Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Marios13!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Marios13! »

Αν θέλετε να ακούσετε ψέμματα ακούστε ψέμματα. 2100 η βάση. Εντάξει τώρα; Έλεος μερικοί από εδώ.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν παλεύεται πραγματικά μερικοί από εδώ έχετε πρόβλημα νοημοσύνης!!!
Ο. Π. Κ. Ε
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Xanthos έγραψε:Απλά αρκετοί από εδώ πάτε όπου σας πάει ο άνεμος. Κ κλείνω εδώ για σήμερα.

Ξάνθε, δε βάζω το κεφάλι μου στον κουβά ούτε έχω τα μάτια μου κλειστά ενώ είμαι στον γκρεμό.

Ούτε υποστηρίζω την άποψη αυτών για τα 2620 που λένε, ούτε καν τα ξερω τα παιδιά και ούτε που με νοιάζουν.

Εγώ βασίζομαι στην λογική. Όπως ο άλλος ο υπεραναλυτής έγραψε τους λόγους που η βάση θα παραμείνει χαμηλή, έτσι εγώ με την δική μου μικρή λογική αποτυπώνω το γιατί μπορεί η βάση να εκτοξευθεί. Την έχω γράψει πιο πίσω ας μην την ξανά πω.

Πιστεύω ότι η απουσία με λίγα λόγια της προκήρυξης όλων αυτών των ετών είναι και η ξεκάθαρη αιτία για να ανέβει η βάση στα 2500+

Τώρα το πόσοι θα κοπουν δε μπορώ να το ξέρω.

Με σεβασμό σε όλα τα παιδιά που διαβάζουν.

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Πολλοί οι λόγοι να είναι τέρμα ψιλά οι βάσεις αλλά κ παρά πολλοί να είναι χαμηλά.. Αυτό θα πω.. καληνύχτα από εμένα.. τα λέμε στους πίνακες παίδες!! όποιος είναι άξιος θα μπει απλά!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Μάγκες επειδή λέμε για μόρια εδώ μη τό γαματε και αυτό το μήνα τουλάχιστον εμείς που δεν μιλάμε κάθε μέρα διαβάζουμε και κανα νεο ΑΝ υπάρχει.

Λοιπόν είμαι 21 χρονών Σεπτέμβρη με το καλό Πάμε στα 22.

Τελείωσα Δεα Ειδικών Δυνάμεων είμαι πολύτεκνος έχω αγγλικά Β2 δίπλωμα αμάξι μηχανή

Μόνο με αυτά και το απολυτήριο μου πάω στα 2910 μόρια. Άπολυτηριο επειδή ήμουν 3ή Λυκείου ότι να ναι έβγαλα 11.1. Με σώζει πολυτεκνια και Δεά.

Θελω να μπω στο σώμα και μακάρι να μπω να περάσω και τα αθλήματα και το κωλοχιλιαρι. Θα ήθελα να τα λέμε στη Σχολή αυτά και να γελάμε αλλά μη λέτε για βάσεις τίποτα γιατί μας έχετε κουράσει. Όταν βγουν τότε θα δούμε τι θα γίνει. Το καλό είναι ότι στα 30 μου θα μπορέσω να δώσω για αξιωματικός με το καλό εφόσον γίνω αστυφύλακας και θα έχω μια γενική ιδέα της αστυνομίας εφόσον με το καλό μπούμε κ υπηρετήσουμε σε μάχιμες υπηρεσίες. Παιδια με το καλό όλοι να περάσουμε όσοι το θέλουμε στα Αλήθεια. Έιναι δύσκολες και βίαιες εποχές.. Τα κεφάλια μέσα και δουλειά.. περάσουμε δεν περάσουμε είμαστε εδώ και παλεύουμε!

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Xanthos έγραψε:Πολλοί οι λόγοι να είναι τέρμα ψιλά οι βάσεις αλλά κ παρά πολλοί να είναι χαμηλά. Αυτό θα πω. Καληνύχτα από εμένα. Τα λέμε στους πίνακες παίδες! Όποιος είναι άξιος θα μπει απλά!

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες...

1200 άτομα που για 8 χρόνια έλειπε από την επιφάνεια αυτή η προκήρυξη.

Θεωρείς πραγματικά κατόρθωμα να έχει κάποιος 2500 μόρια ; ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΑ ΝΑΙ, ένα μετριο απολυτηριο και ενα αμαξι, τελος, τα πηρε τα μορια. Φαντασου τέτοιους επί 8 χρόνια...

Εγώ το στηρίζω αυτό καθαρά στην δική μου λογική.

Δεν έχω κανέναν γνωστό ή φίλο που είναι μέσα που ξέρει κάποιον κλπ.

Καθαρά με την κρίση την δική μου.

Αν κάνω λάθος, θα ζητήσω επίσημα ένα συγνώμη από όλους που ίσως αναστάτωσα, αλλά αν με ρωτούσατε αυτήν την απάντηση θα έδινα.

Εσύ λες 2400 και κάτω. Ε μακάρι και από το στόμα σου στου Θεου το αυτί !

Πάντως μην κλείσετε το νήμα, είναι μ... Αλακια να μην μπορούν κάποιοι να πουν αυτό που θέλουν.

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Δεν θα νευρίαζε κάνεις άμα ισχύε το 2600 και επειδή το ξέρω από πρώτο χέρι δεν ισχύει. Τέλος το θέμα. Άλλη φορά όταν θα είστε σίγουροι 100% τότε θα λέτε για βάση. Ας σταματήσει επιτέλους όλο αυτό.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Το θεμα δεν ειναι αν αρεσει σε μερικους αυτα που ακουνε ή οχι. Το θεμα ειναι πως το νημα αναφερεται σε ατομα που θελουν να μαθουν και να πληροφορησουν αλλους για τα ποσα μορια εχουνε. Κανεις δεν ρωτησε αν εχει καποιος στρατηγο , καθαριστρια ή μπακαλη να πει τις βασεις. Θελετε να τα πειτε ; Πολυ ωραια στειλτε Π. Μ μεταξυ σας μεχρι το πρωι , ανταλαξτε φεισμπουκ και καντε και βιντεοκληση αν θελετε αλλα αυτο το νημα δεν θα γινει τσαντιρι , προσεχως θα κλεισει κι αυτο.

Υ. Γ Μεχρι πριν μηνες ηταν σοβαρα παιδια εδω μεσα ( ονοματα δεν θα πω ) ξαφνικα ηρθαν απτο πουθενα , πουθεναδες, και κλεινουν νηματα για πλακα απτην λασπολογια και την ελλειψη νοημοσυνης . Δεν εχει ξαναγινει ποτε αυτο σε νημα παρα μονο μια φορα παλαιοτερα και ξανα ανοιξε αμεσως. Τραβηξτε μια μ@@@@ γιατι γερνει το καραβι !
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν έχεις δει ένα προς ένα το τι έχω πει όχι δεν αφύσικο να βρει στις 15000 πχ αιτήσεις κ 1200 άτομα με 2800 μόρια.. Δεν πάω κ δεν μιλάω για το τι συμφέρει εμένα αλλά το τι ισχύει.. δεν το έκανα ποτέ μ. κ ούτε προκειτε να πω θα είναι 2300 γιατί εμένα με. συμφερει.. κ πραγματικά επειδή όσο ήταν να σκάσω έσκασα ασ είναι όσο θέλει.. οι μέρες θα το δείξουν.. ας πάει κ ας είναι όπου θέλει πραγματικά.. Όλοι κερδισμένοι είμαστε διότι προσπαθήσαμε όσο μπορέσαμε
Ο. Π. Κ. Ε
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Xanthos έγραψε:Αν έχεις δει ένα προς ένα το τι έχω πει όχι δεν αφύσικο να βρει στις 15000 πχ αιτήσεις κ 1200 άτομα με 2800 μόρια. Δεν πάω κ δεν μιλάω για το τι συμφέρει εμένα αλλά το τι ισχύει. Δεν το έκανα ποτέ μ. Κ ούτε προκειτε να πω θα είναι 2300 γιατί εμένα με. Συμφερει. Κ πραγματικά επειδή όσο ήταν να σκάσω έσκασα ας είναι όσο θέλει. Οι μέρες θα το δείξουν. Ας πάει κ ας είναι όπου θέλει πραγματικά. Όλοι κερδισμένοι είμαστε διότι προσπαθήσαμε όσο μπορέσαμε

Τώρα κάτι κάνεις... Χαχα Εικόνα

Καλό βράδυ παιδιά ...

Εγώ πάντως όποιος θέλει να με βρίσει μετά από αυτό μπορώ να του δώσω το φβ μου να το κάνει...

Σε αντίθεση με τις άλλες κότες που κρατάνε το ''απόρρητο'' τους και πετάνε κοτσάνες και τα μαμάνε όλα την μάνα...

Καληνύχτα

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Κυριάκο άμα έλεγες ότι το 2620 που είπες είναι καθαρά δική σου γνώμη τοτε δεν θα υπήρχε όλο αυτό το μπαχαλο.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Καλο βραδυ Κυριακο, καλα αποτελεσματα κιολας !
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Κυριάκο άμα έλεγες ότι το 2620 που είπες είναι καθαρά δική σου γνώμη τοτε δεν θα υπήρχε όλο αυτό το μπαχαλο.

Ώπα ώπα παιχταρά μου, πήρες φόρα. Καταρχήν μπάχαλο δεν το έκανα εγώ. Όλοι μαζί ίσως κάτι κάναμε.

Κατά δεύτερον δεν συμφώνησα ότι η βάση ντε και καλά είναι 2620, είπα απλά ότι δεν το θεωρώ και απίθανο, τουλάχιστον αυτό εννοώ.

Το ότι συμφώνησα με τα παιδιά που το έγραψαν, συμφώνησα στην τρομερή αυτή άυξηση και όχι στο ότι είναι με σιγουριά τόσο.

Εγώ δεν έχω καμία πηγή, βασικά έχω αλλά μου έδωσε μια μούτζα όταν του είπα ότι μαθεύτηκε η βάση και μου είπε ότι δε παίζει τέτοιο σενάριο.

Τα υπόλοιπα δικά σας.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν κάνω κάτι Κυριάκο με αυτό που είπα.. μάλλον δεν θέλετε να κατανοήσετε γιατί μιλάμε κ τι λεμε.. το τώρα κάτι κάνω για που πάει; ότι κ. καλα είπα ότι δεν μ φαίνεται αφύσικο στο να βρούνε τόσα άτομα με τόσα μόρια; Όχι φυσικά.. Αλλά τι ισχύει... μάλλον δεν βλέπετε τα πάντα το τι λεμε.. βλέπετε ότι είναι να σχολιάσετε κ ότι συμφέρει αρκεί να την πείτε στον άλλον... κ αυτό δεν πάει για εσένα αλλά γενικά!!!
Ο. Π. Κ. Ε
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Καλο βραδυ Κυριακο, καλα αποτελεσματα κιολας !

Καληνύχτα Λευτεράρα ! Και σε εσένα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες