Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
Επισκέπτης
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
υπάρχει περίπτωση λέτε να μπούνε και οι 2 πίνακες μαζί για εκπαίδευση;; Σε μεγαλύτερη σχολή ας πούμε; Και κάτι άλλο οι ενστάσεις πόσο καιρό κάνουν να βγούνε;
-
Leonidas6156
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 31
Εξαρτάται το πόσο βιάζονται να τελειώσουν με την προκήρυξη. Αυτό που ξέρω πάντως, είναι ότι έχουν στείλει mail για παραγγελία στολών στους διοριστέους για επικείμενη εκπαίδευση μέσα στο 2025. Τώρα αν περιμένουν και τους 56, δε το ξέρω.
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα φίλε φαίνεται ξέρεις πολλά γνωρίζεις..ρε φίλε δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει οπως ήταν 32 είναι κρίμα να μείνουμε έξω εμεις του 95Leonidas6156 έγραψε: Τρί Σεπ 23, 2025 6:25 pm Εξαρτάται το πόσο βιάζονται να τελειώσουν με την προκήρυξη. Αυτό που ξέρω πάντως, είναι ότι έχουν στείλει mail για παραγγελία στολών στους διοριστέους για επικείμενη εκπαίδευση μέσα στο 2025. Τώρα αν περιμένουν και τους 56, δε το ξέρω.
-
Επισκέπτης
Όποιος ξέρει ας μας απαντήσει υπεύθυνα γιατί ουσιαστικά αν δεν βγεί φέτος το 97 δεν μπορεί και σίγουρα αν δεν αλλάξει πετάει εκτός 94-95-96...Leonidas6156 έγραψε: Τρί Σεπ 23, 2025 6:25 pm Εξαρτάται το πόσο βιάζονται να τελειώσουν με την προκήρυξη. Αυτό που ξέρω πάντως, είναι ότι έχουν στείλει mail για παραγγελία στολών στους διοριστέους για επικείμενη εκπαίδευση μέσα στο 2025. Τώρα αν περιμένουν και τους 56, δε το ξέρω.
-
Laimourios
Κατατεθηκε νομοσχεδιο για να βγει εκτος ΑΣΕΠ η προκηρυξη και το οριο ηλικιας θα πεσει στα 28.
Πολυ περιεργο που ριχνει το οριο στα 28 ενω στη Δημοτικη και τη Δικαστικη πηγε 35 η ηλικια!
Πολυ περιεργο που ριχνει το οριο στα 28 ενω στη Δημοτικη και τη Δικαστικη πηγε 35 η ηλικια!
-
Επισκέπτης
Αυτο ρε φιλε λαιμουριε δεν μπορούμε να στείλουμε καποια επιστολή καπου να απευθυνθούμε να ανέβει πάλι στα 32??
-
MARIOS24
Διαβάσατε σ χτεσινή ανακοίνωση που λέει θα γίνει πλήρωση θέσεων χωρίς νέα προκήρυξη από πίνακα επιλαχόντων προηγούμενο διαγωνισμό πρώτα θα πάρει αυτούς από 6κ Κ 9κ δε βγάζει τώρα προκήρυξη
-
Επισκέπτης
Ποια 6κ ρε φίλε έκλεισε η 6κ και στην 9κ πιστεύεις ότι εχουν μείνει 355 άτομα που λενε οτι θέλουν να πάρουν συν τους 417 που λεει το 27 να τους βρει που??
-
MARIOS24
Σώπα ρε φίλε σοβαρά;για ενημερωσου καλύτερα που έκλεισε ότι θέλετε λέτε εδώ μεσα
-
MARIOS24
Όσοι έχουν μείνει Κ έχουν περάσει τις δοκιμασίες αυτούς θα πάρει πρώτα το λέει χωρίς προκήρυξη από πίνακες επιλαχόντων διαβάστε πρώτα Κ μετά ότι μείνει μπορεί να βγάλει προκήρυξη αλλά πρώτα θα πάρει αυτούς τι μας κάλεσαν τότε για πλάκα
-
Επισκέπτης
Μόνο αν υπάρξει κενή θέση μέχρι τον Ιούνιο του 26 που θα κλείσει η προκήρυξη με τις έγκυες που θα δώσουν ΠΚΕ
-
Kostass11
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 24
Σωστός Μάριε. Έχει ακόμα άτομα που περάσαμε τίς δοκιμασίες, δεν κάλεσαν περίπου 1400 άτομα επιλαχόντες φέτος χωρίς να υπάρχει λόγος, άσχετα που πήγαν λίγοι και πέρασαν λίγα άτομα. Θα αναπληρώσουν από εμάς και μετά θα βγει νέα προκήρυξη. Ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα χωρίς να ξέρει και χωρίς να είναι στις λίστες και στα άτομα αυτά. Όσοι προλάβατε το όριο ηλικίας είστε τυχεροί τώρα που θα πέσει στα 28 γιατί νέα προκήρυξη θα βγει από το 2027 έως 2030 και χωρίς ΑΣΕΠ για να μπορούν να πάρουν πολλά άτομα σε λίγο χρόνο, όπως γίνεται με ειδικούς φρουρούς.
-
MARIOS24
Καλά νταξει ότι πεις.διαβασε την χτεσινή ανακοίνωση Κ την ανακοίνωση του Ιούνιου που έλεγε θα πάρει 352 άτομα έως τον Ιούνιο του 2026 από την δεξαμενή επιλαχόντων του ΑΣΕΠ από προηγούμενους διαγωνισμούς άμα θέλετε διαβάστε τα
-
MARIOS24
Όπως τα λες Κώστα είναι ένα λάθος κάνεις μόνο η ανακοίνωση λέει προκήρυξη από το 2028 έως 2030.κ εδώ λένε ότι θέλουν σεβαστό θέλουν προκήρυξη να μπουν αλλά προηγουμαστε έχουμε περάσει τα πάντα Κ δε πάει πολύ καιρος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 3 επισκέπτες