Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Κανένα νέο περί αποτελεσμάτων;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Το αποτελείωσε Χρησταρα
Μονο θεωρια ειναι ο τυπος.Βλεπω να τσιμπαει 50αρες απο τους νεοσυλλεκτους ΕΠΟΠ.
- MAYROS.ODERPAS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Εκανα μια καλη προσπαθεια ρε ***** το
αλλα δεν τσιμπανε καποιοι!Κριμα ρε πο@@@η ΔΕΝ μπορω να γινω με τιποτα ψαροτικος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ

-
- Posts in topic: 43
Παίδες ότι και να γίνεται εκει μεσα δεν συγκρίνεται με τον ιδιωτικό τομέα αυτά με τα κρεβάτια κτλπ τιποτα δεν είναι οποίος έχει δουλέψει "εξω" θα καταλάβει...
- MAYROS.ODERPAS
Περαν της πλακας που θελω να κανω
Παιδια ΔΕΝ ειναι τιποτα αλλα θελει ΥΠΟΜΟΝΗ τωρα που φτασατε εως εδω
Αυτα που λενε μεσα ειναι προς τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου

Αυτα που λενε μεσα ειναι προς τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Τετ Ιουν 23, 2021 12:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Την Παρασκευή κατι άκουσα τελειώνουν και οι τελευταίοι και σε 2 βδομαδες θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα
-
Για Τρίπολη 124 αεροπορια ξέρουμε εκει αν ειναι καλα; Ειναι πιο ήπια τα πράγματα εκει;
- MAYROS.ODERPAS
Απο ενα ξαδερφακι μου ΟΒΑ μου ειχε πει οτι ηταν μια χαραLUNARET έγραψε:Για Τρίπολη 124 αεροπορια ξέρουμε εκει αν ειναι καλα; Ειναι πιο ήπια τα πράγματα εκει;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 158
LUNARET έγραψε:Για Τρίπολη 124 αεροπορια ξέρουμε εκει αν ειναι καλα; Ειναι πιο ήπια τα πράγματα εκει;
Να ευχεσαι μην πας χειμώνα την γαμησες υγρασία και ψολοκρυο στο φουλ δεν χρειάζονται τα στελεχοι εκει για να σας καψονάρουν το κάνει καιρος
- MAYROS.ODERPAS
Οσο για την Αυλωνα η δυσκολια του στρατοπεδου ειναι οτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!MAYROS.ODERPAS έγραψε:Απο ενα ξαδερφακι μου ΟΒΑ μου ειχε πει οτι ηταν μια χαραLUNARET έγραψε:Για Τρίπολη 124 αεροπορια ξέρουμε εκει αν ειναι καλα; Ειναι πιο ήπια τα πράγματα εκει;
Εσεις ομως εκει θα πατε καποιοι για κανα δυο μηνες και καποιοι αλλοι θα παραμεινουν (ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ) παραπανω λογω του οπλου Τ/Θ αυτη ειναι η δικια μου η αποψη για οσους εχουν ειδικοτητα στα Τ/Θ
Οσοι ειναι Π/Ζ θα πανε μοναδες
Οσο ομως θα ειστε στην Αυλωνα μετα την ορκομωσια σας θα εχετε καποια θεματα μετακινησεις προς Αθηνα η Χαλκηδα αλλα απο οτι βλεπω εχουν για τα στελεχη πουλμαν
Τελος παντον θα το δειτε αυτο παλικαρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Τετ Ιουν 23, 2021 12:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
MAYROS.ODERPAS έγραψε:Δεν εχεις καταλαβει το πνευμα... Που το λεωre pate kala re έγραψε:MAYROS.ODERPAS έγραψε:Θα πρεπει να μαθουν ολοι οσοι θελουν να γινουν ΕΠΟΠ μια λεξη (ΠΕΙ-ΘΑ-ΡΧΙΑ) Η μαγκιες... Η χλεβες... ΔΕΝ περνανε στο στρατευμα.
ΔΕΝ θα χαλασω αλλο σαλιο για καποιους που πουλανε πνευμα μεσα εδω
Αληθεια σας λεω παιδια και μαλιστα σε καποιους σαλιαριδες. Να παρακαλανε να ΜΗΝ με βρουν μπροστα τους με κανεναν καλο εκπαιδευτη ΕΠΟΠ μαχιμο πεζοναυτη την εχουν κατσει τη βαρκα...
Εαν μπω σε θαλαμο και ΔΕΝ δω να κανει το κερμα που θα πεταξω στο κρεβατι ΓΚΕΛ το εχει πιει
Σε οσους φενεται περιεργο το να μαθει να φτιαχνει το κρεβατι του θα σας πω ΟΤΙ ειναι το Α-Ω για την εικονα του φανταρου ΕΠΟΠ ΟΒΑ και του Αξιωματικου ακομα
Οσοι περασετε την πυλη ξεχαστε οσα ξερατε της ΜΑΓΚΙΕΣ αλλου
Θα σας λενε καληνυχτα πουλακια το βραδυ και θα λετε τσιου τσιου
Να παρακαλανε να ΜΗΝ με βρουν μπροστα τους με κανεναν καλο εκπαιδευτη ΕΠΟΠ μαχιμο πεζοναυτη την εχουν κατσει τη βαρκα...
Εαν μπω σε θαλαμο και ΔΕΝ δω να κανει το κερμα που θα πεταξω στο κρεβατι ΓΚΕΛ το εχει πιει
Τι ακριβός είσαι και όποιος σε συναντήσει την έκατσε ΑΞΚΟΣ-ΥΠΑΞΚΟΣ γιατί τώρα λίγο το χαλάς αν είσαι ΟΒΑ υποδεκανέας δεν θα μπορέσεις να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ αν είσαι ΟΒΑ ΔΝΕΑΣ για κανα χρόνο ίσως κάνεις κάτι αν είσαι ΟΒΑ ΛΧΙΑΣ τότε ίσως κάνεις κάτι, επίσης αν δεν ανήκεις στον λόχο εκπαιδευμένων ή έστω στην μονάδα που θα εκπαιδεύει τους ΕΠΟΠ πάλι τίποτα δεν μπορείς να κάνεις
επίσης δεν υπάρχουν φαντάροι εποπ άλλα οπλίτες εξ ΣΜΥ και οπλίτες θεσμού ΕΜΘ-ΕΠΟΠ-ΟΒΑ
ΥΓ Αντικειμενικά μεταξύ μας αν είσαι όβα ασχέτως βαθμού και θες να συνεχίσεις να είσαι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις τίποτα γτ πολύ απλά δεν θα ξέρεις σε ποιον μιλάς και ποιον κρύβει από πίσω του γιατί μην ξεχνάς αυτοί που βάλανε βύσμα και μπήκαν ώπος μπήκαν δεν μπορούν να κάνουν πολλά αλλά αυτοί που μπήκαν με βαριά μόρια και πίσω κρύβουν Βαριά χαρτιά κάτι σαν την παροιμία σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει
Το λεω λοιπον ετσι για καποιους που ΔΕΝ εχουν καταλαβει οτι περασαν στης Ενοπλες Δυναμεις και οτι θα πρεπει να πρεπει να προσαρμοστουν με της ΑΞΙΕΣ ενος ενστολου.
Καποιος χλεβασε αυτο που ελεγες για το στροσιμο των κρεβατιων γι αυτο τα εχω παρει στο κρανιο φιλε μου
Εσυ το ειπες μια χαρα και ο αλλος ειναι στο κοσμο του...
Τωρα οσο για το ποιος ειμαι ! Επετρεψε μου να μην σου πω.
Αλλα να ξερεις οτι οσο θα ειστε μεσα Ειστε εκπεδευωμενοι και θα πρεπει να υπακουτε ακομα και σ εναν απλο οργανικο παλιο φανταρο γιατι του εχουν δωσει και σε αυτων μια ευθινη για εσας.
Να ξερεις παντος οτι ΟΛΑ τα βυσματα... Μπορουν να βγουν και απο την μπρηζα...
Οι εκπαιδευόμενοι υπακούνε Μόνο στους εκπαιδευτές και τα στελέχοι του λόχου εκπαιδευομένων αυτοι που υπακούνε Σε εναν απλο οργανικό ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ είναι γιοτάδες σαν κατι σειρες μου που τους ψαρώνανε οι ΣΤΡ του λΔ στην ΣΕΑΠ τον πρώτο Καιρό
ΥΓ το είμαι πάλιος ΟΒΑ η ΟΒΑ ΥΠΝΔΕΑΣ η ΣΤΡ στην Μονάδα δεν υφίστατε όταν μιλάς για στελέχοι ο μόνος που δεν είναι στέλεχος και μπορεί να κάνει κάτι σε ΕΠΟΠ ΣΤΡ είναι από ΟΒΑ ΔΝΕΑ και πάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Ιουν 23, 2021 12:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- MAYROS.ODERPAS
Οντωςre pate kala re έγραψε:LUNARET έγραψε:Για Τρίπολη 124 αεροπορια ξέρουμε εκει αν ειναι καλα; Ειναι πιο ήπια τα πράγματα εκει;
Να ευχεσαι μην πας χειμώνα την γαμησες υγρασία και ψολοκρυο στο φουλ δεν χρειάζονται τα στελεχοι εκει για να σας καψονάρουν το κάνει καιρος

- re pate kala re
- Ταξίαρχος
MAYROS.ODERPAS έγραψε:Οντωςre pate kala re έγραψε:LUNARET έγραψε:Για Τρίπολη 124 αεροπορια ξέρουμε εκει αν ειναι καλα; Ειναι πιο ήπια τα πράγματα εκει;
Να ευχεσαι μην πας χειμώνα την γαμησες υγρασία και ψολοκρυο στο φουλ δεν χρειάζονται τα στελεχοι εκει για να σας καψονάρουν το κάνει καιροςΑλλα και η Αυλωνα δεν παει πισω.
Καμία απολύτως σχέση το ένα μέρος με το άλλο έχω ζήσει και στα ΔΥΟ
Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς στο περίπου τουλάχιστον αν καλύφθηκαν οι θέσεις για το LEO1; Πέρασαν όλοι τις εξετάσεις; Αναμένεται να καλέσουν ίσως κι άλλους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες