Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 56
Καταλαβα... Ο αναπληρωματικος δηλ που ΑΝ φυγει καποιος σε ειδοποιουν (και καλα!:P)
Ειναι σαν αυτο που σου λεω συναδελφε... Υπηρξαν ατομα που ενω στην λιστα των ΕΠΙΛΑΧΩΝΤΩΝ ειχαν μεγαλυτερη θεση απο καποιους αλλους, λογω βυσματος 'υπερπηδησαν' καποιους αλλους και τελικα ξαφνικα γινανε αυτοι 'ΕΠΙΤΥΧΩΝΤΕΣ'
-
Σοβαρα μιλας;
Να μας φυλαει ο Θεος απο τετοιες καταστασεις

Δυστυχως ναι αγορινα!
Αλλα τι να κανεις;
Μακρυα απο μας οι κακοτοπιες!
Αλλα τι να κανεις;
Μακρυα απο μας οι κακοτοπιες!
-
Αδερφε μου, εσυ για τι ειδικοτητα ενδιαφερεσε; Θα σ'εχουμε κι εσενα στην Ρεντινα μαζι μας; 

Ακομα δεν εχω κατασταλαξει συναδελφε
Προσπαθω να χτυπησω ειδικοτητες με περισσοτερες θεσουλες γιατι οπως καταλαβαινεις συγκαταλεγομαι στα ατομα που δεν εχουν και κανα ιδιαιτερο 'βυσμα'
Ασε που δεν γουσταρω κιολας αλλα στην εποχη που ζουμε δεν σε σωζει τπτ αλλο
Παντως ακομη και ειδικοτητα πεζικαριου να χτυπησω μετα με κοβω για Ειδικες Δυναμεις
Προσπαθω να χτυπησω ειδικοτητες με περισσοτερες θεσουλες γιατι οπως καταλαβαινεις συγκαταλεγομαι στα ατομα που δεν εχουν και κανα ιδιαιτερο 'βυσμα'
Ασε που δεν γουσταρω κιολας αλλα στην εποχη που ζουμε δεν σε σωζει τπτ αλλο
Παντως ακομη και ειδικοτητα πεζικαριου να χτυπησω μετα με κοβω για Ειδικες Δυναμεις

-
ΟΟΛΛΛΕΕΕ... Ελπιζω να σε συναντησω συναδελφε... Ειτε περασω ΕΠΟΠ, ειτε οχι θα παραμεινω στο Forum αυτο παντως... Ετσι για να κραταμε επαφη :)
Εννοειται αγορινα μου, μην το συζητας καν, Ελπιζω να γινουμε Ενστολοι και κατα συνεπεια συναδελφοι!
Παντως ακομη και αν ΔΕΝ περασουμε παλι συναδελφοι θα παραμεινουμε γιατι δεν το βαζουμε κατω με τιποτα!
Παντως ακομη και αν ΔΕΝ περασουμε παλι συναδελφοι θα παραμεινουμε γιατι δεν το βαζουμε κατω με τιποτα!
Καλα μην με δεις αμα βγουν τα αποτελεσματα και ειμαι επιτυχων θα πηδηξω μεχρι το ταβανι xaxaxaαχ αμα ερθει αυτη στιγμη δν ξερω και γω τι θα κανω ασε ασε
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Ελα μωρε ολοι Θα περασουμε αρκει να μιν λεμε βλακειες στις συνεντευξεις.
-
- Συνταγματάρχης
-
- Συνταγματάρχης
Αν και εγω τρεμω λιγω γιατι αυτα που ρωτανε στην συνεντευξη ειναι λιγω Κουλα και χωρις νοημα ερωτισεις
Να σου πω κατι, εγω απαντησα σε ολες σωστα και μου δωσανε 150 μόρια! Υπάρχουν παιδια που απαντησαν εμονο 1 και πήραν 180.
Ξερεις τι παιζει ρολο για αυτούς; Ο τροπος σου, το τσαγωνό σου και να σε δουν οκ.
Εγω ειχα λάθος ενημερωση, μου ειπαν οτι θα ηταν 1 μεσα και θα με βοηθαει να απανταω στον Η/Υ και πηγα και βρηκα τοσους γαλόνατους και ψιλο τα επαιξα! Αλλα μετα συνηλθα και απάντησα. Δεν θυμάμαι πάντως αν οταν μπηκα τους ειπα "Γεια" ή οτιδηποτε άλλο!
Ξερεις τι παιζει ρολο για αυτούς; Ο τροπος σου, το τσαγωνό σου και να σε δουν οκ.
Εγω ειχα λάθος ενημερωση, μου ειπαν οτι θα ηταν 1 μεσα και θα με βοηθαει να απανταω στον Η/Υ και πηγα και βρηκα τοσους γαλόνατους και ψιλο τα επαιξα! Αλλα μετα συνηλθα και απάντησα. Δεν θυμάμαι πάντως αν οταν μπηκα τους ειπα "Γεια" ή οτιδηποτε άλλο!

Εγω λεω με το που μπω μεσα να αρχισω να τους εκτελω ΟΛΟΥΣ ανεξαιρετως και μολις τους φαω ολους να πω γεματος περηφανια στους υπολοιπους υποψηφιους 'μα γιατι με κοιτατε; Εχω βυσμα και σας περναω ΟΛΟΥΣ!
-
- Συνταγματάρχης
Κατσε τι εννοεις με αυτο που ειπες οτι και καλα (Εγω ειχα λάθος ενημερωση, μου ειπαν οτι θα ηταν 1 μεσα και θα με βοηθαει να απανταω στον Η/Υ και πηγα και βρηκα τοσους γαλόνατους και ψιλο τα επαιξα! Αλλα μετα συνηλθα και απάντησα.)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης