Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)
πόσα λεφτά έχετε δώσει για διπλώματα, πτυχία;
Vasilis loxias (pz) έγραψε:Ναι φιλε ισχυει αυτο που λες! Απλα μιας κ τον ειδα χτες ειπα να τον ρωτησω μηπως γνωριζε κατι. Ας Ελπισουμε να βγει για ολους μας κ να μην πανε κοπος κ χρηματα σε διπλωματα ταχυπλοων, αγγλικων κλπ χαμενα.
Σταμάτα μωρέ, τόσο καιρό μη πάει χαμένο το ένα και το άλλο, δεν σε ανάγκασε κανείς να ξοδέψεις τα χρήματα σου πουθενά, εσύ το επέλεξες, νισάφι πια, δεν είναι υποχρεωμένη η Ελλάδα να σου δώσει δουλειά επειδή εσύ έχεις κολλημένα μυαλά τόσα χρόνια και περιμένεις προκηρύξεις.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Αυτό που μερικοί έχετε ξοδέψει τόσα λεφτά για διπλώματα και πιστοποιητικά με ξεπερνάει.
Να δω που θα τα βάλετε αν δεν μπείτε πουθενά.
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
JohnTehGreek έγραψε:Αυτό που μερικοί έχετε ξοδέψει τόσα λεφτά για διπλώματα και πιστοποιητικά με ξεπερνάει.
θελεις να σου απαντησω που εσενα κ του αλλου εξυπναρα-ανθελληνα-συριζα απο πανω;
2009 δ εσσο 309 σειρα
- Vasilis loxias (pz)
μελλοντικός λφ έγραψε:πόσα λεφτά έχετε δώσει για διπλώματα, πτυχία;
750 φορτηγο το '14 400 μηχανη 'το 12 το αμαξι το εβγαλα καθαρα για εμενα το 2008 συν καμοια 700-800αρια για διπλωματα ξενων γλωσσων
2009 δ εσσο 309 σειρα
Όλοι είμαστε ανθέλληνες και συριζαίοι επειδή εσύ από το 2010 προσπαθείς να μπεις στο δημόσιο με προκήρυξη...
Χ. Α ψηφίζεις ε; Κάνει μπαμ.

Το ecdl και οι ξενες γλωσσες ειναι χρησιμα για ολες τις δουλειες οχι μονο για τις προκηρυξεις, οπως και το διπλωμα φορτηγου λυνει χερια. Οποτε τιποτα δεν παει χαμενο ειδικα στην ελλαδα οπου ο νεος ειναι αναγκασμενος να αλλαζει 2 δουλειες τν χρονο.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Vasilis loxias (pz) έγραψε:JohnTehGreek έγραψε:Αυτό που μερικοί έχετε ξοδέψει τόσα λεφτά για διπλώματα και πιστοποιητικά με ξεπερνάει.
θελεις να σου απαντησω που εσενα κ του αλλου εξυπναρα-ανθελληνα-συριζα απο πανω;
Εγώ να είσαι σίγουρος ξέρω πολύ καλά που θα τα βάλετε, γιαυτό το έγραψα.
Επίσης άσε αυτήν την πιπίλα του Ανθέλληνα - Σύριζα, έχεις γίνει πιο γραφικός και από την Σαντορίνη.
- Vasilis loxias (pz)
JohnTehGreek έγραψε:Vasilis loxias (pz) έγραψε:JohnTehGreek έγραψε:Αυτό που μερικοί έχετε ξοδέψει τόσα λεφτά για διπλώματα και πιστοποιητικά με ξεπερνάει.
Εγώ να είσαι σίγουρος ξέρω πολύ καλά που θα τα βάλετε, γιαυτό το έγραψα.
Επίσης άσε αυτήν την πιπίλα του Ανθέλληνα - Σύριζα, έχεις γίνει πιο γραφικός και από την Σαντορίνη.
καλα κανε παρεα με τον τοσκα εσυ κ καντε κλικα κατα του Ντουμα
2009 δ εσσο 309 σειρα
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Άσε αγοράκι μου την πολιτική και παίξε κανένα Playstation.
Που μας έβγαλες όλους Αριστερούς και Συριζα από το πουθενά.
Πήγαινε να ζήσεις στον μαγικό σου κόσμο και όταν επιστρέψεις στην πραγματικότητα θα τα ξαναπούμε.
Πήγαινε να ζήσεις στον μαγικό σου κόσμο και όταν επιστρέψεις στην πραγματικότητα θα τα ξαναπούμε.
Σταματήστε να τρώγεστε σαν τα κοκόρια και σοβαρευτείτε... Το πόσα έχει ξοδέψει και το τι χαρτιά έχει ο καθένας είναι δικό του θέμα, που ούτε απο τη μία αφορά το φόρουμ, αλλά ούτε από την άλλη δίνει το δικαίωμα στον καθένα να το σχολιάζει με αυτόν τον τρόπο.
Αφήστε τις εξυπνάδες στην άκρη, επικεντρωθείτε στο στόχο σας (φροντίζοντας να μαζέψετε μόρια
Ω ναι! Γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος) και μην αναλώνεστε με ανούσια πράγματα.
Αφήστε τις εξυπνάδες στην άκρη, επικεντρωθείτε στο στόχο σας (φροντίζοντας να μαζέψετε μόρια

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
- Vasilis loxias (pz)
mysterio έγραψε:Σταματήστε να τρώγεστε σαν τα κοκόρια και σοβαρευτείτε... Το πόσα έχει ξοδέψει και το τι χαρτιά έχει ο καθένας είναι δικό του θέμα, που ούτε απο τη μία αφορά το φόρουμ, αλλά ούτε από την άλλη δίνει το δικαίωμα στον καθένα να το σχολιάζει με αυτόν τον τρόπο.
Αφήστε τις εξυπνάδες στην άκρη, επικεντρωθείτε στο στόχο σας (φροντίζοντας να μαζέψετε μόριαΩ ναι! Γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος) και μην αναλώνεστε με ανούσια πράγματα.
πολυ σωστος! Αλλα λογικο οταν σε προκαλουν.
2009 δ εσσο 309 σειρα
- Vasilis loxias (pz)
JohnTehGreek έγραψε:Άσε αγοράκι μου την πολιτική και παίξε κανένα Playstation.
προφανως εισαι μικροτερος μου για να μπαινεις εδω κ να κοιτας για προκηρυξεις σε σχεση με εμενα που εφτασα στα ορια ηλικιας οποτε τα αγορακι μου να τα πεις αλλου! Οσο για τα πλαιυστασιον εχω να παιξω πανω απο 13 χρονια γιατι ασχολουμαι με πιο σοβαρα πραγματα κ κανε μου την χαρη εξυπνακια τωρα
2009 δ εσσο 309 σειρα
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Vasilis loxias (pz) έγραψε:mysterio έγραψε:Σταματήστε να τρώγεστε σαν τα κοκόρια και σοβαρευτείτε... Το πόσα έχει ξοδέψει και το τι χαρτιά έχει ο καθένας είναι δικό του θέμα, που ούτε απο τη μία αφορά το φόρουμ, αλλά ούτε από την άλλη δίνει το δικαίωμα στον καθένα να το σχολιάζει με αυτόν τον τρόπο.
Αφήστε τις εξυπνάδες στην άκρη, επικεντρωθείτε στο στόχο σας (φροντίζοντας να μαζέψετε μόριαΩ ναι! Γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος) και μην αναλώνεστε με ανούσια πράγματα.
πολυ σωστος! Αλλα λογικο οταν σε προκαλουν.
Αλήθεια ε;
Δίνω την εντύπωση να προκάλεσα στο μήνυμα μου;
Μάλλον το αντίθετο έγινε αλλά αυτό ας το κρίνει κάποιος Admin αν θέλει.
Φιλε π έχουμε τίποτα νέο. ενημωρωσε μας γιατί ολοι περιμένουμε απο εσενα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες