Peris1101 έγραψε:@bild κατα καποι τρόπο ναι αλλα δεν έχεις να χάσεις κατι κάνεις κανονικά τν αίτηση σου Και περιμένεις να σου ρθει η απάντηση απόρριψης για το ηλικιακό
Εννοώ για τα λεφτά που θα δώσεις αν αξίζει... Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει Οπως λέω συνέχεια εδώ ας βγει επίσημα η προκήρυξη όταν βγει και βλέπουμε
Γειά σας παιδιά. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την μοριοδοτηση αν είσαι Σπουδαστής σε ΤΕΙ και απόφοιτος ΙΕΚ μόρια παίρνεις μόνο για ένα από τα δύο η και από το απολυτήριο η αθροιστικά και από τα 3 και σαν προϋπηρεσία μετράτε και η πρακτική άσκηση; Ευχαριστώ πολύ
Αξιζει εφοσον θα παρεις τοσα αναδρομικα στην τελικη-αρκει να εχεις υπομονη. Τελος παντων οπως ειπα και πριν μη το κανουμε δικαστικη αιθουσα παλι. Υπομονη και εχει ο Θεος, οτι ειναι να γινει, θα γινει.
Σημαντικά πράγματα 1700000 φορες ειπωμένα. Είναι τόσο δύσκολο να ανατρέξει ο οποιοσδήποτε στο ΠΔ με τα μόρια και να διαβάσει και να καταλάβει τι μοριοδοτείται και τι όχι. Στην πρώτη γραμμή πρόταση γράφει μοριοδοτείται μόνο ο ανώτερος τίτλος. Τώρα ότι καταλαβαίνει π καθένας από αυτό... Ειλικρινά μάθετε να διαβάζετε, να κρίνετε κει να αξιολογείτε.
DEItzis έγραψε:Πολύ ωραία... Κι αν έχεις έστω 1 χρόνο ιεκ προτιμάς το ιεκ από το πτυχίο σχολής ΔΕ της ειδικότητας επειδή είναι ανώτερο;
Αν σου ζηταει ΙΕΚ ή πτυχιο ΔΕ θα καταθεσεις το ΙΕΚ που και ανωτερος τιτλος ειναι και περισσοτερα μορια δινει. Δεν ειναι λαθος να καταχωρισεις το πτυχιο ΔΕ αλλα μονο ενας ποντιος θα το εκανε αυτο γιατι θα χασεις μορια ετσι
Peris1101 έχεις δίκιο φίλε πιθανόν για 10 μέρες αν δεν βγει η προκήρυξη να μην πιάσει τους 93... Αλλά ξέρω και είμαι σίγουρος ότι έχει μπει άνθρωπος με την τελευταία προκήρυξη 29 χρόνων ήταν το 2009 όταν έκανε τα χαρτιά ήταν 28. Στον μήνα πάνω είχε γενέθλια με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί 29 χρόνων... Απλά λέει η προκήρυξη να μην έχεις υπερβεί το 28 όταν κάνεις τα χαρτιά σου
Εντάξει μπορεί να υπήρξε αυτή η πιθανότητα Αλλά και πάλι Αν δεν το δεις εσύ με τα μάτια σου δεν μπορείς να το ξέρεις γιατί μπορεί να σου έλεγε ότι μπήκε και 32 δεν μπορείς να είσαι σίγουρος Εγώ σου λέω τι ισχύει βάσει του νόμου ακριβώς και τις απαντήσεις στρατολογίας
Επίσης τέτοιες εποχές δύσκολα να παίξει ο άλλος στη θέση του και να κάνει τα Στραβά μάτια και να σε βάλει 29 χρόνων γιατί αν ανακαλυφθεί έχασε τη θέση του και θα τρέχει στα δικαστήρια μία ζωή τα ηλικιακά και τα μόρια ανακοινώνονται και φαίνονται επίσημα
Αυτό που λες με την τελευταία προκήρυξη μπορεί να έγινε Γιατί όταν έκανε τα χαρτιά του ήταν 27 αλλά η προκήρυξη λόγω αλλαγής κυβέρνησης Είχε παγώσει και τους πήραν μετά από 7-8 μήνες Οπότε δεν μπορούσα να του πουν τώρα δεν μπαίνεις Γιατί όταν έκανε τα χαρτιά ήταν 27 Οπότε λογικό να έκανε 28 τα γενέθλιά του και να μπήκε τότε