από μόνος του αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν θα μας βάλουν μέσα πριν το 12...κασπερακος έγραψε: Παιδια καλησπερα ειμαι κ εγω ενας απο τους επιτυχοντες και θα ηθελα να πω μακαρι να μπαιναμε αυτο τ ετος θα ηταν πολυ καλυτερο για ολους μαςαπο πολλες αποψεις! Πρωτον οτι θα παρουμε ολο τ 11 πανω μας κ δευτερον θα παρουμε κ ολες τς προβλεπομενες αδειες σ διαφορετικη περιπτωση δικαιουμαστε μονο 10 μερες βραχεια! Προσωπικη μ αποψη χωρις να θελω ν επηρεασω και ν αγχωσω κανεναν μας ειναι πως δεκεμβρη θα μπουμε ξαναλεω προσωπικη μ αποψη ειναι αυτη!
Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Παιδες πολυ το κουραζετε... δεν παιζει να μπουμε τωρα στην σχολη... και περυσι μολις τελειωσαν τα αγωνισματα τους καλεσαν αμεσως για δακτυλοσκοπιση και στη σχολη μπηκαν μετα απο 2 μηνεσ... δευτερον οι ειδικοι φρουροι που μπηκαμε τωρα συμπεριλαμβανομαστε στον προυπολογιμσο του 2012. οποτε στη σχολη 10-15 ιανουαριου. και τα ατομα θα μοιραστουν σε ξανθη-κομοτηνη.
KWSTAKHS έγραψε:Παιδες πολυ το κουραζετε... Δεν παιζει να μπουμε τωρα στην σχολη... Και περυσι μολις τελειωσαν τα αγωνισματα τους καλεσαν αμεσως για δακτυλοσκοπιση και στη σχολη μπηκαν μετα απο 2 μηνεσ... Δευτερον οι ειδικοι φρουροι που μπηκαμε τωρα συμπεριλαμβανομαστε στον προυπολογιμσο του 2012. Οποτε στη σχολη 10-15 ιανουαριου. Και τα ατομα θα μοιραστουν σε ξανθη-κομοτηνη.
Και Διδυμότυχο φίλε.
Εγω θεωρω πως ναι μεν ειμαστε κονδυλι του 12 αλλαθα μπουμε δεκεμβρη διοτι χρειαζεται επανδρωση η διας γ ν γινει 24ωρη υπηρεσια και μεσολαβουν τα δεκεμβριανα εμεις θα ειμαστε σχολη αλλα απο οτι εχω καταλαβει μας θελουν γρηγορα εξω να αναλαβουμε υπηρεσιες! Ωστοσο αφου οι περισσοτεροι λετε τ 12 ετσι θα ναι! Σημασια εχει πως περασαμε κ πλεον η αναμονη ειναι γλυκια κ ας μπουμε οποτε και να ναι!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 112
εγω ξαναλεω πως κατα την γνωμη μου θα μπουμε 1-4 δεκεμβριου... Να μου το θυμηθηται αυτο...κασπερακος έγραψε:Εγω θεωρω πως ναι μεν ειμαστε κονδυλι του 12 αλλαθα μπουμε δεκεμβρη διοτι χρειαζεται επανδρωση η διας γ ν γινει 24ωρη υπηρεσια και μεσολαβουν τα δεκεμβριανα εμεις θα ειμαστε σχολη αλλα απο οτι εχω καταλαβει μας θελουν γρηγορα εξω να αναλαβουμε υπηρεσιες! Ωστοσο αφου οι περισσοτεροι λετε τ 12 ετσι θα ναι! Σημασια εχει πως περασαμε κ πλεον η αναμονη ειναι γλυκια κ ας μπουμε οποτε και να ναι!
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
και αδερφε επιδη το γνωριζω απο πρωτο χερι θα ειμαστε ξανθη και κομοτηνη... Το διδυμοτοιχο δν παιζει... Στο λεω απο εγκυρη πυγη και εκτος αυτου το λεεικαθαρα στην προκυρηξη... Ψαξτο λιγο και θα δεις...Γιώργος έγραψε:KWSTAKHS έγραψε:Παιδες πολυ το κουραζετε... Δεν παιζει να μπουμε τωρα στην σχολη... Και περυσι μολις τελειωσαν τα αγωνισματα τους καλεσαν αμεσως για δακτυλοσκοπιση και στη σχολη μπηκαν μετα απο 2 μηνεσ... Δευτερον οι ειδικοι φρουροι που μπηκαμε τωρα συμπεριλαμβανομαστε στον προυπολογιμσο του 2012. Οποτε στη σχολη 10-15 ιανουαριου. Και τα ατομα θα μοιραστουν σε ξανθη-κομοτηνη.
Και Διδυμότυχο φίλε.
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Εγω παιδια ειπα απλα την γνωμη μ τωρα απο κει κ περα ο χρονος θα δειξει κανεις δεν μπορει να ξερει με βεβαιοτητα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Γεια σας συναδερφοι... Μολις με πηραν τηλεφονο να παω αυριο στο ατ νεαπολης να δωσω αποτυπωματα... Επιτελους...
-
αδεφε ποτε τελειωσες εσυ τις ολες δοκιμασιες... ;B' M.K vatraxi έγραψε:Γεια σας συναδερφοι... Μολις με πηραν τηλεφονο να παω αυριο στο ατ νεαπολης να δωσω αποτυπωματα... Επιτελους...
SEFEAA - Ειδικοί Φρουροί: Αισίως η επετηρίδα των υποψηφίων-επιτυχόντων Ειδ. Φρουρών μετά από τις δοκιμασίες και την κρίση μεγάλου αριθμού ως μη ικανών, έφτασε στον αριθμό 1.379 (131 Α΄- 30 Β΄ + όσους δεν προσήλθαν). Απόφαση για τις Σχολές εκπαίδευσης δεν έχει ληφθεί οριστικά, αλλά οι προτάσεις μιλούν για της 3 Σχολές της Θράκης. Η τοποθέτηση στις σχολές θα γίνει με την ολοκλήρωση των δοκιμασιών και σίγουρα πριν τις γιορτές. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όσους δοκιμάζονται.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Την παρασκευη που μας περασε φιλε... Γιατι;
-
οταν εγω ελεγα πριν τις γιρτες δν με πιστευαυε... Οριστε τωρα και επησιμα...bmxas έγραψε:SEFEAA - Ειδικοί Φρουροί: Αισίως η επετηρίδα των υποψηφίων-επιτυχόντων Ειδ. Φρουρών μετά από τις δοκιμασίες και την κρίση μεγάλου αριθμού ως μη ικανών, έφτασε στον αριθμό 1.379 (131 Α΄- 30 Β΄ + όσους δεν προσήλθαν). Απόφαση για τις Σχολές εκπαίδευσης δεν έχει ληφθεί οριστικά, αλλά οι προτάσεις μιλούν για της 3 Σχολές της Θράκης. Η τοποθέτηση στις σχολές θα γίνει με την ολοκλήρωση των δοκιμασιών και σίγουρα πριν τις γιορτές. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όσους δοκιμάζονται.
Μπραβο κομαντο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
δηλαδη τι εννοει μ'αυτο; Οτι εχουν τελειωσει ολοι και απλα περιμενουμε να μας προσλαβουν;bmxas έγραψε:SEFEAA - Ειδικοί Φρουροί: Αισίως η επετηρίδα των υποψηφίων-επιτυχόντων Ειδ. Φρουρών μετά από τις δοκιμασίες και την κρίση μεγάλου αριθμού ως μη ικανών, έφτασε στον αριθμό 1.379 (131 Α΄- 30 Β΄ + όσους δεν προσήλθαν). Απόφαση για τις Σχολές εκπαίδευσης δεν έχει ληφθεί οριστικά, αλλά οι προτάσεις μιλούν για της 3 Σχολές της Θράκης. Η τοποθέτηση στις σχολές θα γίνει με την ολοκλήρωση των δοκιμασιών και σίγουρα πριν τις γιορτές. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όσους δοκιμάζονται.
Ρε παιδιά αφού τις γιορτές κλείνουν οι σχολές όπως τα σχολεία! Θα πάρουμε όλοι άδειες; Δε πιστεύω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης