Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Οχι Μαρινακι μου μην ανησυχεις. Απο την στιγμη που δεν βγηκε κατι επισημο μην ακουτε οτι λεει ο καθενας.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αληθευει! Στο στρατοπεδο μου τουλαχιστον αυτο ακουγεται! Εγιναν ενστασεις απο ατομα με πτυχια επειδη τωρα πλεον μπαινουν μονο με μορια και κατεργησαν τις βεβαιωσεις σπουδων! Ευτυχως που εχω το πτυχιο μου δηλαδη και ξερω οτι πιανω τα μορια που θελει η ειδικοτητα μου!

Anonymous

Ξυπνησε ρε παλικαριαααααααααααααααα, που ειναι τα αποτελεσματα οεοοοοοοοοο
Anonymous

Καλημέραααααααααααααααααααααα!

Παιδιά πήρα πριν απο λίγο στα κεντρικά και μου είπαν σε 10 μέρες να τους ξανα πάρω.
Τι να πω μου το είπαν γιανα με ξεφορτωθούν γιατί ούτε και οι ιδιοι γνωρίζουν; Ή θα βγουν σε 10 μέρες!
Anonymous

Σε 10 μερες να παρουν τα @@ μου...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ελευθερία έγραψε:Καλημέραααααααααααααααααααααα!

Παιδιά πήρα πριν απο λίγο στα κεντρικά και μου είπαν σε 10 μέρες να τους ξανα πάρω.
Τι να πω μου το είπαν γιανα με ξεφορτωθούν γιατί ούτε και οι ιδιοι γνωρίζουν; Ή θα βγουν σε 10 μέρες!

Εσύ ξαναπάρτους σε 10 μέρες και ρώτα τους πως είναι η υγεία τους και άν ήπιανε όμορφα και ωραία το καφεδάκι τους. Η γνωστή και μή εξαιρετέα καραμέλα. Έλεος!
Anonymous

Ειπαμε απο δευτερα...
Anonymous

Μανθο μακαρι να ξερεις κατι.
Anonymous

Γεια σας παιδια... Νεα στην παρεα αλλα παλια στην αναμονη (οπως ολοι δηλαδη) και γω πηρα τηλ κ μου ειπαν ουτε την αλλη εβδομαδα... Αντε να τελειωνουμε κοντευουμε να πεθανουμε στην προπονηση.
Anonymous

Μας τρελενουν ολοι οι πολιτικαντηδες θα μας τρελενεται κ εσεις ρε παιδια τωρα ρε γαμωτο. οτι θελει γραφει ο καθενας εδω μεσα σοβαροτητα μηδεν.ποιος ειπε οτι δεν ισχυουν οι βεβαιωσεις εφοσων μεσα στη προκυρυξη τις εχει μεσα, ποιος λεει οτι θα ακυρωθει.ο τι να ναι λοιπον. αυτοι στο υπουργειο κ η κυβερνηση καλα μας κανουν, λοιπον αφου δε κανουμε εμεις κατι να τους ταρακουνισουμε να τα βγαλουν κ επειδει οι ποιο πολυ εδω ειστε πασοκια καλα σας κανουν τωρα και που ειστε ακομα ακομα ακομα ακομα. θα περιμενουμε, θα περιμενου θα περιμενουμε θα περιμενουμε... κ θα γραφεται θα γραφεται οτι σας καπνισει μπραβο...
Anonymous

Κλημερα σε ολους ειχαμε κανενα νεο για τα αθληματα τι γινετε γνοριζει κανενας; Ευχαριστω!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Marina2 »

ΜΑΚΗΣ έγραψε:Κλημερα σε ολους ειχαμε κανενα νεο για τα αθληματα τι γινετε γνοριζει κανενας; Ευχαριστω!
Μάκη για να μπούμε στην διαδικασία των Αθλημάτων πρέπει πρώτα από όλα να βγουν οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων. Μόνο αυτοι θα δώσουν ιατρικά, ψυχοτεχνικά και αθλήματα. Οπότε αναμένουμε τα αποτελέσματα και ευχόμαστε να είμαστε μέσα στους πίνακες. Μετά θα βγάλουν ανακοινώσεις για το πότε θα "εξεταστούμε".
Anonymous

Ποτε θα βγουνε οι πινακες; Γνωριζουμε;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Marina2 »

Δυστυχώς αυτό δεν το ξέρουμε! Απλά περιμενουμε!

Evi...
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Evi... »

Θα θελα πολυ να μαθω ρε παιδια. Αο τοτε που μας λενε απο ΔΕυτερα ποσες Δευτερες εχουν περασει... Μας εχουν σκασει πια και ΛΙΩΝΟΥΜΕ και στην προπονηση... Στο τελος θα παρουμε το χρυσο Εικόνακαι πινακες δεν θα εχουν βγει ακομα...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες