Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Με το πτυχιο αγγλικων τι κανατε; Αρκει ενα φωτοαντιγραφο οπως ειναι; Πρεπει να ειναι επικυρωμενο ή μεταφρασμενο;
Wolver ειχες παει δοκιμος η ειδικες δυναμεις?
Και εμένα το τύπου Α που πήρα από το ΚΕΠ κάτω αριστερά έχει με μεγάλα γράμματα ένα όνομα μάλλον αποστολέα ή παραλήπτη είναι. Έτσι είναι και σε εσάς; Να πάω στο ΚΕΠ να βγάλω άλλο ή είναι εντάξει;
Ειδικες δυναμεις σταυρο! Λεωνιδα μια χαρα εισαι! Το μονο που θελουν να δουν στην αστυνομια ειναι οτι υπηρετησες ως στρατιωτης ειδικων δυναμεων ή οτιδηπωτε αλλο μοριοδοτειτε, για να μπορεσεις να το τσεκαρεις και στην αιτηση!
Λεπτομερείς και απαντήσεις σε όλα την Κυριακή.. δηλ σε δύο μέρες.. η προκηρηξη θα τα λέει όλα...
Σχολείο αερονομιας Εκπαίδευση σε περιστροφα με βολές στην Ευελπίδων, Εκπαίδευση σε αυτοάμυνα και αστυνομικά καθήκοντα, τροχονομιες και ένοπλες χρηματαποστολες. Αλλα βέβαια αυτα δε μετρανε για το σώμα. Επίσης προσωπικά και 7 χρονια προϋπηρεσία σεκιουριτυ. Αλλα δεν ειχα μέσω για χαρτί δημοσίου δίχως να πατήσω το πόδι μου. Οποτε θα κανουμε την αίτηση ετσι για τα μάτια του κόσμου.
Εγω που πηγα δοκιμος μου γραφει Ι1 στην αιτηση που πηρα απο το κεπ εκει που λεει εχει υποστει τις παρακατω μεταβολες
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
οκ ΜΑΚΆΡΙ να μην ε χουν πρόβλημα.. Γιατί μπορεί να μην πουν τίποτα στο α. τ. αλλά να το απορρίψουν το χαρτι αργοτερα... ξερω γω ρε απλά θέλω να είναι όλα στην εντέλειαwolver έγραψε:Ναι! Δεν αναφερει το Ι. Αλλα δεν παιζει καποιο ρολο! Οσο αυτο για την ηλεκτρονικη υπογραφη στα αριστερα την εχει και σε εμενα, που το πηρα απο κεπ!
Εγώ το μετέφρασα σε δικηγόρο, δεν ειμαι 100% σίγουρος αλλα λέει ότι μπορείς και σε δικηγόρο, λογικά είσαι καλυμμένος με αυτό!
Νικος Σ έγραψε:Σχολείο αερονομιας Εκπαίδευση σε περιστροφα με βολές στην Ευελπίδων, Εκπαίδευση σε αυτοάμυνα και αστυνομικά καθήκοντα, τροχονομιες και ένοπλες χρηματαποστολες. Αλλα βέβαια αυτα δε μετρανε για το σώμα. Επίσης προσωπικά και 7 χρονια προϋπηρεσία σεκιουριτυ. Αλλα δεν ειχα μέσω για χαρτί δημοσίου δίχως να πατήσω το πόδι μου. Οποτε θα κανουμε την αίτηση ετσι για τα μάτια του κόσμου.
Πότε πήγες να υπηρετήσεις; Η προκήρυξη βγαίνει ακριβώς η ίδια σχεδόν 20 χρόνια!
Αυτό με το βύσμα σταματήστε το μερικοί, καταντάει κουραστικό, επίσης θα μπορούσες να πας νυχτερινό λύκειο από την στιγμή που εργάζεσαι παράλληλα για μεγαλύτερο βαθμό.
Λύσεις υπήρχαν. Τώρα αυτά με περίστροφα και αυτοάμυνες δεν μου λένε απολύτως τίποτα...50αρες με bergin έκανες;

-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Ρε παιδια τι να κανουμε, ναι οκ δεν ειναι δικαιο για τις ηλικιες, ναι οκ δεν ειναι δικαιο για τη μοριοδοτηση, ναι οκ δεν ειναι δικαιο που ολοι μαζι τριτεκνοι πολυτεκνοι κτλπ τους βαζει μαζι ΑΛΛΑ τι να κανουμε; Αυτα ζηταει, αν το παμε ετσι τοτε θα επρεπε να μοριοδοτει παραπανω τους αλεξιπτωτιστες γιατι οσοι πηγαμε περασαμε 2 σχολεια, ενα καταδρομων 1 μηνα και 2,5 μηνες αλεξιπτωτιστη, δεν κλαιγομαστε ομως. Οποτε σταματηστε αυτη τη μιρλα γιατι φτασαμε 300 σελιδες, αν ειναι δυνατον και απλα να στελνετε μονο οτι πληροφορια υπαρχει και οτι ερωτηση εχει υποθει και δεν εχει απαντηθει.
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Πρέπει όλοι να καταθέσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Η μόνο όσοι είναι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι;
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
fsafa έγραψε:δημητρης98 έγραψε:Xanthos έγραψε:Οχι φιλε. Μου. Καταλαβα τι εννοεις για τον στρατο... Τα σπιτια που δινει οπως ειναι οι εργατικες! Δεν γνωριζω κ δεν νομιζω να δινει ετσι σπιτια. Αν ξερει καποιος ας απαντησει. Το μονο π γνωριζω ειναι οτι σ δινει καταλημα οσο κανεις πρακτικη! Δεν εχω ακουσει ποτε να μενουν σε τετοια σπιτι οπως πχ στρατου απο αστυνομια!
το κρατος θα επρεπε τοσα χρονια να εχει μεριμνησει για την αστυνομια και για καθε σωμα ασφαλειας
Τι είναι αυτά που λες πραγματικά τώρα, τι να έχει μεριμνήσει να σου παρέχει σπίτι εσένα; Δεν σε πίεσε κανένας να μπεις σε αστυνομία ή στρατό ή οπουδήποτε. Είναι επιλογή του καθένα και το να βρεις σπίτι δικό σου θέμα είναι. Άμα θες, άμα δεν θες βρες άλλο επάγγελμα.
δεν ειπα για εμενα προσωπικα αλλα σε ολους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες