Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Να μην πιστεύεις άλλη φορά . Ο δρόμος της επιτυχίας είναι μοναχικός και χωράει αδικίες , πόσο μάλλον όταν κλείνεις τα μάτια σου στο αδίκιμα. Να πρόσεχες. Αλλά επειδή ο Θεός είναι μεγάλος εύχομαι να σε δικαιώσει σύντομα και εσένα και όσους θεωρούν ότι αδικήθηκαν !
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 123
Μακάρι ρε μεγάλε τι να πω! Απλά είναι κριμα και για τα παιδιά που δεν έχουν μεγάλο περιθώριο!
Και για σενα ειναι κριμα που ησουνα στους ικανους... που ξερεις αν θα προλαβεις αλλη προκηρυξη; Μπορει να κανει χρονια να ξαναβγαλει παλι... ερχεται μνημονιο κλπ! Οταν σας ληστευουν θα μιλατε.. αχ και να ημουνα στη θεση σας στα πκε και να εβλεπα κατι.. θα με βλεπατε στα καναλια!
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Έχεις δίκιο φίλε ναι μπορεί να αργήσει περισσότερο από όσο νομίζουμε! Απλά εγώ ελπίζω έστω προεκλογικά μήπως κάνει κάτι
+1 ston kuriako κ ranger ειμαι σίγουρος ότι θα σε έβλεπα στο γυαλί να γουσταριζω φάση.. χαχαχα είσαι Θεός ρε φίλε... πρώτος
Ο. Π. Κ. Ε
Πας εκεινη την ωρα στην επιτροπη και τους λες.. συγγνωμη που παει ο κυριο με το ταττουαζ σε εμφανες σημειο; Γιατι περασε απο τα υγειονομικα ενω εχει ταττουαζ?; Εγω ειχα ρωτησει δικηγορο.. προσβαλλεις την επιτροπη στο δικαστηριο και τους μαμας τα πεταλα! Κριμα που φοβηθηκατε εγω ειχα σκεφτει και σχεδιασει πως θα δρασω σε περιπτωση που ειμαι επιλαχων και δω περιεργα πραγματα, αλλα δυστυχως δεν ημουν!
Εδω ο άλλος έβγαλαν φωτογραφία αυτοί που έφευγαν από την σχολή ομαδική φωτογραφία κ ο άλλος για να φτάσει το 1,70 ήθελε σκαμπό ολόκληρο πλάκα μας κάνετε; Για τσεκάρετε φωτογραφίες... νομίζω ο διασωστης πρέπει να έχει μια στα αρχεία του.. Χρήστο εσύ δεν την ειχες δει;
Ο. Π. Κ. Ε
Ρε φιλε ετυχε στη δουλεια μου να ερθει ομαδα διας να με ρωτησει αν ειδα κατι που εγινε εκει στη περιοχη... εγω ειμαι 1.72 και το παιδι που με ρωταγε ηταν απο τους καινουριους γτ τον ρωτησα, και ηταν εμφανως πιο κοντος απο μενα και φορουσε και το κρανος φαντασου! Τι να λεμε μιλαμε για αηδια!
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Έγιναν πολλά ρε παίδες απλά εμείς φταίμε που δεν κάναμε τίποτα! Και τώρα περιμένουμε σαν τους χαζούς να βγάλει άλλη και ΑΝ
Ότι ήταν να γίνει έγινε. όσοι μπήκαν μπήκαν είτε ετσι είτε αλλιώς... Καλά να είναι τα παιδιά εκεί π είναι κ γεροί πάντα.. Πάμε όλοι παρακάτω κ για εσάς π σας περνει ηλικιακά υπομονή κ πίστη.. κ όσοι μπορείτε προσπαθήστε να μαζέψετε ότι περισσότερο μπορείτε κ σηκώνει η τσέπη σας από μόρια..
Ο. Π. Κ. Ε
Τιποτα δε τελειωσε.. ακομα και τωρα αν ξερετε ονομα που πηδηξε θεσεις.. ψαχνεις τις λιστες και τη διαυγεια και πας δικαστικα!! Διοριζονται ολοι αυτοι που "πηδηχτηκαν" για να μπει αυτος!
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Εγώ πρώτη φορά το άκουσα αυτό δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο όποτε και δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα! Αν και νομίζω πως ότι έπρεπε να κάνουμε δεν το κάναμε και τώρα είναι αργά!
Ο Ποτσεπης που εχει παει δικαστικα επειδη τον κοψανε.. εχει θεσει και αυτο το θεμα.. οτι μπηκαν ατομα με τατουαζ ενω η προκηρυξη εγραφε οτι δεν επιτρεπεται! Κινηθηκε νομικα κατα των επιτροπων εκτος απο το δικο του θεμα. Εχει παει σε καλο δικηγορο θα τους ξεβρακωσει!
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Αυτός είναι μάγκας γιατί είχε τα @@ να το τρέξει το θέμα! Απλά αυτός το χάνει αλλου το παιχνιδι
Δεν ειναι θεμα αρχ@@ων... ειναι θεμα χρηματων να εχεις να δινεις στους δικηγορους! Δεν εχει να φοβηθει κατι.. δικιο εχει.. θα προσβαλει τα γραφομενα της προκηρυξης και αυτα που εν τελη εγιναν!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες