ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις
Ναι φίλε Νάσσο αλλά παραπάνω αν διαβάσεις λένε ότι αν πας για δόκιμος, συνήθως σε στέλνουν στο πεζικό μετά. Τελικά τί ισχύει;
Αν δεν εχεις βυσμα να μεινεις δοκιμος ειδικων δυναμεων σε στελνουν πεζικο.kotsos_gr έγραψε:Ναι φίλε Νάσσο αλλά παραπάνω αν διαβάσεις λένε ότι αν πας για δόκιμος, συνήθως σε στέλνουν στο πεζικό μετά. Τελικά τί ισχύει;
Συνοψίζοντας δηλαδή, επειδή θέλω να υπηρετίσω στις ΕΔ να μην δηλώσω καλύτερα δόκιμος.
Ναι γιαυτο μην πας δοκιμοςkotsos_gr έγραψε:Εάν δεν επιλέξω δόκιμος, τότε θα υπηρετίσω κανονικά στις Ειδικές Δυνάμεις; Συγνώμη για το πρήξιμο ρε φίλε αλλά το έχω όνειρο...
Τί περισσότερο κάνουν οι δόκιμοι?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 145
kotsos_gr έγραψε:Τί περισσότερο κάνουν οι δόκιμοι;
Είναι αξιωματικός και υπηρετεί και 14 μήνες τώρα τι κάνει είναι μεγάλη κουβέντα
Δες εδώ
Καλησπερα παιδια δεν μου λετε μηπως ξερει κανεις ποσα ατομα περνουν για δοκιμους ειδικων δυναμεων σε καθε σειρα και επισης ποσους δοκιμος περνουν γενικα σε καθε σειρα για την ΣΕΑΠ ευχαριστω εκ Των προτερων
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Nasso αν μεινεις ομως ΔΕΑ Ε. Δ επειδη το επιδομα τους εξαρταται απο ασκησεις ανεβαινει και επιπλεον εχεις +5 μηνες (δεν ειναι πολλοι) αλλα θα κανεις καλυτερη εκπαιδευση
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑ έγραψε:Καλησπερα παιδια δεν μου λετε μηπως ξερει κανεις ποσα ατομα περνουν για δοκιμους ειδικων δυναμεων σε καθε σειρα και επισης ποσους δοκιμος περνουν γενικα σε καθε σειρα για την ΣΕΑΠ ευχαριστω εκ Των προτερων
Με το ζόρι να παίρνουν 15 με 20 για τις Ειδικές Δυνάμεις!
Στην ΣΕΑΠ παίρνουν αρκετούς.
Δεν είναι στάνταρ ο αριθμός κάθε φορά, ανάλογα με τους έφεδρους της κάθε ΕΣΣΟ και τις ανάγκες κάλυψης σε προσωπικό.(ΔΕΑ)
Στις Ειδικές Δυνάμεις όμως ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα ο αριθμός δεν αλλάζει!
Δηλαδη ρε παιδια για να γινει καποιος ΔΕΑ ειδικων δυναμεων, με αλλα λογια να κατσει 5 μηνες παραπανω στον στρατο πρεπει να βαλει βυσμα;
ποιος θα κανει 5 μηνες παραπανω και θα παει και ειδικες δυναμεισ

;
δεν ηξερα οτι ειμαστε τοσοι πολλοι που θελουμε να παμε...
καλα ποσο μεγαλο βυσμα χρειαζεται;
ποιος θα κανει 5 μηνες παραπανω και θα παει και ειδικες δυναμεισ

καλα ποσο μεγαλο βυσμα χρειαζεται;
Perikles έγραψε:Δηλαδη ρε παιδια για να γινει καποιος ΔΕΑ ειδικων δυναμεων, με αλλα λογια να κατσει 5 μηνες παραπανω στον στρατο πρεπει να βαλει βυσμα;Παίζει να έχει απαντηθεί και 7 δις φορές! Ναι αγορίνα θέλει βύσμα, γιατί το να κάτσεις παραπάνω 5 μήνες με τα προνόμια ενός στελέχους ενώ κάνεις ουσιαστικά την θητεία σου και δέ Αξιωματικού αρέσει και μάλιστα πολύ! Ακόμη περισσότερο αρέσουν τα προνόμια που σου δίνει π. Χ η Αστυνομία (800 μόρια για Ειδικός Φρουρός) σε περίπτωση που κάνεις τα χαρτιά σου σε ενδεχόμενη προκύρηξη.
ποιος θα κανει 5 μηνες παραπανω και θα παει και ειδικες δυναμεισ;Πολλοί θέλουν, λίγοι επιλέγονται και μάντεψε... Δεν είναι οι πιο όμορφοι, αλλά οι πιο... Μπαλαντέζες!
καλα ποσο μεγαλο βυσμα χρειαζεται;Δεν είναι θέμα μόνο μεγάλου βύσματος, αλλά και του καταλληλότερου. Εάν το έχεις, απλά χρησιμοποίησέ το! Αλλιώς ξέχνα το!
Παιδιά μια χάρη, μην ρωτήσει και άλλος άν χρειάζεται βύσμα για ΔΕΑ στις Ειδικές.
Αρκεί να διαβάσετε τις προηγούμενες σελίδες και πραγματικά θα απαντηθούν όλες μα όλες οι απορίες σας!
Φιλικά.
Βασικα φιλε μου δεν ηταν ακριβος απορια αλλα να'σαι καλα που απαντησεσ
...
αν καταλαβα καλα...
με λοχαγο ο δεικτης επιτυχειας ανεβαινει στο 0,25
με ταγματαρχη παει στο 0,5
με διοικιτη στο 0,75
και με στρατηγο στο 1

με σωματαρχη τι παιρνουμε

;

αν καταλαβα καλα...
με λοχαγο ο δεικτης επιτυχειας ανεβαινει στο 0,25
με ταγματαρχη παει στο 0,5
με διοικιτη στο 0,75
και με στρατηγο στο 1

με σωματαρχη τι παιρνουμε

Όλα είναι σχετικα φιλαράκι μου.
Και ένας Λοχίας θα μπορούσε να σε βοηθήσει άν ήταν στο κατάλληλο πόστο ή είχε τις κατάλληλες γνωριμίες και φυσικά ασχολιότανε με την περίπτωσή σου.(Δηλαδή ενδιαφερότανε) !
Και ένας Λοχίας θα μπορούσε να σε βοηθήσει άν ήταν στο κατάλληλο πόστο ή είχε τις κατάλληλες γνωριμίες και φυσικά ασχολιότανε με την περίπτωσή σου.(Δηλαδή ενδιαφερότανε) !
Πφφ, ολα ενα αισχος ειναι... τα ιδια και οταν εδινα για σσε, εκοψαν ολοι μου την ομαδα με το που πηγαμε για την συνεντευξη... ε 40 ατομα ειχαμε κατι κοινο... δεν ειχαμε γνωριμιεσ

Σημερα ρωτησα τον δοκιμο μας αυτο ακριβως το πραγμα.33 ειναι η απαντηση για δοκιμους ειδικων δυναμεωνΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑ έγραψε:Καλησπερα παιδια δεν μου λετε μηπως ξερει κανεις ποσα ατομα περνουν για δοκιμους ειδικων δυναμεων σε καθε σειρα και επισης ποσους δοκιμος περνουν γενικα σε καθε σειρα για την ΣΕΑΠ ευχαριστω εκ Των προτερων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες