εσυ φιλε μου απο που εισαι;giorgos@ έγραψε:Κανεναν απο την κρητη τον πηραν τηλ.
Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 81
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 97
ναι να βγει καλα το ετος :) ((Ο Τ. Β. Με ενημερωσε, φχαριστω βασιλαααακηηηηη χαχα) νταξ και οι αλλοι θα το παρουν δεν θα ειμαι ο μονος... Ρε τρελε μου σου λεω τζακετ σκουρου χρωματος... Ετσι ακριβως το γραφει... + παντοφλες αθλητικα παπουτσια και κατι αλλα...2 ζευγαρια πυτζαμες... Το μονο που δινουν γραφει ειναι στολη, υποδηματα και τα βιβλια για τα μαθηματα. Και κλινοσκεπασματα που πρεπει να επιστεψεις οταν τελειωσεις το 2μηνο. Α ξεχασα να πω οτι γραφει οτι η πρακτικη θα ειναι Αθηνα Και θεσσαλονικη.D.Y.K έγραψε:Το καλύτερο δώρο σου κάνανε για την πρωτοχρονιά bonito έ;
... ...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 34
Το ατ που θα κανουμε την πρακτικη μας επιλεγεται βασει της αιτησης που κανουμε μεσα στην σχολη ή βασει του σε ποια αστυνομικη διευθυνση ο καθενας εχει καταθεσει τα εγγραφα του... ;
Καληςπερα μπονιτο. ειμαι καινουριος ςτο φορουμ και θελω ςε παρακαλω να μου πεις απο ποια υπηρεςια ενημερωθηκες... ευχαριςτω και ςυγχαρητιρια!
-
- Υπολοχαγός
adamantios έγραψε:Το ατ που θα κανουμε την πρακτικη μας επιλεγεται βασει της αιτησης που κανουμε μεσα στην σχολη ή βασει του σε ποια αστυνομικη διευθυνση ο καθενας εχει καταθεσει τα εγγραφα του... ;
δεν γνωριζω ουτε γραφει κατι τετοιο αλλα κατσε να μπουμε και βλεπουμε μετα τι γινεται... Αν θες ρωτα καποιον που υπηρετει ηδη στο σωμα... Οσο για το αλλο που με ρωτησες δυστηχως δεν εχω τετοια δυνατοτητα.
-
- Υπολοχαγός
Νίκος έγραψε:Καληςπερα μπονιτο. Ειμαι καινουριος ςτο φορουμ και θελω ςε παρακαλω να μου πεις απο ποια υπηρεςια ενημερωθηκες... Ευχαριςτω και ςυγχαρητιρια!
καλησπερα φιλε νικο. Απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης μου.
Μονο τον bonito καλεσαν; Αλλον κανεναν οχι?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 34
ok thanks...bonito έγραψε:δεν γνωριζω ουτε γραφει κατι τετοιο αλλα κατσε να μπουμε και βλεπουμε μετα τι γινεται... Αν θες ρωτα καποιον που υπηρετει ηδη στο σωμα... Οσο για το αλλο που με ρωτησες δυστηχως δεν εχω τετοια δυνατοτητα.adamantios έγραψε:Το ατ που θα κανουμε την πρακτικη μας επιλεγεται βασει της αιτησης που κανουμε μεσα στην σχολη ή βασει του σε ποια αστυνομικη διευθυνση ο καθενας εχει καταθεσει τα εγγραφα του... ;

Με καλεσαν και εμενα.12 του μηνος στην ξανθη και να εχω μαζι μου διαφορα ρουχα και ειδη υγιηνης. Τελειο δωρο πρωτοχρονιας!
-
- Υπολοχαγός
μποκιτσιανος έγραψε:Με καλεσαν και εμενα.12 του μηνος στην ξανθη και να εχω μαζι μου διαφορα ρουχα και ειδη υγιηνης. Τελειο δωρο πρωτοχρονιας!
ΜΑΚΗ;

-
- Υπολοχαγός
asimike έγραψε:Χαχαχαχαχαχα που τον θυμηθηκες αυτον;
εγω; Αυτος λες και τον κρατουσαμε απο την μυτη τοσο καιρο... Να θα σκαγε το παιδι αν δεν ελεγε τα δικα του... Ενας αγωνας μεχρι τελους... Χααχαχαχα
bonito δεν βλεπω κανεναν αλλο λεει για επιστολες κλπ μηπως εχεις συγκενια με τον μακη; Χαχαχαχα

ΕΛΛΑΣ
-
- Υπολοχαγός
Θα σας το δακτυλογραφησω ολοκληρο ρε... Αλητες. Χααχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες