Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Ο άλλος αυτιστικός που λέει ότι θα τον φάνε μέσα στο στρατό και ότι είναι χοντρός για μπέργκερ τι ακριβώς εννοεί ρε ***** μου?
Για να μην μπερδεύεστε, οι γυναίκες, αν εφαρμοστεί αυτό που έχει ακουστεί, θα κάνουν θητεία, σαν έφεδροι αξιωματικοί. Δηλαδη, θα κάθονται στον στρατό για 12 ή παραπάνω μήνες, θα αμοίβονται σαν έφεδροι, αλλά όταν τελείωσει η θητεία, γυρνάνε στην κανονική τους ζωή. Δεν γίνονται μόνιμοι. Μόνιμος γίνεσαι ή με προκήρυξη ή με πανελληνίες. Το σχέδιο για τις γυναίκες, είναι να κάνουν και αυτές την θητεία τους, αλλά στην αρχή, για να δουν πως θα πάει, θα έρχονται όσες θέλουν, σαν έφεδροι αξιωματικοί. Μετά το τέλος της θητείας, γυρνάνε σε ότι έκαναν πριν.
πιθανόν όταν πας στρατό θα καταλάβεις, εγώ κατάλαβα τι εννοεί, κάποιοι τέτοιοι τύποι ειδικά αν είναι εύσωμος και έχει λίγο στόμα παραπάνω είναι στόχος, μερικοί ζουν εκεί μέσα μόνο και μόνο να χλευάζουν τέτοια άτομα, τα παιδιά που έχουν υπηρετήσει καταλαβαίνουν τι λέω, όταν πας φαντάρος θα καταλάβεις κι εσύ
με εχουν ενημερωσει. Αυτο που εχει αρχισει ηδη να εφαρμοζεται, δινει χρονο να προετοιμαστεις για τις επομενες προκυρηξεις που ερχονται. Απ ποτι βλεπουμε και με την ΕΒΕ των στρατιωτικων σχολων, ο στρατος ζηταει απεγνωσμενα ατομα, αρα θα βγουν αρκετες προκυρηξεις ακομα. Θα βγαινει μεχρι και του χρονου σιγουρα και μετα οι παραιτησεις θα συνεχιστουν, αρα θα ζητανε.niasimas έγραψε: Πέμ Ιούλ 11, 2024 7:48 amΓια να μην μπερδεύεστε, οι γυναίκες, αν εφαρμοστεί αυτό που έχει ακουστεί, θα κάνουν θητεία, σαν έφεδροι αξιωματικοί. Δηλαδη, θα κάθονται στον στρατό για 12 ή παραπάνω μήνες, θα αμοίβονται σαν έφεδροι, αλλά όταν τελείωσει η θητεία, γυρνάνε στην κανονική τους ζωή. Δεν γίνονται μόνιμοι. Μόνιμος γίνεσαι ή με προκήρυξη ή με πανελληνίες. Το σχέδιο για τις γυναίκες, είναι να κάνουν και αυτές την θητεία τους, αλλά στην αρχή, για να δουν πως θα πάει, θα έρχονται όσες θέλουν, σαν έφεδροι αξιωματικοί. Μετά το τέλος της θητείας, γυρνάνε σε ότι έκαναν πριν.
Καλησπέρα παιδιά.
Εάν βγει η προκήρυξη τελη Ιουλίου, πότε περίπου θα δώσουμε αθλήματα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εάν βγει η προκήρυξη τελη Ιουλίου, πότε περίπου θα δώσουμε αθλήματα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπερα παιδια! Βλεπω βγαινει και για τοπογραφο θεση, εγω ειμαι γεωγραφος (παραπλησια επαγγελματα), μπορω να δηλωσω λετε; Επισης μαζευω 887 μορια, εχω ελπιδες?
Καλησπέρα φίλε μου αν έχεις το συγκεκριμένο πτυχίο που ζητάει τότε ναι μπορείς να συμμετάσχεις και από μορια είσαι μέσα θεωρώ αναλογα και τις θέσεις βέβαια που θα πάρει αλλά έχεις παρά πολλες πιθανότητες.
Δεν λεει ακριβως τι πτυχιο θελει για αυτο μου φαινεται παραξενο. Ευχαριστω πολυ παντως!
Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω,
1ον για πόσα χρόνια διαρκεί η πρώτη μετάθεση ενός επαγγελματία οπλίτη (ΠΖ) και
2ον σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει για πρώτη μετάθεση τόπο προτίμησης το Διδυμότειχο ή την Ορεστιάδα είναι αρκετά πιθανόν να τον στείλουν εκεί; Και αν ναι, είναι εύκολο να παραμείνει εκεί ή σε κάποια άλλη μονάδα μέσα στον νομό Έβρου ή θα τον πηγαίνουν μπαλάκι κάθε 3-4 χρόνια από νησί σε νησί υποχρεωτικά;
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
1ον για πόσα χρόνια διαρκεί η πρώτη μετάθεση ενός επαγγελματία οπλίτη (ΠΖ) και
2ον σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει για πρώτη μετάθεση τόπο προτίμησης το Διδυμότειχο ή την Ορεστιάδα είναι αρκετά πιθανόν να τον στείλουν εκεί; Και αν ναι, είναι εύκολο να παραμείνει εκεί ή σε κάποια άλλη μονάδα μέσα στον νομό Έβρου ή θα τον πηγαίνουν μπαλάκι κάθε 3-4 χρόνια από νησί σε νησί υποχρεωτικά;
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Ακομη δεν εχω καταλαβει. Σε περιπτωση που ζηταει απολυτηριο λυκειου, βεβαιωση σπουδων μπορω να βαλω; Εχω διαβασει ολο το φορουμ και οι μισοι λενε ναι ή αλλοι μισοι λενε οχι. Προσπαθησα να μιλησω με στρατολογια αλλα δεν απαντανε.
Σε περίπτωση που ζητάει σαν τίτλο σπουδών απολυτήριο λυκείου μετράει ΜΟΝΟ το απολυτήριο λυκείου ας έχεις και 3 πτυχία. Πτυχίο ή βεβαίωση σπουδών μετράει μόνο σε ειδικότητα που ζητάει το συγκεκριμένο πτυχίο. Πχ στους μηχανικούς αεροσκαφών να ζητάει πτυχιο αεροναυπηγου ή κάτι αντίστοιχο. Δηλαδή αν ζητάει πολυβολιτες ο στρατός και εγώ έχω πτυχίο νηπιαγωγού που να μετρήσει το πτυχίο;
Παιδιά αν και το έχουμε ξαναπεί πιο πάνω ότι είναι σίγουρο κτλ το γεγονός ότι έχουμε φτάσει μέσα Ιουλίου και δεν ακούγεται κιχ ακόμα με προβληματίζει αρκετά τις προηγούμενες χρονιές κάτι ακούγαμε τώρα δεν ξέρω. Λέτε να μείνουν απλά στις 3 σειρές που πήραν μέχρι τώρα και τέλος;
Πρώτον έχει προγραμματιστεί δαπάνη για τις προσλήψεις μέσα στον προϋπολογισμό του 2024 και δεύτερον,24/5 βγήκε ΦΕΚ που καθορίζει τις γραμματικές γνώσης κάθε ειδικότητας του ΣΞ επειδή έφτιαξαν καινούργιες ειδικότητες για χειριστές και τεχνικούς των SPIKE NLOS που θα αρχίσουμε να παραλαμβάνουμε μέσα στο 2025. Δεν θα είχαν γίνει όλα αυτά αν δεν είχαν σκοπό να βγάλουν προκήρυξη και φέτος.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 13, 2024 4:01 pm Παιδιά αν και το έχουμε ξαναπεί πιο πάνω ότι είναι σίγουρο κτλ το γεγονός ότι έχουμε φτάσει μέσα Ιουλίου και δεν ακούγεται κιχ ακόμα με προβληματίζει αρκετά τις προηγούμενες χρονιές κάτι ακούγαμε τώρα δεν ξέρω. Λέτε να μείνουν απλά στις 3 σειρές που πήραν μέχρι τώρα και τέλος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες