τι να πω κρίμα , δεν υπαρχεις !!!glock έγραψε:Οκ φίλε, Αν είναι να σε στεναχωρω δεν θα το γράψω ξανά. Θα περιμένεις να το δεις στην προκήρυξη... Κ απαραίτητο να μην είναι άλλα να δίνει 500 μόρια πάλι είναι δύσκολο να τους φτάσετε στα μόρια.
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
Καλό βράδυ
Μάγκες μην μαλώνετε και ας αλλάζουμε απόψεις εδώ ... όσο για νέες προκηρύξεις ειδικών φρουρών κάποιος που είν' στο σώμα έχει ακούσει τίποτα; Υπάρχει προδιάθεση να ξαναβγάλει 2020-2021;
Police7 τι να σας ξενερωσω ρε φιλε; Και γω Αθηναιος ειμαι και θελω να μπω αλλα ρεαλιστικα ειναι πολυ δυσκολο με τη μοριοδοτηση που θα βγει! Αυτοι με την εντοπιοτητα θα προηγουνται απο μας τους υπολοιπους ακομα και αν εχουν λιγοτερα μορια απο μας. Μακαρι απλα να μοριοδοτειται η εντοπιοτητα και να εχουμε ελπιδες!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Όποιος έχει εμπειρία κ ξέρει κάτι παραπάνω καλό είναι να εκφέρει άποψη για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων, και γενικά οποίος γνωρίζει η έχει διαβάσει κάτι, από εκει και πέρα ας βγει η προκήρυξη κ βλέπουμε, το να κάθεστε να μαλώνετε δεν έχει κανένα νόημα πραγματικά!
Παιδιά με τα μόρια τι παίζει; Που πιστεύεται θα είναι το ελάχιστο; Δηλαδή ο τελευταίος που θα μπει; Ποια πιστεύεται θα είναι η βάση; Τι μόρια έχετε εδώ; Εγώ ξεκίνησα δίπλωμα κατηγορίας Δ αλλά δεν προλαβαίνω γιατι έχει άπειρο κόσμο που βγάζει διπλώματα.
Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να βγάλουμε πιστοποιητικόsecurity;
ydneas έγραψε:Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να βγάλουμε πιστοποιητικόsecurity;
ασχετο
alex
Παιδιά που πιστεύεται θα είναι η βάση στους ΣΦ σύμφωνα πάντα με τους ΕΔ; Έχετε βγάλει διπλώματα κατηγορίας Γ η Δ; Τι μόρια έχετε;
Δε μπορουμε να κανουμε προβλεψη για τη βαση διοτι εδω υπαρχει εντοπιοτητα. Και δε ξερουμε αν θα ειναι κυριο προσον ή θα μοριοδοτειται απλα και ποσα μορια θα παιρνει αν μοριοδοτειται εν τελη! Επισης δε ξερουμε ακομα αν θα ειναι απαραιτητο το lower B2!
Επισεις δεν ξέρουμε τι μόρια θα περνει το κάθε τι.. χαχαχα στην ουσία δεν ξέρουμε τίποτα παιδιά.. Δεν νομίζω να έχει σχέση η μοριοδότηση από εφ.. Δεν ξέρουμε καν αν θα υπάρχει α κ β κατηγορία.. Μπορεί να υπάρξει μια κατηγορία μόνο
Ο. Π. Κ. Ε
Η εντοπιότητα απλά θα μοριοδοτεί τους εβριτες και θα πιάνει 200 μόρια. Δεν θα είναι απαραίτητο προσόν. Δικαίωμα υποβολής δικαιολογητικών θα έχουν από Δράμα και προς τον Έβρο. Όπως και το lower Β2 θα μοριοδοτεί 100 μόρια. Δεν θα είναι απαραίτητο. Θα είναι ακριβώς όπως τους ειδικούς φρουρούς!
Το ειπαν οτι θα ειναι στα προτυπα των Ειδικων φρουρων.Αρα η μοριοδοτηση θα ειναι ακριβως ιδια συν την εντοπιοτητα, και αντι του Γ κατηγοριας θα ζηταει Δ!
Το δ θα το ζητάει.. το γ όμως θα το μοριοδοτει; Γιατί κ στους εφ το γ κ το δ τα ίδια μόρια επερναν.. Εκτός αν τώρα το γ περνει πχ 100 κ το δ 200.. που Είναι κ το ποιο τίμιο κ φυσιολογικό.. Γιατί εγώ π έχω γ δεν γινεται να περνώ τα ίδια με εσένα π έχει δ.. Εσύ έδωσες 1200 ευρώ κ εγώ 600 πχ. δεν είναι σωστό
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες