Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pavlos1990
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Pavlos1990 »

Η εξέταση ΕΣΤΩ της ακτινογραφίας θώρακος έπρεπε να πάρει παράταση και να ισχύσει περισσότερο καιρό από τρίμηνο. Πήρα τηλέφωνο το ιδιωτικό ιατρείο που είχα πάει αρχές Μαρτίου για να ξανακλείσω ραντεβού για ακτινογραφία και μου λέει δεν είναι παιχνίδι να σε σκανάρω με ακτινοβολία κάθε τρεις μηνες. Θα πάθεις τίποτα. Και με βάζει να υπογράψω υπεύθυνη δήλωση ότι το ζητάω εγώ και ότι δεν με βαζει εκείνος.
Anima95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Anima95 »

Crocop92 έγραψε:Εξαρτάται πόσους θα καλέσει ρε φιλε... Αλλά και πάλι δεν νομίζω είμαι 600 σειρα γενικής τριτεκνος... νόμιζα ότι θα πάρει έξτρα κόσμο συν του ότι είναι μέχρι τη σειρά μου πάνω από 60 % γυναίκες... Αλλά δυστυχώς έφαγα φόλα δε πειράζει

Θα κοπούν αρκετά άτομα, μην πάτε με αυτή τη νοοτροπια

Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Crocop92 »

Καλά τα λες Αλλά πόσοι να κοπούν ρε φίλε Αφού σου λέει δεν θα πάρουν άλλους... πιστεύω δεν θα ξανακαλεσει ας είμαστε ρεαλιστες
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Takis7 »

Ρε φίλε και γω που είμαι λίγο πάνω από τους 195 στη γενική κατηργορια μάλλον δεν θα πάω... τι ελπίδες να έχω Ποσοι θα κοπούν; τσάμπα ταλαιπωρία δεν ξέρω... αλήθεια είμαι 50-50
Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Gakhs2580 »

Τρικτεκνοι πολυτεκνοι είναι αδικημένοι θα πάρει λίγους και οι περισσότεροι θα είναι από γενική κατηγορία σύμφωνα με τα μόρια που έχουν
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Second »

Takis7 έγραψε: Ρε φίλε και γω που είμαι λίγο πάνω από τους 195 στη γενική κατηργορια μάλλον δεν θα πάω... τι ελπίδες να έχω Ποσοι θα κοπούν; τσάμπα ταλαιπωρία δεν ξέρω... αλήθεια είμαι 50-50
Τι να μην πάτε τι λέτε; Μια χαρά θέση έχεις μεγάλο ποσοστό είναι γυναίκες χωρίς να θέλω να θίξω αλλά σημαιοφόροι πέρασαν τρεις. Πόσες πιστεύεις στις 40 θα είναι γυναίκες; Μην τα παρατάτε εδώ θα έρθουν άτομα που είναι 600 και 700 και καλά θα κάνουν.
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Crocop92 »

Ρε second πως θα έρθουν άτομα από 600 και 700 χωρίς να τους έχουν καλέσει; τι λες
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

Crocop92 έγραψε: Ρε second πως θα έρθουν άτομα από 600 και 700 χωρίς να τους έχουν καλέσει; τι λες
Φίλε εννοώ γενικά σε αυτούς που κάλεσε μέσα στα 800 και άτομα όχι για γενική συγκεκριμένα. Με συγχωρείς για την υπερβολή στο λόγο μου αλλά ο φίλος πάνω αν είναι 190 σειρά από τα άτομα που κάλεσε καλά θα κάνει να πάει
johny junky
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από johny junky »

Takis7 έγραψε:Ρε φίλε και γω που είμαι λίγο πάνω από τους 195 στη γενική κατηργορια μάλλον δεν θα πάω... Τι ελπίδες να έχω Ποσοι θα κοπούν; Τσάμπα ταλαιπωρία δεν ξέρω... Αλήθεια είμαι 50-50
Τάκαρε πήγαινε φίλε, καλύτερα επιλαχών παρά καθόλου. Δες αν μετά υψομέτρηση αν από 195 πας 110-120 και αποφασίζεις μετά. Το πρώτο ταξίδι κάνε το.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδιά μη το βάζετε κάτω κανείς δε ξέρει τι σχέδιο θα έχει ο Θεός για τον καθένα μας, να σφίξετε δόντια και πορτοφόλι και να κατεβείτε καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες γιατί αυτό το αν θα σας στοιχειώνει για καιρό.
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Takis7 »

Παιδιά θα σας πω τη αλήθεια... περιμένω από τον Νοέμβριο, μέσα στο άγχος.. έχω πτυχίο ΑΕΙ, προφισενσι, ταχυπλοο, υπολογιστές!!! ολα τ αγωνίσματα τ βγάζω και με τ 1000αρι στο 3:42 πείτε μου ποσό αισιόδοξος να είμαι όταν είμαι λιγο πάνω από τους 190; περιμένω αυτή τ στιγμή χρονια... έκανα το λαθος κι πέρασα σε ένα πανεπιστήμιο καλό, αλλά δεν μ αρέσει, μετά το στρατό (λαθος που πήγα ναυτικό και δεν μπορούσα να πάω τότε ειδικεσ Δυνάμεις) κατάλαβα ότι έχω κλίση προς τ σώματα ασφαλείας , όχι σαν κάποιες και κάποιους που κοιτάνε τ μονιμότητα!!! επειδη είμαι από μακριά το σκέφτομαι αλήθεια σας λέω
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

Takis7 έγραψε: Παιδιά θα σας πω τη αλήθεια... περιμένω από τον Νοέμβριο, μέσα στο άγχος.. έχω πτυχίο ΑΕΙ, προφισενσι, ταχυπλοο, υπολογιστές!!! ολα τ αγωνίσματα τ βγάζω και με τ 1000αρι στο 3:42 πείτε μου ποσό αισιόδοξος να είμαι όταν είμαι λιγο πάνω από τους 190; περιμένω αυτή τ στιγμή χρονια... έκανα το λαθος κι πέρασα σε ένα πανεπιστήμιο καλό, αλλά δεν μ αρέσει, μετά το στρατό (λαθος που πήγα ναυτικό και δεν μπορούσα να πάω τότε ειδικεσ Δυνάμεις) κατάλαβα ότι έχω κλίση προς τ σώματα ασφαλείας , όχι σαν κάποιες και κάποιους που κοιτάνε τ μονιμότητα!!! επειδη είμαι από μακριά το σκέφτομαι αλήθεια σας λέω
Αφού το θες και είναι σημαντικό για εσένα να πας μην το βάζεις κάτω. Έχει δίκιο ο λελε καλύτερα να δοκιμάσεις παρά να μετανιώνεις μετά
ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

Φίλε τι είναι αυτά ; Τι δυναμη είναι αυτη; στη ζωή μας δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Μόνος σου τα είπες έχεις πολλα προσοντα, έχεις έφεση και τώρα τα παρατας ; Γιατί; Για να επαναπαυεις την ψυχή σου ότι δεν είχα έτσι και αλλιώς ελπίδες; Μέχρι εκεί φτάνει το πεισμα σου ; Φίλε! Πίστεψε! Και αν στο τέλος δεν βγει τίποτα θα γυρνάς στον καθρέφτη θα σε κοιτάς και θα λες εγώ προσπαθησα! Και έχει ο θεος και να μην τα καταφέρουμε ποιος εγγυάται ότι δεν θα παρουν κάποτε Επιλαχοντες...
ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

310LELE έγραψε:Παιδιά μη το βάζετε κάτω κανείς δε ξέρει τι σχέδιο θα έχει ο Θεός για τον καθένα μας, να σφίξετε δόντια και πορτοφόλι και να κατεβείτε καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες γιατί αυτό το αν θα σας στοιχειώνει για καιρό.
Α ρε φίλε ποσο σε παω

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Bodyguard »

Ρε φίλε και γω που είμαι λίγο πάνω από τους 195 στη γενική κατηργορια μάλλον δεν θα πάω... τι ελπίδες να έχω Ποσοι θα κοπούν; τσάμπα ταλαιπωρία δεν ξέρω... αλήθεια είμαι 50-50 [/QUOTE

Φίλε μου μην χάνεις τις ελπίδες σου δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Πήγαινε γιατί μετά μπορει να το μετανιώσεις αν δεν πας. Η προσπαθεια μετράει. Και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Μην το βάζεις κάτω. 🙂

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες