η ειδικοτητα που θελεις ζηταει πτυχιο ιεκ με ειδικοτητα βοηθου εστιατορικης τεχνης. Εισαι σιγουρη οτι εχεις αυτο το πτυχιο;Anastasia-despoina έγραψε:Ναι στη ΠΑ ζητάει τέτοια ειδικότητα! Γράφει δίπλωμα η πτυχιο από ΙΕΚ. Γράφω πιο πανω στην κοπέλα που ακριβώς βρίσκεται το κόλλημα
Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anonymous19970 την Κυρ Φεβ 27, 2022 7:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σύμφωνα με την νέα απόφαση - τροποποίηση των απαιτούμενων γραμματικών γνώσεων των υποψηφίων ΕΠΟΠ της ΠΑ:
Για την ειδικότητα του τραπεζοκόμου 8. Η παρ.14 του Τμήματος 3 του άρθρου 1 αντικαθί-
σταται ως εξής:
α. Δίπλωμα ή Πτυχίο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ
Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φι-
λοξενίας ή Εστιατορικής Τέχνης, ή
β. Απολυτήριος τίτλος ή πτυχίο ΤΕΕ, ΤΕΣ ή ΕΠΑΣ ειδι-
κότητας Ξενοδοχειακής - Εστιατορικής Τεχνικής ή Ξενο-
δοχειακών και Επισιτιστικών Υπηρεσιών».
Συνεπώς ζητείται και το ΙΕΚ της κοπέλας.
Για την ειδικότητα του τραπεζοκόμου 8. Η παρ.14 του Τμήματος 3 του άρθρου 1 αντικαθί-
σταται ως εξής:
α. Δίπλωμα ή Πτυχίο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ
Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φι-
λοξενίας ή Εστιατορικής Τέχνης, ή
β. Απολυτήριος τίτλος ή πτυχίο ΤΕΕ, ΤΕΣ ή ΕΠΑΣ ειδι-
κότητας Ξενοδοχειακής - Εστιατορικής Τεχνικής ή Ξενο-
δοχειακών και Επισιτιστικών Υπηρεσιών».
Συνεπώς ζητείται και το ΙΕΚ της κοπέλας.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Ναι παιδια αυτό είναι το πτυχιο μου! Απλά το θέμα είναι ότι δεν έδωσα ΕΟΠΠΕΠ οπότε το χαρτί απο το ΙΕΚ δεν γράφει πτυχιο αλλά βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης! Το ίδιο θέμα έχουν όλοι όσοι έχουν τελειώσει ΙΕΚ και δεν έχουν πιστοποιηση
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
DYK καλησπερα με 480 μορια λες να εχω ελπίδες για πλήρωμα ερπυστριοφορων (πζ)
Efthimisss99 έγραψε:DYK καλησπερα με 480 μορια λες να εχω ελπίδες για πλήρωμα ερπυστριοφορων (πζ)
Θεωρώ ότι έχεις με βάση τους περσινούς πίνακες αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες όπως καταλαβαίνεις. Για την ιστορία ο τελευταίος επιτυχών πέρυσι στην ειδικότητα που ς'ενδιαφέρει είχε 451 μόρια (προσωρινοί πίνακες).
Προς DYKΚαλησπερα, θα ήθελα να ρωτήσω αν τα μορια της προυπηρεσιας που έχω στο ΠΝ ως Τ ΜΗΧ θα τα λάβω σε περίπτωση που δηλώσω ΤΣΥΝ/ Εφαρμοστης ως ειδικότητες μ εφάμιλλο αντικειμενο. Σ' ευχαριστώ εκ των προτερων.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, ευελπιστώ οτι θα πέσουν λιγο οι βάσεις φετοςD.Y.K έγραψε:Efthimisss99 έγραψε:DYK καλησπερα με 480 μορια λες να εχω ελπίδες για πλήρωμα ερπυστριοφορων (πζ)
Θεωρώ ότι έχεις με βάση τους περσινούς πίνακες αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες όπως καταλαβαίνεις. Για την ιστορία ο τελευταίος επιτυχών πέρυσι στην ειδικότητα που ς'ενδιαφέρει είχε 451 μόρια (προσωρινοί πίνακες).
DYK. Για έναν φίλο μου που εχει 360 μόρια σε ποια ειδικότητα θα πρότεινες με απολυτήριο λυκείου να δηλώσει στον στρατό ξηράς ;
Anastasia-despoina έγραψε:Renia25 μπήκα στο ΦΕΚ λέει δίπλωμα η πτυχιο μπλα μπλα μπλα! Διάβασα όμως ότι και καλά πτυχιο θεωρείται εφόσον δώσεις ΕΟΠΠΕΠ. Όπως επίσης διάβασα ένα άρθρο περσινο που έλεγε ότι πολλοι από ΙΕΚ δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στη προκηρυξη για αυτό το λόγο! Για το λόγο αυτό ρωτάω αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπανω
Ναι το είχα δει κ εγώ αυτό πέρσι και έμειναν αρκετά παιδιά έξω. Ωστόσο μπορείς να δηλώσεις και κάποια άλλη ειδικότητα που ζητάει μόνο απολυτήριο λυκείου.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Ναι θα δηλώσω απλά το θεωρώ δυσκολο. Πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο έχω προυπηρεσια αρκετούς μήνες οπότε θα είχα μόρια! Ευχαριστώ
Navy έγραψε:
Προς DYKΚαλησπερα, θα ήθελα να ρωτήσω αν τα μορια της προυπηρεσιας που έχω στο ΠΝ ως Τ ΜΗΧ θα τα λάβω σε περίπτωση που δηλώσω ΤΣΥΝ/ Εφαρμοστης ως ειδικότητες μ εφάμιλλο αντικειμενο. Σ' ευχαριστώ εκ των προτερων.
Κοίτα, εμπειρικά καθαρά θα σου απαντήσω ότι μάλλον δεν θα τα λάβεις τα μόρια. Ωστόσο, για να είσαι απόλυτα βέβαιος καλύτερα επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία του ΓΕΝ για θέματα προσωπικού ώστε να λάβεις σίγουρη απάντηση. Να μη σε πάρω στο λαιμό μου.
Giannisze έγραψε:DYK. Για έναν φίλο μου που εχει 360 μόρια σε ποια ειδικότητα θα πρότεινες με απολυτήριο λυκείου να δηλώσει στον στρατό ξηράς ;
Όταν λες απολυτήριο λυκείου τι εννοείς; ΓΕΛ; ΕΠΑΛ; ΕΠΑ. Σ; Τι έχει τελειώσει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Φεβ 27, 2022 8:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DYK. Απολυτήριο Γελ και με lower, δίπλωμα έχει 360 μόρια. Τι προτείνεις ;(εκείνος ήθελε χειριστείς Οργάνων ελέγχου πυρός αλλά με τα μόρια του δεν Ξέρει θέλει κάπου σίγουρα)
Giannisze έγραψε:DYK. Απολυτήριο Γελ και με lower, δίπλωμα έχει 360 μόρια. Τι προτείνεις ;(εκείνος ήθελε χειριστείς Οργάνων ελέγχου πυρός αλλά με τα μόρια του δεν Ξέρει θέλει κάπου σίγουρα)
Με μια γρήγορη αναζήτηση παρατήρησα ότι με απολυτήριο ΓΕΛ ως επιτυχόντες με 360 μόρια και κάτω ήταν στις εξής ειδικότητες (προσωρινοί πίνακες) :
Υπηρέτης Α-Τ Όπλων ΤΘ.
Υπηρέτης Όλμων ΤΘ.
Ευχαριστώ
Βάση τα περσινά δεδομένα το έγραφε και στην προκήρυξη πάνω ότι θέλει πιστοποίηση αν δεν έχεις περάσει πιστοποίηση έβγαινε η αίτηση άκυρη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες