Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Barbie

Δημοσίευση από Barbie »

Επισης εγω κατεβαινω από επαρχια κ λογο απόστασης εξοδων εισιτήρια διαμονη σκεφτομαι ακομα αν θα ερθω τελικα κατηγορια ΤΕ3 πληροφορικης υπαρχει αλλος από επαρχια με τις ιδιες σκεψεις.. Τέλος η υλη μεγάλη δεν έχω ιδεα τι θα ρωτησουν βαθμο δυσκολίας κ το ενδεχομενο να περασω γραπτα μετά παλι ταξιδι για τα προφορικα κ τα υπολοιπα.. γνωριζει κανεις αν οι θεσεις ειναι φωτογραφικες η με βυσμα γιατι εγω δεν έχω τίποτα από αυτα.. Κ το σκεφτομαι πολυ με τα λεγομενα κάποιων περι φωτογραφικων θεσεων. δώστε μια αποψη για ολο το θέμα ότι γνωρίζει ο καθενας κ από παλια με εχει καταβάλει το αγχος μάλλον
Rafael

Δημοσίευση από Rafael »

Δημήτρη λογικά έτσι θα γίνει. Εσύ με πια γλώσσα είσαι;
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Καλησπέρα σε όλους είχα κανει την προκυρηξη για την κατηγορία ΤΕ πληροφορικής κ ήμουν σειρα 131 και υπέθεσα πως δε θα δωσω εξετάσεις γιατι οι θέσεις για το συγκεκριμένο κωδικό ειναι 20 Η ύλη βγήκε απο το Μάιο Μου ηρθε sms στις 13/12 πως δίνουν εξετάσεις σε συγκεκριμένο μέρος κ συγκεκριμένη ωρα. Δε εχω προλάβει να διαβάσω κατι και ειμαι με ενδυασμους αν πρέπει να παω ή όχι δε ξερω τι να κανω
CristinaP
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από CristinaP »

Και εγω Πε7 και τίποτα ακομα...
Space

Δημοσίευση από Space »

Παιδιά ψυχραιμία! Πήρα τηλέφωνο σήμερα στην υπηρεσία Γιατί ανησύχησα που δεν έλαβα μνμ και μου είπαν ότι κάλεσαν κάποια ΠΕ και κάποια ΤΕ, και να μην ανησυχώ γιατί γίνονται σταδιακά οι εξετάσεις! Εγώ ΔΕ11 είμαι!
Noname

Δημοσίευση από Noname »

Και εγώ ΠΕ7 καμία ενημέρωση... αναμένουμε! Καλή επιτυχία σε όλους!
Barbie

Δημοσίευση από Barbie »

Κ εγω τα ιδια με εσενα ειμαι ΤΕ3 πλητοφορικης κ δεν ξέρω αν αξιζει Τελικά τοσο ταξιδι για να παω σχεδον αδιαβαστη με τοσο μεγαλη υλη... αρα το Σαββατο θα πανε πανω απο 100 τε3 για εξετασεις..
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από glock »

Τουρκικα... πόσοι είστε παιδιά;
Rafael

Δημοσίευση από Rafael »

Εδώ κατηγορία κινεζικών... ni hao λέμε κ κλαίμε
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από DrTEO »

Φίλε space ευχαριστούμε για την ενημέρωση
ΜΑΙΡΗ

Δημοσίευση από ΜΑΙΡΗ »

Εχω λαβει κ εγω μνμ για τις εξετασεις του σαββατου, για τε3! καλη επιτυχια σε ολους! απο επαρχια κ εγω ελπιζω να αξιζει τον κοπο... κ οι θεσεις να μην ειναι ηδη δοσμενεσ... βλεπουμε! τα εξοδα πολλα παντως.
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Καλησπέρα με ένα τηλεφώνημα που έκανα αυτές τις μέρες στην υπηρεσία μου είπαν ότι λογικά ΠΕ7 θα δώσουμε εξετάσεις μετά τις γιορτές.
Xaris3333
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Xaris3333 »

Απορώ πως σε κάλεσαν. Βάση προκήρυξης θα πρέπε να καλέσουν μέχρι 100 θέση (δηλαδη τους 5πλασιους απο τις θέσεις)

Φίλε άν έχεις χρόνο και λεφτά για πέταμα κατέβα ποτέ δε ξέρεις. Αλλά με 131 θέση στα αντικειμενικά κριτήρια τα οποία μετράνε το 45% των μορίων θα πρέπει να γράψεις άριστα στη κυριολεξία και αντιστοιχα οι πρώτοι 30-40 με το ζόρι βάση.

Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Παιδια οι φυλακες εχουν αθλητικες δοκιμασιες; Στο φεκ δν αναφεροταν τπτ απο αυτο! Η κανω λαθος!

Π7 ΜΕΤ

Δημοσίευση από Π7 ΜΕΤ »

Ευχαριστώ πολύ Space και Θοδωρής. Άρα αναμένουμε για τα ΠΕ7. Με το καλό. Εγώ είμαι ΠΕ7 Ιταλικής.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες