Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
MARIOS24

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από MARIOS24 »

Το άλλο το παλικάρι λέει έχει κλείσει η 6κ από το μυαλό του.ρε μεγάλε πέρυσι έβγαλε πενήντα θέσεις τον Αύγουστο Κ είναι εννιά άτομα στους διοριστεους που δε τους έχουν καλέσει ακόμα για τα πκε.πως έκλεισε διαβάστε τις ανακοινώσεις ολόκληρες όχι ότι συμφέρει Κ παραπληροφορειτε 
MARIOS24

Κώστα εσύ έχεις δώσει τα πάντα;σε ποια είσαι 6κ η9κ;
Kostass11
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Kostass11 »

MARIOS24 έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 5:04 pm Κώστα εσύ έχεις δώσει τα πάντα;σε ποια είσαι 6κ η9κ;

Στην 9Κ είμαι. Ναι έδωσα τα πάντα και πέρασα φέτος τον Ιούνιο. Εσύ?

MARIOS24

Σ 6κ είμαι πέρυσι με κάλεσαν Κ τα πέρασα Όλα 
Kostass11
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

MARIOS24 έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 5:18 pm Σ 6κ είμαι πέρυσι με κάλεσαν Κ τα πέρασα Όλα 

Κομπλέ καλή επιτυχία. Σε ποια πόλη θέλεις?

MARIOS24

Να σαι καλά φίλε Μ το ίδιο σου εύχομαι.ιδανικα θέλω Τρίπολη αλλά έχω δηλώσει όλη τ Ελλάδα εσύ;
Kostass11
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

MARIOS24 έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 5:23 pm Να σαι καλά φίλε Μ το ίδιο σου εύχομαι.ιδανικα θέλω Τρίπολη αλλά έχω δηλώσει όλη τ Ελλάδα εσύ;

Εγώ Κρήτη μόνο, Ηράκλειο ιδανικά. Μακάρι να σε πάρουν εκεί γιατί με τους μισθούς τώρα και τα ενοίκια είναι δύσκολα.

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Είσαι σε κάποιο πίνακα Μαριε; Οριστικά ή προσωρινά ; 
MARIOS24

Μακάρι φίλε μ.ηρακλειο έχει φυλακές;νομίζω Χανιά έχει 
MARIOS24

Είμαι στα οριστικά της 6κ στα καινούρια οριστικά του 2024 τον Νοέμβριο στους πολύτεκνους 
Kostass11
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

MARIOS24 έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 5:29 pm Μακάρι φίλε μ.ηρακλειο έχει φυλακές;νομίζω Χανιά έχει 

Έχει Χανιά, Αγυιά, Ηράκλειο και Νεάπολη. Αλλά έχουν φτιάξει νέα μεγάλη φυλακή στην Νεάπολη που θα μετακομίσουν οι δύο φυλακές μαζί Ηρακλείου και Νεάπολης, οπότε θα θέλουν αρκετό προσωπικό γιατί θα έχει πολλούς κρατούμενους. Είναι έτοιμη να ανοίξει σύντομα.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Στα οριστικά διοριστέων ; Ρωτάω για να ξέρεις ρε φίλε μη περιμένεις άδικα. Σας είπαν ότι θα σας πάρουν; Εγώ είχα ρωτήσει στον ΑΣΕΠ κ είπαν αν προκύψει θέση διαθέσιμη. Πάντως από το 2026 είπαν θα βγει νέα προκήρυξη. 

MARIOS24

Δεν είμαι στους διοριστεους αλλά είναι στα οριστικά επιτυχών Κ μας είχαν πει από τον ΑΣΕΠ θα σας πάρουν όλους.κ πέρα από αυτό διάβασε την ανακοίνωση του Ιούνιου θα πάρει 352 έως τον Ιούνιο του 2026 από τη. Δεξαμενή επιτυχόντων επιλαχόντων από προηγούμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.οπως Κ η χτεσινή ανακοίνωση λέει πλήρωση θέσεων χώρις νέα προκήρυξη από πίνακα επιλαχόντων γιατί δε διαβάζετε τις ανακοινώσεις τεσπά θα δείξει ότι Κ να λέμε εδω
MARIOS24

Και συγκεκριμένα φίλε μας τον είπαν άνθρωποι του ΑΣΕΠ την ημέρα των ψυχοτεχνικων που δίναμε 

Kostass11
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

MARIOS24 έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 5:43 pm Δεν είμαι στους διοριστεους αλλά είναι στα οριστικά επιτυχών Κ μας είχαν πει από τον ΑΣΕΠ θα σας πάρουν όλους.κ πέρα από αυτό διάβασε την ανακοίνωση του Ιούνιου θα πάρει 352 έως τον Ιούνιο του 2026 από τη. Δεξαμενή επιτυχόντων επιλαχόντων από προηγούμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.οπως Κ η χτεσινή ανακοίνωση λέει πλήρωση θέσεων χώρις νέα προκήρυξη από πίνακα επιλαχόντων γιατί δε διαβάζετε τις ανακοινώσεις τεσπά θα δείξει ότι Κ να λέμε εδω

Και εμάς μας το είπαν. Συγκεκριμένα την ημερα των συνεντεύξεων όσοι ρώτησαν τους είπαν ότι θα διοριστούν με σειρά προτεραιότητας όλοι. 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες