Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Σημερα ηταν στη Δραμα ο υφυπουργος πολιτικης προστασιας διοτι αυριο εχουμε παραδοση φυλακων!!! Το μονο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι το κομματι της εντοπιοτητας! Οι δραμινοι της αυτοδιοικησης το εκλεισαν αυτο σημερα!!! Για το θεμα της ηλικιας και για οτιδηποτε αλλο δε γνωριζουμε!!! Εγω αν και δε με συμφερει, πιστευω οτι θα ειναι περιπου ιδια με την προκυρηξη των ΕΦ και θα εχει οριο 28, αρα δε θα με πιανει!!! Δεν γνωριζει κανενας τιποτα παραπανω ακομα!!! Για το χρονο της προκυρηξης συμφωνω batman μαζι σου, και εγω πιστευω εκει κοντα θα γινει!!!
- Fragomaster
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
trele και εγω απο Δραμα ειμαι, εντοπιοτητα θα ισχυει και για δημο προσοτσανης?
Εντοπιοτητα ισχυει για ολο το νομο!!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Οι υπόλοιποι που ειμαστε απο αλλο νομο λετε να μην έχουμε δικαίωμα συμμετοχής?;
Δε γνωριζω αν θα εχετε δικαιωμα συμμετοχης ή αν απλως θα μοριοδοτουνται με καλα μορια οι δραμινοι! Απο εκει και περα μιλαμε για πανω απο 1000 θεσεις σε ολη την Ελλαδα! Δεν ειναι μονο της Δραμας! Αλλα αυτο που εχω καταλαβει οτι προσπαθουν να βαλουν μονο Δραμινους! Και το βρισκω και σωστο!!!
αμα είναι έτσι σε κάθε περιοχή να βάζουν μόνο ντόπιους!!Trelos έγραψε:Δε γνωριζω αν θα εχετε δικαιωμα συμμετοχης ή αν απλως θα μοριοδοτουνται με καλα μορια οι δραμινοι! Απο εκει και περα μιλαμε για πανω απο 1000 θεσεις σε ολη την Ελλαδα! Δεν ειναι μονο της Δραμας! Αλλα αυτο που εχω καταλαβει οτι προσπαθουν να βαλουν μονο Δραμινους! Και το βρισκω και σωστο!!!
Στο θεμα των φυλακων εννοειται!!! Ερχεται το κρατος και ανοιγει μια φυλακη, σου φερνει εγκληματιες στον τοπο σου, και δε θα ευνοηθει ο κοσμος που μενει εκει; Φυλακη ανοιγει οχι πανεπιστημιο!!! Δε μιλαμε πυτε για αστυνομια ουτε για πυροσβεστικη ουτε για στρατο!!! Μιλαμε για φυλακες και ειναι κατι πολυ ιδιαιτερο!!!
- Batman1122
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Όταν λένε όριο ηλικίας 28 δηλ απο 92 και μετά η 93?; Και κάτι άλλο έχω δώσει εδώ και ένα μήνα για μηχανή απεριόριστο και δεν μου έχει έρθει ακόμα το δίπλωμα όταν ξεκινήσουν οι αιτήσεις άμα πάρω υπηρεσιακό σημείωμα από το υπουργείο θα πιάνει γνωρίζεκάποιος?;
Αν είναι όπως τους Ε. φ από 1992 Κ μετά
- Batman1122
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Crocop Φίλε όριακα με πιάνει!! Αντε ν δούμε τι θα δούμε!! Για το δηπλωμα που ανέφερα γνωρίζεις?;
Και εγώ το 92 είμαι τελευταία μου χρονιά... μην αγχώνεσαι θα σου έρθει το δίπλωμα αλλά το υπηρεσιακό νομίζω πως μετράει μέχρι να ληξει η προθεσμία των αιτήσεων... μετα πρέπει να καταθέσεις το καρτελάκι
Προλαβαινετε... η προκηρυξη θα βγει σιγουρα μεσα στο 2020 οποτε θα μπορειτε να κανετε χαρτια οι 92αρηδες!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Αυτό που δημοσιεύματα λένε για 32 και μερικοί επιμένετε στο 28 είναι αδιανοητο. Υπομονη ρε μαγκες αν δεν έχετε κατι να γραψετε μη γραφετε μπερδευετε κ τους αλλους
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
Ποια δημοσιεύματα λένε για 32 ; Κανείς δεν ξέρει τίποτα για ηλικία.. το λένε γιατί έχουν πει προ πολλού θα είναι σαν των εφ τα κριτήρια και γι'αυτό οι περισσότεροι γράφουν για 28, ας περιμένουμε να δούμε μην προδικαζετε κατι
Μακαρι αδερφια να ειναι οριο 32! Αλλιως δε συμμετεχω ουτε εγω! Εγω ειπα οτι πιστευω πως θα ειναι 28, γιατι ετσι οπως τους κοβω αυτους, σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν με ορια ηλικιας! Θα παρουν οπως ηταν την προκυρηξη των ΕΦ και τελος! Ξαναλεω μακαρι να ειναι τα 32, οχι μονο γιατι με συμφερει αλλα οπως και να το κανουμε, σε μια καινουρια φυλακη, το να βαλεις μεσα 200 ατομα με μεσω οτο ηλικιας τα 24 ειναι καπως!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης