Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Καμία σχεσει μάγκες ηρεμιστε.. μέσα μιλάει για αστυφύλακες από ποτέ οι ειδικοί φρουροί ξεκινούν ως αστυφύλακες.. ηρεμία είναι μια απόφαση για να δικαιολογήσουν τις 1500 θέσεις. 1115 θέσεις + αυτές που μένουν κενές του 2020 πάμε 1507 αν θυμάμαι καλά και κάνουν 1500 προσλήψεις..
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Οχι Λευτερη, για να βγηκε επισημη ανακοινωση για 1500 σημαινει οτι εχουν παρει το οκ απο ολους. Δηλαδη εινα μεσα στο προυπολογισμο και συμφωνουν και οι ξενοι. Δεν υπαρχει δικαιολογια, μονο η κοροιδια παιζει στο τραπεζι!
Καλα μερικοι με αυτη την βλακεια που τους δερνει του τυπου αυριο βγαινει την τεταρτη βγαινει την πεμπτη βγαινει κ εχουν περασει τοσες μερες κ ακομη τιποτα.. μερικοι το συνεχιζουν αυτο το υποτιθεμενο γνωριμο που γνωριζουν ακριβεις ημερομηνιες κ δεν το δικαιολογουνε κ απο που το γνωριζουν... κ αλλοι αλλα κανουν μουγκα.. αυτα ειναι που κουραζουν εδω μεσα με το να βγαινουν 5 πουτσοτριχες που το ακουσαν απο εναν μπαρμπα απο το χωριο τους χωρις καμια πηγη ιδιαιτερη!!! λενε για να λενε. τα υπολοιπα ειτε εχει σχεση με μορια ειτε με θεσεις ειτε με σπιτια ειτε με τσαντηρια ειτε εξοδα ειναι ολα απλες πληροφοριες που μοιραζομαστε!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Πολυ θα ηθελα να μαθω τις πηγες σας ετσι ρε παιδι μου να μας τις πειτε μπορει να τους χρειαστουμε κ εμεις απο εδω.. παιδια ειμαστε κ εμεις... τετοια εγκυροτητα κανει μπ@μ...
Ο. Π. Κ. Ε
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Εγω παντως οτι μετεφερα εδω μεσα απο πληροφορια, κυριως απο αυτα που μου ειχε πει ο Ντουμας βγηκαν, και για το οτι το οριο δε θα αλλαξει, και για τα κριτηρια!Τελικα ο Ντουμας κατι ηξερε κι ας τον κοροιδευαν!
Θελω να κανω μια ερωτηση ισως ειναι κ βλακεια.. εαν ηταν να βγει πχ το φεκ τωρα αυτην την εβδομαδα κυριος καποιες σελιδες πχ workenet δεν θα ειχαν μια σιγουρη πηγη κ θα ελεγαν οτι σε 5 μερες θα βγει... ετσι εκανε κ με τι λιμενικο κ οταν εδωσε ακριβη ημερομηνια οντος βγηκε.. κ ακομη μια 2η.. ειχαμε εδω εναν τυπο που ειπε οτι ο θειος του δουλευε εκει που βγαινουν τα φεκ; το θυμαστε; που ειναι ν μας πει νεα !!
Ο. Π. Κ. Ε
Εσυ ιμακ ειπες οτι σου ειπε ο ντουμας κ οχι οτι εβγαλες απο το μυαλο σου κ απο το συμφερων σου!!! κ δεν ηταν στο θεμα του ντουμα ρι θα γινει με αυτα.. κ λαθος να στα ελεγε ειχες αλλοθι.. αλλος στα ειπε δεν τα ηξερες απο μονος σου.. να μιλαμε αλλα να δικαιολογουμε κ να στηριζουμε αυτο που λεμε.. περα απο 2 3 ατομα συγκεκριμενα δεν εχω ξαναδει εδω μεσα αλλον να λεει αυριο βγαινει μεθαυριο μπαινει!!!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
ΑΝΩΝΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που εισαι πασα μου;
-
- Αντιστράτηγος
Χαχαχαχα ακριβως. Σαν χθες θυμαμαι που ελεγε (θα βγει τη ταδε μερα, ειμαι στη ΓΑΔΑ και το ξερω) . Τελικα σε οτι ειπε δεν επεσε πουθενα μεσα. 

Παλι καλα μειναμε κ 5 6 ατομα δωσαμε κ λιγο δυναμη να δωσουν κ εμεις αλλα κ αλλοι να συνεχισουν τα διπλωματα κ να το τρεξουν οσο πιο γρηγορα... γιατι αμα βασιζομασταν σε ημερομηνιες που εδιναν κ τις διναμε κ εμεις θα περναμε κ κανεναν καψερο στο λαιμο μας!!
Ο. Π. Κ. Ε
Λογικά θα υπήρχαν κενές οργανικές γ αυτό κ.. αυτό το νούμερο
Και δεν ειναι κ λιγα παιδια που πιανοντε απο καθε λεξη του καθε ενα απο εδω μεσα κ η θα τα σταματουσαν κ δεν θα εδιναν βαση πχ του τυπου δε προλαβενω θα το παρατησω... γιαυτο ελεγα.. οτι ξεκινησατε καντε το.. χαμενο δεν παει.. ειτε εδω ειτε αλλου η ζωη παει μπροστα!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντιστράτηγος
Συμφωνω αδερφε ! Ποσοι περασαν απο εδω και ελεγαν χαζομαρες και συνεχιζουν να λενε (θα βγει τοτε, ειμαι στο σωμα, ακουσα απτον ξαδερφο του πατερα του γιου του αγιου πνευματος κτλπ κτλπ) . Πολλα παιδια τωρα θα ειχανε ξενερωσει και δεν θα κανατε τα χαρτια τους καν. Γιατι αυτο θα μας φαει στην ελλαδα ρε φιλε, κοιταμε μονο το εγω μας και προσπαθουμε να ριξουμε τον αλλον. Προσωπικα θα στεναχωρηθω αν δεν μπω αλλα θα χαρω αν μπουνε μερικα ατομα απο εδω που απτη πρωτη μερα το γουσταρουνε πολυ. Τεσπα μη ξεφευγω απτο θεμα, καταλαβες τι θελω να πω περιπου Ξανθος.
Σε καταλαβενω κ με τ μισα σου λογια... οποιος ειναι στο σωμα φαινεται.. πχ σωτηρης.. αν κ τον γνωρισα κ απο κοντα..strike, fsafa (θεωρω πως ειναι) τους καταλαβενεις κ φαινεται πως απο αυτα π λενε γνωριζουν.. πχ ο fsafa μπορει για μερικους να ποναει με τα λογια του αλλα ετσι ειναι... στα λεει μπαμ κ οπως εχει!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες