Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Στη θεση που δηλωσα παιρνουν 31 ατομα και μ βγαζει οτι ειμαι 70ος ειμαι εκτος ε;
Όχι φίλε μου, δεν είσαι εκτός. Η κατάταξη αυτή είναι γενική. Οι περισσότεροι δηλώσαμε παντού και γι αυτό σου βγάζει τόσα άτομα μπροστά σου. Όμως μετρά η σειρά προτίμησης και έτσι γίνεται η κατάταξη. Όπως προείπα, στη στήλη διοριστέος θα δείτε που μπήκατε.serresgeo έγραψε:Στη θεση που δηλωσα παιρνουν 31 ατομα και μ βγαζει οτι ειμαι 70ος ειμαι εκτος ε;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Εγώ με κύριο τίτλο μπαίνω στην δεύτερη επιλογή αν και με βγάζει 47 στη σειρά κατάτξης στη θέση
Δυστυχώς στη στήλη διοριστέος αναφέρεται μόνο του όνομα σου και τίποτα παραπάνω.alex7 έγραψε:Εαν εχεις κατεβασει το αρχειο, μπορεις να το στειλεις σε παρακαλω μεσω email; Γιατι το σαιτ δεν ανοιγει.alexis_kon7@hotmail.comml έγραψε: Παιδιά μια χαρά είναι τα αποτελέσματα. Εγώ με Α Επικουρία μπήκα στην πρώτη επιλογή. Εξωτερικός φρουρός στη Νεάπολη. Στην αναζήτηση αποτελεσμάτων να μην μπαίνετε στην κατάταξη, αλλά στους διοριστέους. Έχει ακριβώς τη θέση που έχεις επιλεγεί. Τα άλλα βγάζουν γενική κατάταξη συνολικά.
Miron έγραψε:Ωραία δηλαδη τα κεμεα είναι στον κύριο πινακα. Κ μετά λέμε ότι κανανε επεξεργασία... Μάλλον από την ηλεκτρονική τα βγαλανε
Κανονικά αυτοί από το Κεμεα θα έπρεπε να είναι πιο κάτω από την στιγμή που το πτυχίο από το ΙΕΚ μαζί με την πιστοποίηση είναι ανώτερα από του Κεμεα... Οπότε κάντε ενστάσεις εάν έχετε πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ ΓΙΑΤ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ από τα Κεμεα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Miron έγραψε:Ωραία δηλαδη τα κεμεα είναι στον κύριο πινακα. Κ μετά λέμε ότι κανανε επεξεργασία... Μάλλον από την ηλεκτρονική τα βγαλανε
Παιδιά εφόσον έχετε πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ είστε ανώτεροι από αυτούς που έχουνε πάρει από το Κεμεα... Οπότε κάντε ενστάσεις για να ανεβείτε θέση...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Petros_Gnou έγραψε:Miron έγραψε:Ωραία δηλαδη τα κεμεα είναι στον κύριο πινακα. Κ μετά λέμε ότι κανανε επεξεργασία... Μάλλον από την ηλεκτρονική τα βγαλανε
Παιδιά εφόσον έχετε πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ είστε ανώτεροι από αυτούς που έχουνε πάρει από το Κεμεα... Οπότε κάντε ενστάσεις για να ανεβείτε θέση...
Δεν υπάρχουν στον κύριο πίνακα άτομα με ΚΕΜΕΑ όλοι είναι ΙΕΚ. Σκεφτείτε... Εγώ έχω πτυχίο στελέχους με βαθμο 11 και παρόλα αυτα σε όλες μου τις επιλογές είμαι κάτω από 50 σε σειρά κατάταξης. Άρα όλα τα στελέχη πρέπει να είναι 50-60 άτομα και εγώ είμαι από τους τελευταίους λόγο του 11 στο πτυχίο.
-
- Λοχαγός
REDMAN316 έγραψε:Petros_Gnou έγραψε:Miron έγραψε:Ωραία δηλαδη τα κεμεα είναι στον κύριο πινακα. Κ μετά λέμε ότι κανανε επεξεργασία... Μάλλον από την ηλεκτρονική τα βγαλανε
Δεν υπάρχουν στον κύριο πίνακα άτομα με ΚΕΜΕΑ όλοι είναι ΙΕΚ. Σκεφτείτε... Εγώ έχω πτυχίο στελέχους με βαθμο 11 και παρόλα αυτα σε όλες μου τις επιλογές είμαι κάτω από 50 σε σειρά κατάταξης. Άρα όλα τα στελέχη πρέπει να είναι 50-60 άτομα και εγώ είμαι από τους τελευταίους λόγο του 11 στο πτυχίο.
Απλά πολλοι έκαναν τα χαρτιά τους νομίζοντας ότι επηδη έχουνε από ΚΕΜΕΑ θα μπούνε κιόλας... Μπορεί κάποιοι από αυτούς να είναι... δεν το ξερω... Εγώ παντως αυτό που ξέρω είναι ότι στην επόμενη που θα βγάλουνε δεν θα μπορέσω να κάνω τα χαρτιά γιατί πέρασα μόνο το Θεωρητικό και με έκοψαν στο πρακτικο οι βλακες
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Βολευουν τα βυσματα τωρα για να μην μπαινει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Petros_Gnou έγραψε:Miron έγραψε:Ωραία δηλαδη τα κεμεα είναι στον κύριο πινακα. Κ μετά λέμε ότι κανανε επεξεργασία... Μάλλον από την ηλεκτρονική τα βγαλανε
ναι ανωτεροι τι να σου πω και οι 2 security σε super market θα καταληξουν
-
- Λοχαγός
serresgeo έγραψε:Petros_Gnou έγραψε:Miron έγραψε:Ωραία δηλαδη τα κεμεα είναι στον κύριο πινακα. Κ μετά λέμε ότι κανανε επεξεργασία... Μάλλον από την ηλεκτρονική τα βγαλανε
ναι ανωτεροι τι να σου πω και οι 2 security σε super market θα καταληξουν
Ότι έχει να κάνει με δημόσιο είναι ανώτεροι από αυτούς του Κεμεα... Όσοι είναι Κεμεα μόνο σε εταιρείες μπορούνε να δουλέψουνε σε super market κλπ κλπ
Τα αποτελέσματα; θα αλλάξουν...
Σίγουρα θα κοπούν πολλοί που δήλωσαν ΚΕΜΕΑ (κύριο τίτλο).
Εγώ με 18 ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ και δεν είμαι διοριστέος.
Σίγουρα θα κοπούν πολλοί που δήλωσαν ΚΕΜΕΑ (κύριο τίτλο).
Εγώ με 18 ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ και δεν είμαι διοριστέος.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
Όσοι είμαστε στους διοριστεους(με σωστα δικαιολογητικά) υπαρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό;
- ahilleas1990
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
φιλε εγω οταν μπενω μονο στην καταταξη με βγαζει οσες φορες προσπαθησα να μπω στους διοριστεους παταω αναζητηση δεν βγαζει κατι το ιδιο κ στους αποριφθεντες παταω αναζητηση κ δν βγαζει μονο καταταξη δεν ξερω γιατι ισως στοθ διοριστεους ειναι μονο αυτοι που μπηκανml έγραψε:Παιδιά μια χαρά είναι τα αποτελέσματα. Εγώ με Α Επικουρία μπήκα στην πρώτη επιλογή. Εξωτερικός φρουρός στη Νεάπολη. Στην αναζήτηση αποτελεσμάτων να μην μπαίνετε στην κατάταξη, αλλά στους διοριστέους. Έχει ακριβώς τη θέση που έχεις επιλεγεί. Τα άλλα βγάζουν γενική κατάταξη συνολικά.
ml έγραψε:Δυστυχώς στη στήλη διοριστέος αναφέρεται μόνο του όνομα σου και τίποτα παραπάνω.alex7 έγραψε:Εαν εχεις κατεβασει το αρχειο, μπορεις να το στειλεις σε παρακαλω μεσω email; Γιατι το σαιτ δεν ανοιγει.alexis_kon7@hotmail.comml έγραψε: Παιδιά μια χαρά είναι τα αποτελέσματα. Εγώ με Α Επικουρία μπήκα στην πρώτη επιλογή. Εξωτερικός φρουρός στη Νεάπολη. Στην αναζήτηση αποτελεσμάτων να μην μπαίνετε στην κατάταξη, αλλά στους διοριστέους. Έχει ακριβώς τη θέση που έχεις επιλεγεί. Τα άλλα βγάζουν γενική κατάταξη συνολικά.
Φίλε εσύ που μπήκες α επικουρια τι βεβαίωση είχες κ μπήκες σε αυτή την κατηγορία;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες