Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από Kws »

Γνωρίζει κανείς το ποσοστό επιτυχίας στα ψυχοτεχνικα σωμάτων ασφαλείας τα τελευταία χρόνια; Δεν πιστεύω να κόβουν τίποτα το 50% και άνω γιατί έτσι τους ήρθε
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Kws έγραψε: Τρί Σεπ 03, 2024 3:24 pm Γνωρίζει κανείς το ποσοστό επιτυχίας στα ψυχοτεχνικα σωμάτων ασφαλείας τα τελευταία χρόνια; Δεν πιστεύω να κόβουν τίποτα το 50% και άνω γιατί έτσι τους ήρθε
Οχι ούτε καν. Πολύ λιγότερο...
Ssss

Δημοσίευση από Ssss »

Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την δημοσίευση που έγινε 5/8 από Ασεπ. Οι 50 θέσεις εκείνες αφορούν άτομα της 6κ2018 που τους είχαν καλέσει πριν δύο χρόνια και όσοι τα πέρασαν όλα ήρθε η σειρά τους τώρα η και για εμάς που δώσαμε αθλήματα κ ψυχοτεχνικα τώρα το 2024; Εν ολίγοις εμάς που δώσαμε τώρα και δεν βγήκαν αποτελέσματα στα ψυχοτεχνικα ακόμα . Μήπως όταν βγουν τα αποτελέσματα θα μας καλέσουν μετά από δύο χρόνια?
Επισκέπτης

Ssss έγραψε: Τετ Σεπ 04, 2024 3:31 pm Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την δημοσίευση που έγινε 5/8 από Ασεπ. Οι 50 θέσεις εκείνες αφορούν άτομα της 6κ2018 που τους είχαν καλέσει πριν δύο χρόνια και όσοι τα πέρασαν όλα ήρθε η σειρά τους τώρα η και για εμάς που δώσαμε αθλήματα κ ψυχοτεχνικα τώρα το 2024; Εν ολίγοις εμάς που δώσαμε τώρα και δεν βγήκαν αποτελέσματα στα ψυχοτεχνικα ακόμα. Μήπως όταν βγουν τα αποτελέσματα θα μας καλέσουν μετά από δύο χρόνια;
Οι 50 θεσεις αφορούν τους πάντες. Και εσάς που δώσατε τωρα και αναμένετε και αυτούς που έδωσαν πριν 3 χρόνια...
Ssss

Δημοσίευση από Ssss »

Άρα είναι μόνο και μόνο αυτές οι θέσεις. Παράδειγμα εάν κάποιος δεν είχε βάλει κάποια θέση από αυτές που ζητάνε τώρα δεν έχει ελπίδες. Με λίγα λόγια όποιος μπει τώρα σε αυτές τις θέσεις και τέλος. Σωστα
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Δηλαδή πόσα άτομα περιμένουν από το 21; Παράξενο δεν μπορεί να καλούν 900+ άτομα έχοντας και από το 21 πόσα. Κατι δεν κολλάει
Επισκέπτης

Νομίζω κάνετε λάθος οι επιλαχώντες είναι μόνο αυτοι οι τελευταίοι που πηγαν τώρα για αθλήματα. Δεν υπηρχε λόγος να τους καλέσουν αν είχαν ετοιμους περασμένους απο πιο παλία.
Επισκέπτης

Επισης απο προηγουμενους επιλαχώντεςπηραν 36 ατομα πριν λιγο καιρο. Λογικά εκλείσε αυτος ο κύκλος εκείνων των επιλαχωντων.
Επισκέπτης

Αν υπαρχει εδω μεσα επιλαχων απο το 21 περασμενος στα αθληματα κ στα ψυχοτεχνικα αν ειναι ευκολο να μας πει πως εινσι συγουρος οτι έχει περασει τα ψυχοτεχνικα αν εχουν βγει καπου αποτελέματα δηλαδή. Δευτερον αν μπορει να μας πει τα μόρια του κ στους δυο πινακες κ με εμπειρεία κ χωρις. Για να βγάλουμε μια ακρη.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 04, 2024 5:06 pm Αν υπαρχει εδω μεσα επιλαχων απο το 21 περασμενος στα αθληματα κ στα ψυχοτεχνικα αν ειναι ευκολο να μας πει πως εινσι συγουρος οτι έχει περασει τα ψυχοτεχνικα αν εχουν βγει καπου αποτελέματα δηλαδή. Δευτερον αν μπορει να μας πει τα μόρια του κ στους δυο πινακες κ με εμπειρεία κ χωρις. Για να βγάλουμε μια ακρη.
Εγω ειμαι περασμένο από το 21 και ειμαι στους 36 που κλήθηκαν 7/6/2024. Εχω γνωστούς από την περιοχή μου που υπερβαίνουν τα 6 ατομα και ειναι από το 21 περασμένοι. Τα μόρια του κυμαίνονται από 780 μπρια μέχρι 920... Κάποιοι από αυτούς έχουν δηλωμένα τα πάντα...
Επισκέπτης

Να σημειώσω ότι από τους 6+ που λέω ένας έχει πάει σε άλλη προκηρυξη και ένας ακόμα δεν θα αποδεχτεί εφόσον κληθεί...
Επισκέπτης

Στους επιλαχόντες που κάλεσαν τώρα για αθλήματα και ψυχοτεχνικά τα μόρια κειμένωνται από 1.000 και φτάνουν μέχρι 700 άρα πρώτον για ποιο λόγο κάλεσαν άτομα με παραπάνω μόρια θεωρητικά και δεύτερον για ποιο λόγο κάλεσαν 900+ άτομα αφού υπήρχαν ήδη άτομα και τις θέσεις δεν υπάρχει λογική
Επισκέπτης

Δεν έχουν ξεκαθαρίσει τίποτα αν είναι και οι παλιοί επιλαχόντες ή μόνο οι καινούργιοι το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 04, 2024 5:39 pm Στους επιλαχόντες που κάλεσαν τώρα για αθλήματα και ψυχοτεχνικά τα μόρια κειμένωνται από 1.000 και φτάνουν μέχρι 700 άρα πρώτον για ποιο λόγο κάλεσαν άτομα με παραπάνω μόρια θεωρητικά και δεύτερον για ποιο λόγο κάλεσαν 900+ άτομα αφού υπήρχαν ήδη άτομα και τις θέσεις δεν υπάρχει λογική
Παράδειγμα. Αυτός με τα 780 μορια μπορεί να είναι 5ος επιλαχων σε περιοχή με εντοπιοτητα και αυτος με τα 1000 μορια σε περιοχή με αυξημένη ζήτηση και λίγες θεσεις. Εγω για παράδειγμα σιχα κατω απο 950 μόρια που διορίστηκα με τους 36...
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Εγώ παιδιά πιστεύω παίζουν όπως θέλουν μπάλα με τα ψυχοτεχνικα (τεστ). Πρέπει να είναι ένα κριτήριο δυνατό γι αυτούς κλίμακα βαθμολογίας. Δεν μπορεί να είναι τόση επιλαχόντες πίσω με πολύ παραπάνω μόρια και να μην διορίστηκαν και καλούν εμάς. Πρεπει να πέφτει πολύ κόψιμο
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες