Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Justice2023

Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Justice2023 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 12:30 pm Εσείς μάλλον πετάτε στα ροζ συννεφάκια σας. Δεν υποτιμάει τη δουλειά, την πραγματικότητα σας λέει και δεν θέλετε να την αντιληφθείτε και να τη δεχτείτε. Όποιος επιτύγχει, δεν θα ειναι αστυνομικός. Υπάλληλος του υπουργείου δικαιοσύνης θα είναι, απο το οποίο βγαίνει και η προκύρηξη. Το όνομα είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Τώρα εαν εσείς θέλετε να λέτε στους γύρω σας οτι είστε αστυνομικοί με αυτό το επάγγελμα, γιατί δεν καταφέρατε να είστε με το πραγματικό, είναι μόνο δικό σας θέμα και όχι των άλλων.
Το έχουμε εξηγήσει τουλάχιστον 50 φορές στο προηγούμενο νήμα.
Ο υπαλληλος της Δικαστικης Αστυνομιας του αστυνομικου κλαδου πως λεγεται;
Οταν θα σε ρωτανε τι δουλεια κανεις τι θα λες; Δικαστικος Αστυνομικος δε θα λες;
Εμενα ενας συγγενεις μου πχ ειναι Δημοτικος Αστυνομικος. Δε καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα; Δεν ειπε κανενας οτι θα εισαι Εκαμιτης ή Διας!
Για αυτο και η προκηρυξη χωριζεται σε πολιτικο προσωπικο και αστυνομικο προσωπικο. Εσυ θα εκτελεις τα αστυνομικα καθηκοντα της υπηρεσιας, τα οποια τωρα εκτελει η ΕΛΑς, δηλαδη ευταξια στις Δικες, επιδοση δικογραφων, σκοπιες και ενταλματα!
Θα εισαι μια ''Αστυνομια'' με συγκεκριμενες αρμοδιοτητες, δεν ειπαμε οτι θα εισαι ματατζης ουτε εκαμ!
Giannis567

Δημοσίευση από Giannis567 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 12:30 pm Εσείς μάλλον πετάτε στα ροζ συννεφάκια σας. Δεν υποτιμάει τη δουλειά, την πραγματικότητα σας λέει και δεν θέλετε να την αντιληφθείτε και να τη δεχτείτε. Όποιος επιτύγχει, δεν θα ειναι αστυνομικός. Υπάλληλος του υπουργείου δικαιοσύνης θα είναι, απο το οποίο βγαίνει και η προκύρηξη. Το όνομα είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Τώρα εαν εσείς θέλετε να λέτε στους γύρω σας οτι είστε αστυνομικοί με αυτό το επάγγελμα, γιατί δεν καταφέρατε να είστε με το πραγματικό, είναι μόνο δικό σας θέμα και όχι των άλλων.
Φιλαρακι το προεδρικο διαταγμα του Σωματος το εχεις διαβασει;
Ξερεις κανεναν δικαστικο υπαλληλο να φυλαει σκοπιες και εκτελει ενταλματα;
Το Σωμα γιατι ονομαστηκε Δικαστικη Ασυνομια; Διοτι προφανως θα εχεις αστυνομικα καθηκοντα σε συγκεκριμενο τομεα. Προφανως δε θα εισαι σα την ΕΛΑΣ που ειναι παντου και παντα υπευθυνη για την ασφαλεια! Εισαι για συγκεκριμενο πραγμα, αλλα και παλι εισαι αστυνομια!
Δικαστικη Αστυνομια υπαρχει και στη Γαλλια. Δικαστικος Αστυνομικος θα ειναι το επαγγελμα σου!
Στα ψυχοτεχνικα να ξερεις οτι σε ρωτανε για ποιο λογο θες να μπεις και που αποσκοπεις. Μη τους πεις οτι δε θα εισαι αστυνομια και οτι θα εισαι απλος υπαλληλος του Δικαιοσυνης, διοτι θα τους κακοφανει!
Juspol

Δημοσίευση από Juspol »

Είσαι πιο ακατάλληλος και από τον Κασελακη. Και ο αστυνομικός της τροχαίας υπάλληλος του υπουργείου προστασίας του Πολίτη είναι. Και ο Ίκαρος υπάλληλος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι. Μην είσαι τόσο μα τόσο άσχετος. Δεν υπάρχει πραγματικο επάγγελμα αστυνομικού και μη πραγματικό. Και όσοι λένε "Δε σου είπε κανείς ότι θα είσαι Δίας ή ματατζης" δεν ισχύει διότι και η Δίας και τα ματ έχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΆ ΚΑΘΉΚΟΝΤΑ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τρικυμία εν κρανίω και οι δύο
Προκειμένου να ακούσετε αυτό που θέλετε και σας αρέσει μπερδεύεστε. Τόσο κόμπλεξ έχετε; Απορώ.
Το έχω διαβάσει μια χαρά, το τι έχεις καταλάβει εσύ ειναι το θέμα, αλλά δεν με αφορά, αυτοπροσδιοριστείτε όπως θέλετε, η πραγματικότητα είναι άλλη.
Όσον αφορά τα ψυχοτεχνικά, καλή η συμβουλή, αλλά δεν πρόκειται να με ρωτήσουν κάτι αναφορικά με την αστυνομία γιατί δεν είναι αστυνομία.
Καλή τύχη, με ότι καταλάβατε.
Giannis456

Δημοσίευση από Giannis456 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 1:28 pm Τρικυμία εν κρανίω και οι δύο
Προκειμένου να ακούσετε αυτό που θέλετε και σας αρέσει μπερδεύεστε. Τόσο κόμπλεξ έχετε; Απορώ.
Το έχω διαβάσει μια χαρά, το τι έχεις καταλάβει εσύ ειναι το θέμα, αλλά δεν με αφορά, αυτοπροσδιοριστείτε όπως θέλετε, η πραγματικότητα είναι άλλη.
Όσον αφορά τα ψυχοτεχνικά, καλή η συμβουλή, αλλά δεν πρόκειται να με ρωτήσουν κάτι αναφορικά με την αστυνομία γιατί δεν είναι αστυνομία.
Ο υπαλληλος της Δικαστικης Αστυνομιας πως αυτο προσδιοριζεται ρε φιλε;
Αυτος που ειναι στη Δημοτικη αστυνομια;
Αφου εχεις αστυνομικα καθηκοντα τι εισαι; Την ωρα της εκτελεσης της υπηρεσιας εισαι αστυνομια; Δε καταλαβαινω πραγματικα τι σε μπερδευει;
Δεν ειπαμε οτι εισαι αστυνομικος ολο το 24ωρο οπως η ΕΛΑΣ.
Ποιο κομπλεξ; Εγω στην Αστυνομια ημουν Συνοριοφυλακας και παραιτηθηκα, οποτε περασα και απο την κανονικη Αστυνομια φιλαρακι!
Giannis456

Giannis456 έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 1:35 pm
Ο υπαλληλος της Δικαστικης Αστυνομιας πως αυτο προσδιοριζεται ρε φιλε;
Αυτος που ειναι στη Δημοτικη αστυνομια;
Αφου εχεις αστυνομικα καθηκοντα τι εισαι; Την ωρα της εκτελεσης της υπηρεσιας εισαι αστυνομια. Δε καταλαβαινω πραγματικα τι σε μπερδευει;
Δεν ειπαμε οτι εισαι αστυνομικος ολο το 24ωρο οπως η ΕΛΑΣ.
Ποιο κομπλεξ; Εγω στην Αστυνομια ημουν Συνοριοφυλακας και παραιτηθηκα, οποτε περασα και απο την κανονικη Αστυνομια φιλαρακι!
Evgenikos

Δημοσίευση από Evgenikos »

Ρε χαλιαμπαλια, με τη λογικη σου και ο αστυφυλακας της ΕΛΑς, ειναι ενας υπαλληλος του υπουργειου Προστασιας του Πολιτη.
Ο Φρουρος της Δικαστικης Αστυνομιας τι ειναι; Υπαλληλος του Δικαιοσυνης, αλλα ειναι αστυνομικος με συγκεκριμενα καθηκοντα!
Για ποιο λογο το Σωμα χωριζεται σε Αστυνομικο και πολιτικο προσωπικο;
Οταν θα σε ρωτανε τι δουλεια κανεις, τι θα λες; Οτι εισαι φρουρος στη Δικαστικη Αστυνομια. Που ειναι το λαθος σε αυτο; Αφου αυτο θα εισαι!
Πραγματικα δε σε καταλαβαινω!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και ο αστυφυλακας της ΕΛΑς, ειναι ενας υπαλληλος του υπουργειου Προστασιας του Πολιτη.
Τώρς ειλικρινά περιμένεις απάντηση με αυτό; Και αναρωτιέσαι που είναι το θέμα ; Λογικό να μην καταλαβαίνεις.
Οπως και να έχει για να ολοκληρωθεί το θέμα γιατι το νόημα του νήματος δεν είναι αυτό, δεν μπορείτε να κατανοήσετε αυτό που σας εξήγησε και το παιδί και εγώ, δεν πειράζει. Εσείς να λέτε αυτά που αρέσουν σε εσάς.
Τέλος, θα το ξαναπώ, καλή τύχη, με οτι καταλάβατε και το αφήνω εδώ!
Giannis456

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 1:47 pm Και ο αστυφυλακας της ΕΛΑς, ειναι ενας υπαλληλος του υπουργειου Προστασιας του Πολιτη.
Τώρς ειλικρινά περιμένεις απάντηση με αυτό; Και αναρωτιέσαι που είναι το θέμα ; Λογικό να μην καταλαβαίνεις.
Οπως και να έχει για να ολοκληρωθεί το θέμα γιατι το νόημα του νήματος δεν είναι αυτό, δεν μπορείτε να κατανοήσετε αυτό που σας εξήγησε και το παιδί και εγώ, δεν πειράζει. Εσείς να λέτε αυτά που αρέσουν σε εσάς.
Τέλος, θα το ξαναπώ, καλή τύχη, με οτι καταλάβατε και το αφήνω εδώ!
Ρε φιλε δεν ειπε κανεις οτι θα ειμαστε κανονικη αστυνομια οπως η ΕΛΑΣ που κηνυγαει κλεφτες στο δρομο ολο το 24ωρο!
Θα εισαι αστυνομια με συγκεκριμενα καθηκοντα κατα την εκτελεση της υπηρεσια μονο, οχι ολο το 24ωρο οπως η ΕΛΑΣ.
Ειλικρινα πες μου τι λαθος λεω σε αυτο!
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Έχετε γεμίσει το νήμα με ανούσια μηνύματα. Θα μπει κανένας και θα νομίζει ότι κάτι έγινε. Χαλαρώστε λιγο.
Justice2023

Δημοσίευση από Justice2023 »

Αφου ειναι ασχετος ο φιλος.
Φρουρος της Δικαστικης Αστυνομιας θα ειναι αν μπει, που ειναι το προβλημα δε καταλαβα!
Εγω πιστευω δεν εχει μορια να μπει και λεει πιπες!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από niasimas »

Όταν μπείτε, μπορείτε να λέγεστε όπως θέλετε! Επειδή τελειώνουν αύριο οι αιτήσεις, ας μείνουμε στο θέμα, μπας και βοηθήσουμε κανέναν, που κάνει τώρα την αίτηση του.
Juspol

Δημοσίευση από Juspol »

"δεν μπορείτε να κατανοήσετε αυτό που σας λέει το παιδί" εν τω μεταξύ το παιδί είναι ο επισκέπτης. Υπάρχουν 10-15 επισκέπτες και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με αυτόν τον μπαγλαμά. Μεταξύ μας εμείς φταίμε 🤣
dokimos2000

Δημοσίευση από dokimos2000 »

Καλησπερα σε ολους,

Εχω ξεκινησει να συμπληρωνω την αιτηση μεσω ΑΣΕΠ για την κατηγορια ΔΕ.

ειμαι στο πεδιο που συμπληρωνουμε τον τιτλο σπουδων και λεει :

103. ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΔΕ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
104. ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΔΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Εγω δεν εχω καποιο ιεκ υπηρεσιων ασφαλειας και θελω να δηλωσω απολυτηριο λυκειου ποιο απο τα δυο επιλεγω υπαρχει καποιος να μου το πει.

Ευχαριστω εκ των προτερων

ΥΓ πρωτη φορα συμπληρωνω αιτηση μεσω Ασεπ μην πέσετε να με φατε
Giannis456

dokimos2000 έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 3:45 pm Καλησπερα σε ολους,

Εχω ξεκινησει να συμπληρωνω την αιτηση μεσω ΑΣΕΠ για την κατηγορια ΔΕ.

ειμαι στο πεδιο που συμπληρωνουμε τον τιτλο σπουδων και λεει :

103. ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΔΕ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
104. ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΔΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Εγω δεν εχω καποιο ιεκ υπηρεσιων ασφαλειας και θελω να δηλωσω απολυτηριο λυκειου ποιο απο τα δυο επιλεγω υπαρχει καποιος να μου το πει.

Ευχαριστω εκ των προτερων

ΥΓ πρωτη φορα συμπληρωνω αιτηση μεσω Ασεπ μην πέσετε να με φατε

Ε προφανως το 104 θα βαλεις, αφου το 103 ειναι για το ΙΕΚ !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες