Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

cristi έγραψε:ΦΑΙΝΕΤΑΙ μαρινακι μου γλυκεια μου το βυσμα σου θελει αλλαγη αχαχαχαχα
το θέμα ειναι οτι δεν πηγα σε ενα αλλα σε 4... Ολοι μα ολοι το ιδιο ποιημα. Αλλα δεν ειπαν ομως οτι δεν θα βοηθησουν, ειπαν οτι θα πρεπει να ενημερωθουν...

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Rafale »

Εχεις δικιο κοπελα μου ακομα ο λαςο ειναι οργισμενος και πρεπει να τον μαλακωσει Το παρον κομμα αλλιως παλι ο λαος με τη ψημο του τιμωρησει αυτους
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ειμαι σιγουρη επειδη ο γιωργος μιλαγε συνεχεια για αξιοκρατια, οτι θα του την εχουν στημενη στην γωνια και στην πρωτη γκελα που θα κάνει θα τον ξεφτιλισουν... Γιαυτο λεω μηπως κυριως τωρα που ειναι αρχη συγκρατηθει και προωθησει λιγο αξιοκρατια και διαφανεια. Ετσι ειπε και εχθες. Θα καταργησει τις συνεντευξεις και θα υπάρχει αξιοκρατια γιαυτο συμβολικα καλεσε και τον συνηγορο του πολίτη!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

Μαρίνα1 έγραψε: Κοιτα εμενα η αξιοκρατία με βολευει και πιστευω οτι και ο καθένας μας ακομη και αν κοβότανε αν ηξερε οτι ολα ηταν αξιοκρατικα θα ειχε αλλη ψυχολογία. Ας εχω λοιπόν την ψευδαισθηση οτι θα γίνουν οπως μου τα περιγράψανε... Αν δεν γινει ετσι και πάρει δημοσιοτητα το θέμα (γιατι θα παρει) τοτε ευχομαι να πάθουνε χειροτερα από τους προηγούμενους. Να πεσει ο λαος να τους φαει και εγω μαζι!Εικόνα

βρε μαρινα αφου εχεις πολλα μορια γιατι να σε κοψουν; Μπορει κ χωρις βοηθεια να μπεις. Εχεις παρα πολλα μορια;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Δεν μπορει μαρινα ενας γιωργος να ελεγξει ολους απο κατω τι γινεται οσο και καλος να ειναι το κεφαλι οι κατω τι κανουν που κατεχουν τις θεσεις στα υπουργεια εννοια σου πολιτικοι ειναι ξερουν να τα μπαλωνουν
geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από geo_gio »

cristi έγραψε:Οποιος ριχνει τα περισσοτερα αυτος βγαινει εμπροςΕικόνα
δεν το καταλαβα αυτο. Δηλαδη του λες σου δινω τοσα να με βαλεις;Εικόνα

(μιλας για βουλευτες ετσι;)

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

anna.nikos έγραψε:
Μαρίνα1 έγραψε: Κοιτα εμενα η αξιοκρατία με βολευει και πιστευω οτι και ο καθένας μας ακομη και αν κοβότανε αν ηξερε οτι ολα ηταν αξιοκρατικα θα ειχε αλλη ψυχολογία. Ας εχω λοιπόν την ψευδαισθηση οτι θα γίνουν οπως μου τα περιγράψανε... Αν δεν γινει ετσι και πάρει δημοσιοτητα το θέμα (γιατι θα παρει) τοτε ευχομαι να πάθουνε χειροτερα από τους προηγούμενους. Να πεσει ο λαος να τους φαει και εγω μαζι!Εικόνα

βρε μαρινα αφου εχεις πολλα μορια γιατι να σε κοψουν; Μπορει κ χωρις βοηθεια να μπεις. Εχεις παρα πολλα μορια;
Κοιτα 1000 δεν εχω... Εικόνα. Την προηγούμενη φορα ειχα 600. Αν μου διναν στην συνέντευξη και τα 200 μορια και οχι 180 ενω απαντησα 6/6 γνωσεων και 2/2 ματριξ. Θα μου πεις παιζουν και αλλα και θα συμφωνήσω... ! Οταν βγηκαν τα αποτελέσματα με χαρακτηρισαν ακαταλληλη για την ειδικοτητα που ειχα δηλώσει (μεγαλή ιστορια) αλλα με τοσα μόρια επρεπε να ημουν ηδη μεσα, οπως και πολλοι αλλοι, σε αλλη ειδικοτητα. Αντι να συμβει αυτο περασε γνωστη μου με 400 μόρια σαν επιλαχουσα... Σε αλλη ειδικοτητα απο αυτη που ειχε δηλώσει και εγω εμεινα απέξω... ! Επίσης περασε γνωστη μου στις διαβιβάσεις που δεν ξερω αν θυμάστε αλλα τοτε ζητουσε πτυχιο πληροφορικής και αυτην οχι μονο δεν ειχε αλλα την βάλανε με απολυτηριο λυκειου. Ενω εγω που ειμαι και πληροφορικη με κοψανε απο ειδικοτητα πληροφορικης επειδη δεν ειχα το πτυχιο και ημουν φοιτητρια1 Τοτε τι με κρατουσαν μεχρι το τελος και μου εδωσαν και 350 μορια;

Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

geo_gio έγραψε:
Οποιος ριχνει τα περισσοτερα αυτος βγαινει εμπροςΕικόνα Δεν το καταλαβα αυτο. Δηλαδη του λες σου δινω τοσα να με βαλεις;Εικόνα

Οχι βρε... Απλά του λες οτι έχεις μεγάλο σόι...48 ξαδέρφια!Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ε καπως ετσι λειτουργουν γκεο τωρα τ ακους πρωτη φορα; Χμμμμμμ να το πσιτεψω;
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

Μαρίνα1 έγραψε:
anna.nikos έγραψε:

Κοιτα 1000 δεν εχω... Εικόνα. Την προηγούμενη φορα ειχα 600. Αν μου διναν στην συνέντευξη και τα 200 μορια και οχι 180 ενω απαντησα 6/6 γνωσεων και 2/2 ματριξ. Θα μου πεις παιζουν και αλλα και θα συμφωνήσω... ! Οταν βγηκαν τα αποτελέσματα με χαρακτηρισαν ακαταλληλη για την ειδικοτητα που ειχα δηλώσει (μεγαλή ιστορια) αλλα με τοσα μόρια επρεπε να ημουν ηδη μεσα, οπως και πολλοι αλλοι, σε αλλη ειδικοτητα. Αντι να συμβει αυτο περασε γνωστη μου με 400 μόρια σαν επιλαχουσα... Σε αλλη ειδικοτητα απο αυτη που ειχε δηλώσει και εγω εμεινα απέξω... ! Επίσης περασε γνωστη μου στις διαβιβάσεις που δεν ξερω αν θυμάστε αλλα τοτε ζητουσε πτυχιο πληροφορικής και αυτην οχι μονο δεν ειχε αλλα την βάλανε με απολυτηριο λυκειου. Ενω εγω που ειμαι και πληροφορικη με κοψανε απο ειδικοτητα πληροφορικης επειδη δεν ειχα το πτυχιο και ημουν φοιτητρια1 Τοτε τι με κρατουσαν μεχρι το τελος και μου εδωσαν και 350 μορια;

οτι και να πεις εχει δικιο. Φετος τι ειδικοτητα εβαλες;
geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από geo_gio »

cristi έγραψε:Ε καπως ετσι λειτουργουν γκεο τωρα τ ακους πρωτη φορα; Χμμμμμμ να το πσιτεψω;
Αυτο πραγματικα Δεν το ηξερα!ΕικόναΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

Μαρίνα1 έγραψε:Λοιπόν εχω να κάνω μια βαρυσημαντη δήλωση... ! Μετά απο πολυ ψαξιμο και ερευνα και προσωπική και φίλων μου σε πολιτικά γραφεια : "Τέρμα το βύσμα στο στρατό", "Τέρμα και οι συνεντευξεις στους διαγωνισμούς για λογους διαφάνειας και αξιοκρατίας". Αυτές ηταν οι εντολές του γιωργου λέει η νεα κυβέρνηση για να μην καταλήξουμε σαν την παλια... Επιπλέον μου είπαν οτι αν και οι προκυρηξεις βγήκαν με συνέντευξη θα δουν τι θα κάνουν για νατις τροποποιήσουν! Τα σχόλια δικά σας. Εγω δεν μπορώ να πω οτι το πίστεψα αλλα και ουτε οτι δεν το πίστεψα... Με μπερδεψαν λίγο
για ποια διαφανεια λενε μαρινακι μου;20 χρονια που εμπαιναν απο το παραθυρο σε δημοσιες θεσεις το ξεχνανε; Για ποια αξιοκρατια; Παει να μου το παιξει απο μηχανης θεος κ ολα πια θα ειναι αξιοκρατικα... Μουφες κ παλι μουφες! Παλι ολα θα γινονται κατω απο τη μυτη μας κ δεν θα παιρνουμε χαμπαρι, παλι τους δικους του θα βολευει... Παπατζες ας πουλησει εκει που ξερει! Δεν μπορει να μιλαει για διαφανεια οταν τα ιδια σκατα εκαναν κ αυτοι κ σε χειροτερο βαθμο... Με ενα τηλεφωνακι γινοσουν δημοσιος υπαλληλος, απλα επρεπε να ησουν πρασινος! Τουλαχιστον η νδ δεν διορισε κανεναν απο το παραθυρο στο δημοσιο... Ειναι αναξιο κ ανανδρο να εχουν επιλεκτικη απωλεια μνημης...

Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

geo_gio έγραψε:
Οποιος ριχνει τα περισσοτερα αυτος βγαινει εμπροςΕικόνα Δεν το καταλαβα αυτο. Δηλαδη του λες σου δινω τοσα να με βαλεις;Εικόνα

Οχι βρε... Απλά του λες οτι έχεις μεγάλο σόι...48 ξαδέρφια!Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Εμένα γιατί δεν με ακούτε... Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

ILLI Μου έχεις απόλυτο δικιο και εγω αυτα σκεφτόμουν και εχω και ζωντανα παραδειγματα στο οικογενειακο μου περιβάλλουν... Ειπα να τα πω αλλα πάλι τουμπεκι εκανα! Δεν ξερω πάντως αν συμβουν τετοια παρασκηνιακα, ευχομαι να τους την εχουν στημενη στη γωνια και να τους κάνουν ρομπα! Να μην ξαναβγουν και αυτοι ποτε! Αι σιχτιρ νευριασα πάλι σημερα!
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από mila82 »

Κοιτα 1000 δεν εχω... Εικόνα. Την προηγούμενη φορα ειχα 600. Αν μου διναν στην συνέντευξη και τα 200 μορια και οχι 180 ενω απαντησα 6/6 γνωσεων και 2/2 ματριξ. Θα μου πεις παιζουν και αλλα και θα συμφωνήσω... ! Οταν βγηκαν τα αποτελέσματα με χαρακτηρισαν ακαταλληλη για την ειδικοτητα που ειχα δηλώσει (μεγαλή ιστορια) αλλα με τοσα μόρια επρεπε να ημουν ηδη μεσα, οπως και πολλοι αλλοι, σε αλλη ειδικοτητα.Αντι να συμβει αυτο περασε γνωστη μου με 400 μόρια σαν επιλαχουσα... Σε αλλη ειδικοτητα απο αυτη που ειχε δηλώσει και εγω εμεινα απέξω... ! Επίσης περασε γνωστη μου στις διαβιβάσεις που δεν ξερω αν θυμάστε αλλα τοτε ζητουσε πτυχιο πληροφορικής και αυτην οχι μονο δεν ειχε αλλα την βάλανε με απολυτηριο λυκειου. Ενω εγω που ειμαι και πληροφορικη με κοψανε απο ειδικοτητα πληροφορικης επειδη δεν ειχα το πτυχιο και ημουν φοιτητρια1 Τοτε τι με κρατουσαν μεχρι το τελος και μου εδωσαν και 350 μορια;

ασχετα απο τα ποσα μορια εχουν 2 ατομα μεταξυ τους προτεραιοτητα εχει αυτος που δηλωσε την συκεκριμενη ειδικοτητα! Οχι αυτος που εχει περισσοτερα μορια και δηλωσε αλλη ειδικοτητα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης