Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Να μην πιστεύεις άλλη φορά . Ο δρόμος της επιτυχίας είναι μοναχικός και χωράει αδικίες , πόσο μάλλον όταν κλείνεις τα μάτια σου στο αδίκιμα. Να πρόσεχες. Αλλά επειδή ο Θεός είναι μεγάλος εύχομαι να σε δικαιώσει σύντομα και εσένα και όσους θεωρούν ότι αδικήθηκαν !
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από GreekMarines11 »

Μακάρι ρε μεγάλε τι να πω! Απλά είναι κριμα και για τα παιδιά που δεν έχουν μεγάλο περιθώριο!
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 279

Δημοσίευση από Ranger94 »

Και για σενα ειναι κριμα που ησουνα στους ικανους... που ξερεις αν θα προλαβεις αλλη προκηρυξη; Μπορει να κανει χρονια να ξαναβγαλει παλι... ερχεται μνημονιο κλπ! Οταν σας ληστευουν θα μιλατε.. αχ και να ημουνα στη θεση σας στα πκε και να εβλεπα κατι.. θα με βλεπατε στα καναλια!

Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Έχεις δίκιο φίλε ναι μπορεί να αργήσει περισσότερο από όσο νομίζουμε! Απλά εγώ ελπίζω έστω προεκλογικά μήπως κάνει κάτι
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Xanthos »

+1 ston kuriako κ ranger ειμαι σίγουρος ότι θα σε έβλεπα στο γυαλί να γουσταριζω φάση.. χαχαχα είσαι Θεός ρε φίλε... πρώτος
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πας εκεινη την ωρα στην επιτροπη και τους λες.. συγγνωμη που παει ο κυριο με το ταττουαζ σε εμφανες σημειο; Γιατι περασε απο τα υγειονομικα ενω εχει ταττουαζ?; Εγω ειχα ρωτησει δικηγορο.. προσβαλλεις την επιτροπη στο δικαστηριο και τους μαμας τα πεταλα! Κριμα που φοβηθηκατε εγω ειχα σκεφτει και σχεδιασει πως θα δρασω σε περιπτωση που ειμαι επιλαχων και δω περιεργα πραγματα, αλλα δυστυχως δεν ημουν!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Εδω ο άλλος έβγαλαν φωτογραφία αυτοί που έφευγαν από την σχολή ομαδική φωτογραφία κ ο άλλος για να φτάσει το 1,70 ήθελε σκαμπό ολόκληρο πλάκα μας κάνετε; Για τσεκάρετε φωτογραφίες... νομίζω ο διασωστης πρέπει να έχει μια στα αρχεία του.. Χρήστο εσύ δεν την ειχες δει;
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ρε φιλε ετυχε στη δουλεια μου να ερθει ομαδα διας να με ρωτησει αν ειδα κατι που εγινε εκει στη περιοχη... εγω ειμαι 1.72 και το παιδι που με ρωταγε ηταν απο τους καινουριους γτ τον ρωτησα, και ηταν εμφανως πιο κοντος απο μενα και φορουσε και το κρανος φαντασου! Τι να λεμε μιλαμε για αηδια!
Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Έγιναν πολλά ρε παίδες απλά εμείς φταίμε που δεν κάναμε τίποτα! Και τώρα περιμένουμε σαν τους χαζούς να βγάλει άλλη και ΑΝ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ότι ήταν να γίνει έγινε. όσοι μπήκαν μπήκαν είτε ετσι είτε αλλιώς... Καλά να είναι τα παιδιά εκεί π είναι κ γεροί πάντα.. Πάμε όλοι παρακάτω κ για εσάς π σας περνει ηλικιακά υπομονή κ πίστη.. κ όσοι μπορείτε προσπαθήστε να μαζέψετε ότι περισσότερο μπορείτε κ σηκώνει η τσέπη σας από μόρια..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τιποτα δε τελειωσε.. ακομα και τωρα αν ξερετε ονομα που πηδηξε θεσεις.. ψαχνεις τις λιστες και τη διαυγεια και πας δικαστικα!! Διοριζονται ολοι αυτοι που "πηδηχτηκαν" για να μπει αυτος!

Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγώ πρώτη φορά το άκουσα αυτό δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο όποτε και δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα! Αν και νομίζω πως ότι έπρεπε να κάνουμε δεν το κάναμε και τώρα είναι αργά!
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ο Ποτσεπης που εχει παει δικαστικα επειδη τον κοψανε.. εχει θεσει και αυτο το θεμα.. οτι μπηκαν ατομα με τατουαζ ενω η προκηρυξη εγραφε οτι δεν επιτρεπεται! Κινηθηκε νομικα κατα των επιτροπων εκτος απο το δικο του θεμα. Εχει παει σε καλο δικηγορο θα τους ξεβρακωσει!

Άβαταρ μέλους
GreekMarines11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Αυτός είναι μάγκας γιατί είχε τα @@ να το τρέξει το θέμα! Απλά αυτός το χάνει αλλου το παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δεν ειναι θεμα αρχ@@ων... ειναι θεμα χρηματων να εχεις να δινεις στους δικηγορους! Δεν εχει να φοβηθει κατι.. δικιο εχει.. θα προσβαλει τα γραφομενα της προκηρυξης και αυτα που εν τελη εγιναν!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες