Ακριβως οπως τα λες ειναι. Οσοι περασαμε τα αθληματα δεν θα εχουμε προβλημα, απλα να περιμενουμε την ανακοινωση για το ποτε θα ξεκινησουμε. Σιγα μην βγει αλλη προκυρηξη, και αμα βγει θα ειναι συμπληρωματικη για οσα ατομα θελουν ακομα,20 ατομα δεν ηρθαν καν για αθληματα και καμια 30-40 κοπηκαν. Εγω υπολογιζω αν βγει προκυρηξη για να ειναι για καλυψη αλλων 200 θεσεων, που και παλι δυσκολο να καλυφθουν.
Καλησπερα. Εχω κανει την αιτηση για οβα. Απολυθηκα Νοεμβριο 2016. Λιγο πριν απολυθω παρουσιασα μυοκλονικη επιληψια εφηβων ομως δεν αναφερα τιποτα ουτε στους δικους μου. Λιγες μερες μετα την υποβολη της αιτησης μου για οβα επαθα κριση, νοσηλευτηκα και τωρα ακολουθω φαρμακευτικη αγωγη η οποια θα συνεχιστει για 2 χρονια. Δεν ειναι παθολογικη επιληψια. Εκανα και τις εξετασεις στο στρατιωτικο νοσοκομειο. Τι ελπιδες εχω για οβα;
Παιδια ρωτησα κατι πριν λιγες ωρες για περιστατικο επιληψιας κλπ. Παρακαλω αν μπορει καποιος ν απαντησει. Κι επισης, για αθληματα θα καλεσουν μονο οσουν κρινουν καταλληλους συμφωνα με τις ιατρικες εξετασεις που θα δουν;
Alex 1997 έγραψε: Παιδια ρωτησα κατι πριν λιγες ωρες για περιστατικο επιληψιας κλπ. Παρακαλω αν μπορει καποιος ν απαντησει. Κι επισης, για αθληματα θα καλεσουν μονο οσουν κρινουν καταλληλους συμφωνα με τις ιατρικες εξετασεις που θα δουν;
Φίλε μου Άλεξ τα αθλήματα έγιναν την Τετάρτη. Προχθές.