Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Δεν μαλώνουμε ρε φίλε απλά Ο καθένας λέει την άποψή του και συζήτηση κάνουμε Απλά εγώ στο λέω επειδή το έχω τσεκάρει πολλές φορές και έχω μιλήσει και με στρατολογία
Συζητηση η οποια εχει γινει στις μισες σελιδες του νηματος.Περιμενετε να βγει η προκυρηξη και τοτε θα μαθουμε ολοι τι ισχυει και τι οχι. Τωρα τσαμπα κουραζουμε τα μυαλα μας.
Λιγο εμεινε παιδες
Λιγο εμεινε παιδες
Συζητήσεις για ηλικιακό μόνο κακό κάνουνε ειδικά σε παιδιά που με τα μέχρις στιγμής δεδομένα δεν μπορούνε να συμμετέχουν!
Έχει κάποιος να μου στείλει τους πίνακες με ταΜόρια του 2009; Να δω μόρια που ειχανε οι τότε επιτυχόντες
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω ειδικότητα νοσοκόμου ειδικών δυνάμεων αλλά δεν έχω κάποιο σχετικό πτυχίο στην έξω ζωή. Θα λάβω τα μόρια των ειδικών δυνάμεων ή όχι; Ευχαριστώ πολύ.
The only easy day was yesterday.
Καλησπέρα !Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά !
Θα ήθελα να ξέρετε και μπορείτε να μου λύσετε καποιες απορίες σας παρακαλώ !
1) Αρχικά θέλω να μου πείτε σχετικά με τους Πεζοναύτες είναι κάτι σχετικό με το πεζικο ; Μπορείς να πας Πεζοναύτης και από Τεθωρακισμένα, πυροβολικό κλπ, για παράδειγμα ;
2) Επίσης αν μπεις πεζοναύτης απ' όσο ξέρω πας Αυλώνα για εκπαίδευση... Μετά την εκπαίδευση που σε στέλνουν; Έχει παντού μονάδες ακόμα και παραμεθόριο η μένεις σε συγκεκριμένες περιοχές ;
Υπάρχει δυνατότητα να πάρεις απόσπαση για πεζικο κάπου παραμεθόριο και ας είσαι πεζοναύτης ;
3) Και τέλος αν ξέρετε σχετικά με το πεζικό που αλλού πας για εκπαίδευση εκτός από (Κόρινθο) και που έχει μονάδες εκεί γύρω για να τοποθετηθείς!
Ελπίζω να βοηθήσετε όσο μπορείτε. Σας ευχαριστώ πολύ.
1) Αρχικά θέλω να μου πείτε σχετικά με τους Πεζοναύτες είναι κάτι σχετικό με το πεζικο ; Μπορείς να πας Πεζοναύτης και από Τεθωρακισμένα, πυροβολικό κλπ, για παράδειγμα ;
2) Επίσης αν μπεις πεζοναύτης απ' όσο ξέρω πας Αυλώνα για εκπαίδευση... Μετά την εκπαίδευση που σε στέλνουν; Έχει παντού μονάδες ακόμα και παραμεθόριο η μένεις σε συγκεκριμένες περιοχές ;
Υπάρχει δυνατότητα να πάρεις απόσπαση για πεζικο κάπου παραμεθόριο και ας είσαι πεζοναύτης ;
3) Και τέλος αν ξέρετε σχετικά με το πεζικό που αλλού πας για εκπαίδευση εκτός από (Κόρινθο) και που έχει μονάδες εκεί γύρω για να τοποθετηθείς!
Αεροπορία έχουμε; Και ναυτικό ίσως;
Δεν βγηκαν ποτε στο φως
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
V.P.@@ έγραψε:Καλησπέρα !Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά !
Επειδη οι ερωτησεις σου ειναι πολυ συγκεκριμενες και δεν διευκρινιζεις αν εισαι για θητεια ή ΕΠΟΠ ή ΟΒΑ, ψαξε λιγο στο φορουμ, υπαρχουν σχετικα νηματα για Πεζοναυτες εκπαιδευσεις κτλπ.
Εδω ειναι μονο για νεα περι προκηρυξης ΕΠΟΠ, οποτε μη τα μπερδεψουμε.
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82_topic682_page5.html
Καλησπερα και καλή επιτυχία σε όλους σχετικά με την μοριοδοτηση που έχουν ανέβει σε sites έχω κάποιες απορίες 1) Λέει : Χρόνος προϋπηρεσίας στην ειδικότητα Που οι υποψήφιοι επιθυμούν να καταταγούν, αποδεικνυόμενος με βεβαιώσεις του ασφαλιστικού φορέα και του εργοδότη (υπολογίζεται ως προϋπηρεσία και η θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις Μόνο στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων) τι εννοεί σύνολο τον υπηρεσίων (πχ 70 μέρες) ή την θητεία δλδ 9μηνες
2) ι. Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ένοπλες Δυνάμεις: Σύνολο μηνών στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο ή επόμενο ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότερες των δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοιχα) Χ συντελεστή 10. Ειδικά για τους υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες για οσοδήποτε χρονικό διάστημα στην ΕΛΔΥΚ, ο συντελεστής αυξάνεται σε 15.
Και στο δεύτερο δεν κατάλαβα τη εννοεί στις παρενθέσεις 9*10;Αυτοί που υπηρετούσαν 35μκ θα πάνε με συντελεστή *15;
Υγ
Το άρθρο που βρήκα την μοριοδοτηση https://dimosio.gr/15-000-proslipseis-epop-ta-prosonta-kai-i-moriodotisi-2/?fbclid=IwAR0rVa6TUFpI8lz-ox95gBpZZUJHXCg7cVZ-exznLwBLe7CYWiYFV-2K6ng
2) ι. Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ένοπλες Δυνάμεις: Σύνολο μηνών στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο ή επόμενο ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότερες των δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοιχα) Χ συντελεστή 10. Ειδικά για τους υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες για οσοδήποτε χρονικό διάστημα στην ΕΛΔΥΚ, ο συντελεστής αυξάνεται σε 15.
Και στο δεύτερο δεν κατάλαβα τη εννοεί στις παρενθέσεις 9*10;Αυτοί που υπηρετούσαν 35μκ θα πάνε με συντελεστή *15;
Υγ
Το άρθρο που βρήκα την μοριοδοτηση https://dimosio.gr/15-000-proslipseis-epop-ta-prosonta-kai-i-moriodotisi-2/?fbclid=IwAR0rVa6TUFpI8lz-ox95gBpZZUJHXCg7cVZ-exznLwBLe7CYWiYFV-2K6ng
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
πως Να βγούνε άλλωστε; Αφού η πα ειδικά είναι παιδιά βισματα πολιτικών κλπ γι αυτό και όταν πήγα θητεία οι εποπ που συνάντησα δεν έκαναν ούτε για λαϊκή αγορά στην Αφρική...XristosMP έγραψε:Δεν βγηκαν ποτε στο φως
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Γι αυτό και τα παιδιά του 93 που μάλλον δεν θα βγει το Δεκέμβριο για να δηλώσουν ας ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ διότι και εμείς που θα δηλώσουμε...
Lefteris 2αμαλ Για ΕΠΟΠ ρωτάω ! Δεν ήξερα ότι εδώ σχολιάζουμε και για Οβα νόμιζα ήταν μόνο για ΕΠΟΠ γι αυτό δεν διευκρίνισα, ζητάω συγνώμη !
Εψαξα γενικα αλλά αυτά δεν τα γνωρίζω γι αυτό και ρωτάω! Αν κάποιος γνωριζει ας μου απαντήσει σας παρακαλώ !
Εψαξα γενικα αλλά αυτά δεν τα γνωρίζω γι αυτό και ρωτάω! Αν κάποιος γνωριζει ας μου απαντήσει σας παρακαλώ !
Lefteris 2αμαλ Σε ευχαριστώ πολύ φιλε για την απάντηση σου παρόλα αυτά !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες