Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

Μαρίνα1 έγραψε: Κοιτα και εγω ετσι πιστευα αλλα τοσα ατομα που πήγαν να τα διωξουν έτσι; Ψηφοφοροι ηταν να τους μαζέψουν έπρεπε εστω και με υποσχεσεις! Από την άλλη λεω σε ποιον τα πουλάνε αυτά; Από την άλλη λεω οτι θα ηταν ασχημο για τον γιωργο ακομη δεν μπηκε να ακουστει κάτι για μη αξιοκρατικες προσλήψεις τους πρωτους κιολας μηνες της κυβέρνησης. Ειχε γινει λίγο χαμός οταν εδινα εγω περισυ τον οκτωμβρη, οταν βγηκαν τα αποτελέσματα. Πηρε δημοσιοτητα και λέω τωρα μηπως δεν θελουν να το ρισκαρουν! Εμενα πάντως λογω μορίων η αξιοκρατια θα με βολευε... !

εγω πριν απο τις εκλογες που ειχα ρωτησει βουλευτη, δεν θα αναφερω κομμα, ειχε πει οτι μπρορει να βοηθησει μονο μεχρι την συνεντευξη και που ηξερε οτι θα γινουν εκλογες. Τι να πω, μαλλον θα μπαινουν αλλοι απο την πισω πορτα κ εμεις θα περιμενουμε την αξιοκρατια. Εχεις πολλα μορια μαρινα;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Velerefontis »

Πολυ σωστος ο νικολας. Τα παντα ειναι θεμα τηλεφωνου. Και ειδικα στην αεροπορια, που υπαρχει κοσμος που δεν εχει μετακινηθει ποτε (!) απο τον τοπο συμφεροντων του
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Rafale »

Ειπαμε παιδια το θεμα ειναι κατα ποσο το λεγομενο βυσμα θελει να αναλαβει τηνυποθεση σουκαι το σημαντικο να την βγαλει σε περας εχει μεγαλη σημασια αυτο γιατι οι περισσοτεροι φτανουν μεχρι τα μισα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Οσο για αυτο που ειπες νικολα για το πως ειναι ευκολο οι μεταθεσεις πλεον δεν ειναι απολυτο δεν συμβαινει παντα υπαρχουν ατομα που πηγαν για μεταθεσεις τις προτιμησης τους αλλα τηγανιτα τιποτε
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Τι να πιστέψω ρε παιδια; Ουτε εγω ξέρω... Μου ειπαν οτι σε κάθε πολιτικο γραφειο εχουν πάει τουλάχιστον 15-20 ατομα και προσπαθούν λεει να τους εξηγησουν τα νεα δεδομενα. Επίσης ενας απο αυτους μου ειπε οτι εχει ασχοληθει πολυ με τους ΕΠΟΠ και οτι εβλεπε οτι και επι ΝΔ εβγαιναν λεει κανονικα τα μόρια, το μονο που έπαιζε ηταν τα μόρια της Συνέντευξης. Εγω ειχα 600 μόρια και εμεινα απέξω από ολες τις ειδικότητες ενω μπηκαν επιλαχωντες με 400 και κάτω... Του το ειπα και δεν ειχε τι να μου πει τοτε! Εσεις τι πραγματικα πιστευετε; Θα φροντίσουν για τους δικους τους;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Οι νομοι δημιουργηθηκαν για να καταπατουνται
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

cristi έγραψε: Ειπαμε παιδια το θεμα ειναι κατα ποσο το λεγομενο βυσμα θελει να αναλαβει τηνυποθεση σουκαι το σημαντικο να την βγαλει σε περας εχει μεγαλη σημασια αυτο γιατι οι περισσοτεροι φτανουν μεχρι τα μισα

και στο κατω κατω ειναι στο χερι του βουλευτη; Μπορει λεμε αυτος να ενδιαφερθει κ απο το γες να μην κανουν δουλεια. Να πω και κατι αλλο, αν σ'ενα βουλευτη πανε πχ 100 ατομα δεν γινετε να βοηθησει κ τα 100, αλλα πως γινετε η επιλογη αναμεσα στα 100;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Οποιος ριχνει τα περισσοτερα αυτος βγαινει εμπροςΕικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Μου είπαν οτι οσοι ειναι σε επιτροπες, υπαλληλοι υπουργειων κτλ το πιθανότερο ειναι να αλλαξουν, οποτε θα αλλαξουν και τα δεδομένα λεει.

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μαρίνα1 έγραψε: Μου είπαν οτι οσοι ειναι σε επιτροπες, υπαλληλοι υπουργειων κτλ το πιθανότερο ειναι να αλλαξουν, οποτε θα αλλαξουν και τα δεδομένα λεει.

επιτροπες; Ποιες;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Χαχαχαχαχαχαχαχ ο ελληνας δεν αλλαζει ποτε δεν αλλαζουν τα κατεστημενα α[λα το παρον κομα βαζει το δαχτυλο στο μελι ενω το απερχομενο κομα εβαζε ολο το χερι μεσα θελω να σου πω οτι παντα και παντοτε ετσι θα ειναι και καλο θα ηταν να μην πιστευεις κανεναν παρα μονο να κοιτας την δικη σου περιπτωση
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Τι δική μου πηγα να κοιτάξω και εφαγα την φολα μου Εικόνα... !
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Το τραγουδι ολοι τα περνουνε κανονικα το γνωριζετε; Αλλα κανονικοτατα οποια θεση και αν κατεχουν κανεις δεν μπορεσε να αλλαξει την ελλαδα προς το καλυτερο μακαρι να το κανουν αλλα δυστυχως παντα θα υπαρχουν τα παραθυρακια ΠΑΝΤΑ
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΦΑΙΝΕΤΑΙ μαρινακι μου γλυκεια μου το βυσμα σου θελει αλλαγη αχαχαχαχα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Κοιτα εμενα η αξιοκρατία με βολευει και πιστευω οτι και ο καθένας μας ακομη και αν κοβότανε αν ηξερε οτι ολα ηταν αξιοκρατικα θα ειχε αλλη ψυχολογία. Ας εχω λοιπόν την ψευδαισθηση οτι θα γίνουν οπως μου τα περιγράψανε... Αν δεν γινει ετσι και πάρει δημοσιοτητα το θέμα (γιατι θα παρει) τοτε ευχομαι να πάθουνε χειροτερα από τους προηγούμενους. Να πεσει ο λαος να τους φαει και εγω μαζι!Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης