Λογικά θα περιοριστούν αισθητά...πολιτης 1 έγραψε: Εγω λεω παλι καλα που παιρνει και πολιτες και μαλιστα μεσω μοριων και οχι συνεντευξη... (οχι οτι τα βυσματα θα εξαλειφθουν απλα ελπιζω να περιοριστουν). Απο οτι καταλαβαινεται πολιτης ειμαι... Περιμενω τα διπλωματα οδηγησης για να μπω γιατι χωρις αυτα αποκλειεται.
Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
πολιτης 1 έγραψε:Καλα οι σχολες τρελο χρημα.
εγω και μηχανη και δ κατηγορια σημερα περασα σηματα. Και απ οτι βλεπω ασχολουνται πολλοι με το σπορ της εκδοσης διπλωμάτων. Αντε να δουμε αν θα χουμε το διπλωμα στα χέρια μας αλλιώς πάπαλα σιγα μη δεχθουν βεβαιωσεις κτλ. Ακυρο και αντε βρες το δικιο (που εχεις αναμφισβήτητα) 2800-2900.
Αποκλειεται χαμηλότερα εδω ε. Φ περυσι μπηκαν μονο με συγκεκριμένα απολυτήρια 2450. Βάλε οτι εδω μπαίνουν όλα και ότι όλοι τρέχουν για διπλώματα της τελευταιας στιγμής.
πως ειναι δυνατον να περασες 16 αυγουστου τις εξετασεις; Αφου το υπουργειο ειναι κλειστο μεχρι 20 του μηνος! Μαζευω 74,859 μορια και ειμαι επιλαχον. Οτι να ναι. Να θυμησω επισης οτι διαγραφονταν μηνυματα μου και με εβριζαν πριβε καποιοι απο το σαιτ οπου κατεθετα την γνωμη μου σχετικα με τις διαφορες παλιοτερης προκυρηξης και τελικα δικαιωθηκα σε οτι ελεγα.
- handballer
- Συνταγματάρχης
Νομίζω δεν έγινε τελικά... Αλλά ο υπολογισμός είναι εύκολος.john έγραψε: Υπαρχει καποιο λινκ υπολογισμου των μορίων οπως υπαρχει το αντίστοιχο λινκ για τους ειδικούς φρουρους;
Στη επαρχια δουλευουν τα μηχανολογικα... Γνωριζω αθηνα και θεσσαλονικη ειναι κλειστα... :) ειμαστε τυχεροι οι επαρχιωτες
- handballer
- Συνταγματάρχης
έτσι όπως πάει το θέμα δεν γνωρίζει κανείς πλέον...ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε: Παιδια με 2655 πιστευετε εχω ελπιδες;
Ξέρει κανείς να μου πεί αν υπάρχει διαχωρισμός σε κατηγορία Α κ Β ανάλογα με την κατηγορία του Λυκείου, όπως στους ειδικούς φρουρούς;
Προσοχή!
Μη βιαστείτε να απαντήσετε...
Προσοχή!
Μη βιαστείτε να απαντήσετε...
Οχι δεν εχει. Δεν παίζει να μεζεύεις τόσα μόρια και να ξέρεις ότι δεν μπορείς να πάρεις μόρια και από εποχικός και από εθελοντής...
handballer έγραψε:Νομίζω δεν έγινε τελικά... Αλλά ο υπολογισμός είναι εύκολος.john έγραψε: Υπαρχει καποιο λινκ υπολογισμου των μορίων οπως υπαρχει το αντίστοιχο λινκ για τους ειδικούς φρουρους;
δηλαδή; Να ς πω εχω απολυτήριο 17,1 μορια απο προεδρικη φρουρα αγγλικα λουερ διπλωμα β κατηγοριας (αυτοκινητου) αυτα... Τι μορια εχω περιπου; Αν εχω το πτυχείο παιρννω τπτ παραπανω; Μεχρι ποτε είναι οι αιτήσεις;
Η βαση μπορει να ειναι πολυ ψηλα. Και γω για 2700 2800 2900 εκει τη εχω.
Απλα επειδη δε χαριζουν στα αγωνισματα πιστευω οποιος εχει 2600 2700 και πανω θα μπει ως επιιλαχων.
Απλα επειδη δε χαριζουν στα αγωνισματα πιστευω οποιος εχει 2600 2700 και πανω θα μπει ως επιιλαχων.
Να αναρωτιεσαι αν θα βγαλεις τα αθληματα και ασε τα μορια
Μαγκες με τα μορια της τριτεκνιας τι παιζει ισχυουν ορια ηλικιας η τα παιρνουν ολοι με 3 αδερφια ας διαφωτισει καποιοσ
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
τα μορια τα λεει καθαρα η προκυρηξη. Απο την Π. Φ. Περνεις 4, απο αγγλ.1 Και το απολ. Λυκειου.johnkaf έγραψε:handballer έγραψε:Νομίζω δεν έγινε τελικά... Αλλά ο υπολογισμός είναι εύκολος.john έγραψε: Υπαρχει καποιο λινκ υπολογισμου των μορίων οπως υπαρχει το αντίστοιχο λινκ για τους ειδικούς φρουρους;
δηλαδή; Να ς πω εχω απολυτήριο 17,1 μορια απο προεδρικη φρουρα αγγλικα λουερ διπλωμα β κατηγοριας (αυτοκινητου) αυτα... Τι μορια εχω περιπου; Αν εχω το πτυχείο παιρννω τπτ παραπανω; Μεχρι ποτε είναι οι αιτήσεις;
- handballer
- Συνταγματάρχης
2210 δηλαδή...ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:τα μορια τα λεει καθαρα η προκυρηξη. Απο την Π. Φ. Περνεις 4, απο αγγλ.1 Και το απολ. Λυκειου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες