Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 198
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Τι εννοείς απολύθηκες Ευελπίδων λόγω Κύπρου?Εξήγησε το λίγο αν μπορείς. Έχεις τελειώσει ήδη την ΣΣΕ ή μέσα στην σχολή απολύθηκες?
Σχετικά με την εκπαίδευση γνωρίζω μόνο για τις ειδικές δυνάμεις τι γίνεται γιατί εκεί υπηρετούσα και μου έχουν πει κάποιοι ΟΒΑ ότι εφόσον γιατρούς, αθλήματα και στα κριτήρια είσαι κομπλέ, πας για 3 βδομάδες εκπαίδευση στο ΚΕΕΔ στο μεγάλο πεύκο. Και μετά πας στην μονάδα σου και είσαι ΟΒΑ.
Σχετικά με την εκπαίδευση γνωρίζω μόνο για τις ειδικές δυνάμεις τι γίνεται γιατί εκεί υπηρετούσα και μου έχουν πει κάποιοι ΟΒΑ ότι εφόσον γιατρούς, αθλήματα και στα κριτήρια είσαι κομπλέ, πας για 3 βδομάδες εκπαίδευση στο ΚΕΕΔ στο μεγάλο πεύκο. Και μετά πας στην μονάδα σου και είσαι ΟΒΑ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Εννοώ ότι επειδή από την ΕΛΔΥΚ δεν μπορείς να πάρεις απολυτήριο σε επαναπατριζουν κοντά στον τόπο κατοικίας σου, στην περίπτωση μου το στρατόπεδο αυτό ήταν η ΣΣΕ
ΕΛ. ΔΥ. Κ
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 18
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Πως μπήκες ΟΒΑ τόσο παλιά ;Μπιλλης έγραψε:Καλησπερα. εγω ειμουν ΟΒΑ μεχρι το 2009. τελειωσε η συμβαση τριετιας και εφυγα. ειμαι 33 πλεον. μπορω να παρω μερος στην προκηρυξη;
Σας έδιωξαν όλους ή εσύ δεν ανανεωσες;
Έχεις την προκήρυξη που μπήκες μήπως ;
-
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
brorouk έγραψε:Εννοώ ότι επειδή από την ΕΛΔΥΚ δεν μπορείς να πάρεις απολυτήριο σε επαναπατριζουν κοντά στον τόπο κατοικίας σου, στην περίπτωση μου το στρατόπεδο αυτό ήταν η ΣΣΕ
Και εγώ νόμιζα ήσουν Εύελπις. χαχαχα.
Όπως και να έχει δηλώνεις μέχρι 4 μονάδες με την σειρά που θες να πας πρώτα και από εκεί και πέρα όπου σε στείλουν.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Και Οκτώβριο ακόμα καλύτερα!brorouk έγραψε:Μη σου πω και Ωκτόβριο, γιατί έτσι όπωε είναι πια οι εσσο κάθε 4 μήνες μπορεί να κάνει κάποιος να μπεί μισό χρονο μέχρι να τελειώσουν τις διαδικασίες επιλογής. Παιδιά όσοι έφεδροι επιλεχθούν ξέρουμε που πάνε; Πως αρχίζει η πορεία τους;nakos7 έγραψε: Μακάρι να βγεί μέχρι νοέμβρη/δεκέμβρη του 2019...

-
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Άντε να βγει με το καλό και να μπει όποιος το θέλει πραγματικά.
Προσοχή παιδιά όταν βγει η προκήρυξη θα πέσει πολύ λάσπη και θα χλευάζουν. Μην ακούτε κανέναν. Κοιτάμε την δουλειά μας.
SOS για μένα πρέπει να ακούμε μόνο τον @ΟΒΑ17 και άλλους 2-3 που μας λένε τα πράγματα ως έχουν γενικά και μας στηρίζουν.
ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.
Προσοχή παιδιά όταν βγει η προκήρυξη θα πέσει πολύ λάσπη και θα χλευάζουν. Μην ακούτε κανέναν. Κοιτάμε την δουλειά μας.
SOS για μένα πρέπει να ακούμε μόνο τον @ΟΒΑ17 και άλλους 2-3 που μας λένε τα πράγματα ως έχουν γενικά και μας στηρίζουν.
ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Χαχαχα Φάνη θα ήθελα πολύ ν ήμουν εύελπις πίστεψε με. Τρως ξύλο 4 χρόνια αλλά μετά κάνεις αυτό που θες
ΕΛ. ΔΥ. Κ
-
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
brorouk καλά τα λες, και ΟΒΑ να μπούμε όμως καλά θα είναι για αρχή.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Άντε σύντομα κάτι θα δούμε πιστεύω! Λίγη υπομονή ακόμα, ετσι όπως πάει θα βγεί κάποια στιγμή.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Να σαι καλα φανη, σ ευχαριστω πολυ. Οταν με το καλο βγει θα βοηθησω απο εδω οσο μπορω σχετικα με πληροφοριες
Ζ'ΜΑΚ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Παιδια να ρωτήσω κάτι; παίζει να υπηρετώ ξηράς σε μια ειδικότητα πχ υγειονομικό και να Βγάλει ΟΒΑ για πολεμικό ναυτικό στην ίδια ειδικότητα και να μπορώ να μεταταγω;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Σε ευχαριστούμε πολυ φιλαράκι, ο, τι και να πεις βοηθεια θα ειναι πιστεψε μεΟΒΑ17 έγραψε: Να σαι καλα φανη, σ ευχαριστω πολυ. Οταν με το καλο βγει θα βοηθησω απο εδω οσο μπορω σχετικα με πληροφοριες
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Να δούμε και τι ειδικότητες θα πάρει
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Φίλε πάντα περνάνε Οβα στο στρατό ... Και ας έβγαινε για ΕΠΟΠ πάντα έπαιρναν Οβα... Απλά τα τελευταία χρόνια είχε σταματήσει λόγο των συνεχόμενων προκηρύξεων για ΕΠΟΠ. Πραγματικά όμως δεν ξέρω αν αξίζει να μπει κάποιος Οβα... Είμαι Οβα εδώ και 2.5 χρόνια σε μονάδα Ειδικών δυνάμεων. Λόγο το ότι δεν υπάρχει κοσμος καταλήγουν οι Οβα να κάνουν τα πάντα... Οι ΕΠΟΠ πλέον βαρίουντε μετά από τόσα χρόνια λες και δεν πληρώνονται θα μου πεις... Αλλά όπως και να χει δεν έχουν όρεξη για τίποτα...
Και καταλήγουν οι Οβα να κάνουν από αρχηφυλακας φυλακίου μέχρι αρχιλοχίας λόχου αξιωματικός οπλισμού κλπ. Τα οποία σαφώς και δεν προβλέπονται βάση θέσης και βαθμού ... Αλλά και τι να κάνεις ; Αφού μπήκες στο χορό θα χορέψεις... Που θέλω να καταλήξω;
Στο ότι πραγματικά κανουμε τόσα πράματα σαν να είμαστε μόνιμοι καμία διαφορά από ΕΠΟΠ αλλά στην τελική δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα από πλευράς επιδομάτων κλπ κλπ. Αλλά ούτε και την μονιμότητα... Οπότε ουσιαστικά το θεωρώ αποτυχία...
Και καταλήγουν οι Οβα να κάνουν από αρχηφυλακας φυλακίου μέχρι αρχιλοχίας λόχου αξιωματικός οπλισμού κλπ. Τα οποία σαφώς και δεν προβλέπονται βάση θέσης και βαθμού ... Αλλά και τι να κάνεις ; Αφού μπήκες στο χορό θα χορέψεις... Που θέλω να καταλήξω;
Στο ότι πραγματικά κανουμε τόσα πράματα σαν να είμαστε μόνιμοι καμία διαφορά από ΕΠΟΠ αλλά στην τελική δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα από πλευράς επιδομάτων κλπ κλπ. Αλλά ούτε και την μονιμότητα... Οπότε ουσιαστικά το θεωρώ αποτυχία...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης