Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Panagiotisvrg

Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

Αρα αν πάμε βάση τις προηγούμενες χρονιές, τώρα που εκδόθηκε το ΦΕΚ σε ποσο καιρό να αναμένουμε την έκδοση της προκήρυξης και την υποβολή αιτήσεων;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

dokplir έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:51 pm Παιδιά υπάρχει περίπτωση φέτος να βγάλουν για Ερευνας Πληροφορικής στον στρατο ξηρας; Στις προηγούμενες δεν ειχε.
έχουν βγει οι ειδικότητες για στρατό ξηράς
Επισκέπτης

Panagiotisvrg έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 2:35 pm Αρα αν πάμε βάση τις προηγούμενες χρονιές, τώρα που εκδόθηκε το ΦΕΚ σε ποσο καιρό να αναμένουμε την έκδοση της προκήρυξης και την υποβολή αιτήσεων;
Φέτος κυλισαν διαφορετικά τα πράγματα αν δεν κάνω λάθος
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Eirini_k »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 2:36 pm
dokplir έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:51 pm Παιδιά υπάρχει περίπτωση φέτος να βγάλουν για Ερευνας Πληροφορικής στον στρατο ξηρας; Στις προηγούμενες δεν ειχε.
Έχει βγει μόνο ο αριθμός των θέσεων όχι οι ειδικότητες
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από niasimas »

Το επόμενο είναι οι ειδικότητες, για κάθε σώμα, εφ'όσον βγήκαν οι θέσεις. Μετά θα ανοίξουν και οι αιτήσεις. Το πότε ακριβώς, αν ακολουθήσουν γρήγορα τα επόμενα βήματα, μπορεί και μέσα στον Αύγουστο.
Επισκέπτης

Eirini_k έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 3:09 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 2:36 pm

Έχει βγει μόνο ο αριθμός των θέσεων όχι οι ειδικότητες
Σε προηγούμενο φεκ έχουν βγεί και οι ειδικότητες. Μην τα ξαναλέμε
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από niasimas »

Μόνο για ΣΞ έχουν βγει, από τον Δεκέμβρη του 22. Τα άλλα σώματα δεν έχουν βγάλει ειδικότητες.
Επισκέπτης

Ναι για σξ μιλάω. Το γράφω κ πιο πάνω. Και για ΠΑ βγήκε μια τροποποιητική
Nili

Δημοσίευση από Nili »

Αυτά που είχαν βγει και στα δύο σώματα ήταν οι γραμματικές γνώσεις. Δηλαδη σου έδινε πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες που υπάρχουν και ποια πτυχία απαιτούνται στην κάθε μία. Για το ποιες όμως θα ζητηθούν θα φανούν μόνο μέσα στην προκήρυξη που αναμένεται. Εκει θα δούμε ποιες ειδικότητες ζητά φέτος και πόσα άτομα. Μην μπερδευετε τις γραμματικές γνώσεις με την προκήρυξη.
Θα δούμε τι θα ζητηθεί μεσω της προκήρυξης.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Eleonora »

Nili έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 6:10 pm Αυτά που είχαν βγει και στα δύο σώματα ήταν οι γραμματικές γνώσεις. Δηλαδη σου έδινε πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες που υπάρχουν και ποια πτυχία απαιτούνται στην κάθε μία. Για το ποιες όμως θα ζητηθούν θα φανούν μόνο μέσα στην προκήρυξη που αναμένεται. Εκει θα δούμε ποιες ειδικότητες ζητά φέτος και πόσα άτομα. Μην μπερδευετε τις γραμματικές γνώσεις με την προκήρυξη.
Θα δούμε τι θα ζητηθεί μεσω της προκήρυξης.
Ακριβώς έτσι είναι, επομένως μέχρι να βγει η προκήρυξη,
δεν γνωρίζουμε ούτε ποιές θα είναι οι ειδικότητες που θα ζητηθούν, ούτε τον αριθμό των θέσεων, ανά ειδικότητα.
Υπομονή. Στην τροποποιητική της αεροπορίας, προσέθεσαν το πτυχίο ΙΕΚ, που δεν το είχαν σε ειδικότητες της προηγούμενης προκήρυξης, όπως και αντί της πιστοποίησης του ΕΟΠΕΠΠ, γίνεται πλέον δεκτή και η Βεβαίωση Επιστημονικής Κατάρτισης, η λεγόμενη ΒΕΚ.
Styga
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Επαγγελματικής κατάρτισης.
George98
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Εποπ

Δημοσίευση από George98 »

Καλησπέρα σας τον Αύγουστο περνάω από 424 για εξέταση έχω κάνει αίτηση για αναβολή λόγο υγείας έχω πάρει ήδη ένα 6μηνο (δεν έχω κάτι οικονομικά οι ήταν οι λόγοι!) Εάν τον Αύγουστο με εξετάσουν κανονικά και βγω Ι1-Ι2 μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ;
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Ναι θα μπορείς.
Eirini_k
Posts in topic: 71

Re: Εποπ

Δημοσίευση από Eirini_k »

George98 έγραψε: Παρ Ιούλ 21, 2023 11:00 am Καλησπέρα σας τον Αύγουστο περνάω από 424 για εξέταση έχω κάνει αίτηση για αναβολή λόγο υγείας έχω πάρει ήδη ένα 6μηνο (δεν έχω κάτι οικονομικά οι ήταν οι λόγοι!) Εάν τον Αύγουστο με εξετάσουν κανονικά και βγω Ι1-Ι2 μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ;
στρατο ξηρας εχει ειδικοτητες ι1-ι2 και αεροπορια αλλα δεν ξερω ποιες είναι
ναυτικό δεν ξερω να σου πω
Nikos23

Δημοσίευση από Nikos23 »

Καλησπέρα μια ερώτηση, Αν κάποιος έχει τελειώσει την θητεία του σαν δόκιμος (ΠΖ) 17μηνος με ειδικότητα όλμους, χρειάζεται κάποιο δικαιολογητικό να καταθέσει για να πάρει τα μόρια προϋπηρεσίας; Ή γίνετε αυτόματα αναγράφοντας μόνο ότι υπηρέτησες με την ειδικότητα ολμιστη?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες