂😂😂 Για αυτό υπάρχουν ελπίδες για όλους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες